Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
endy
Scris: Saturday, December 21, 2013 5:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Felicitari pentru bebelusa ! Stai linistita ai grija de tine si cum tu esti o luptatoare vei veni aici si ne vei anunta CA AI INVINS !!!
shirel
Scris: Monday, December 23, 2013 1:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Of,in sfarsit putina pauza dupa toate evenimentele din ultima vreme pregatirea zilei lui Eden si Tahelusha cu o tusa insuportabila tratata cum nu cu antibiotice.Dar gata suntem bine toate au trecut.Ziua lui Eden ce sa va spun a fost festivitate pe picior mare ,parinti care au ramas la petrecere s-au distrat si ei foarte fain ,au spus ca inca nu au intalnit asa o onomastica .Bine ca le-a placut si bine ca aaaa trecut !sic ras alcool
am sa povestesc totul la jurnal cred ca pe la sfarsitul saptamani sper sa am ceva timp.Vrem sa vizitam Nazaretul de craciun am auzit ca au un pom taree frumos impodobit asa ca vor fi poze si de acolo.Fetelorrr voi cum sunteti ,cum stati cu pregatirile ,aveti musafiri ,unde va petrecet sarbatoriile?Va pup va doresc sarbatori fericite cu toate ca voi intra si in ajun sa fiu alaturi de voi!computerlove computerlove

Adriana,multumim ptr forumul in sarbatoare ,vaaai ce frumos !
Diana ,felicitarii ptr bebelusa si hai inca unaaaa si mai ajuns!sic ras La multi ani Elenei ,numai sanatate si bucurii !Te pup burtico!iloveyou
bereea
Scris: Thursday, January 2, 2014 9:35 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am avut un sfarsit si un inceput de an foarte bune.Timp petrecut in familie, plimbari, locuri noi, restaurante de calitate...pacat ca s-a terminat, iar de azi am inceput munca. Puiul meu a ramas singurica acasa, va face teme, se va uita la un film, se va juca....tare ma mbucur ca pot avea incredere in ea.
marivic
Scris: Thursday, January 2, 2014 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Maa bucur sa aud astfel de vesti,....dupa cum ai spus,timpul petrecut impreuna este extraordinar....Sper ca anul 2014 sa fie de 100 de ori mai bun ca cel ce a trecut si sa va aduca numai lucruri bune si impliniri!Cheek Kiss computerlove
P.S.Si eu incep munca pe 6 uff Nu am niciun chef Crazy
raly
Scris: Thursday, January 2, 2014 8:16 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Fetelor am intrat sa va spun La multi ani,noul an sa va aduca numai impliniri,sanatate si tot ceea ce va doriti!Sa aveti un an frumos!computerlove computerlove
marivic
Scris: Thursday, January 2, 2014 9:20 PM
Nivel

mULTUMESC RALY,....si tie un an minunat si plin de realizari pe toate planurile Cheek Kiss computerlove
Ana
Scris: Thursday, January 2, 2014 9:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Un an binecuvantat fetelor.va pupDistanceKiss
endy
Scris: Friday, January 3, 2014 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Un an mai bun va urez din toata inima !Cheek Kiss
clalina
Scris: Friday, January 3, 2014 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Un an nou minunat dragele mele!??????
marivic
Scris: Monday, January 6, 2014 11:03 PM
Nivel

Prima zi de munca a fost usoara,copiii mei tare cuminti,potoliti,parca ramasi tacuti de la accidentul meu.Nu m-au suparat,nu au facut galagie,....au fost atat de ascultatori incat m-au emotionat teribil......
Sunt bucuroasa ca nu am avut o zi grea,...cu toate ca am fost tare obosita la revenirea acasa,deoarece azi dimineata la 2.30 am adormit:pur si simplu nu ma lua somnul.....NuStiu
denisa_rachid
Scris: Tuesday, January 7, 2014 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Un an bun va urez cu drag si din suflet tuturor, multa sanatate si iubirea sa va inconjoare din toate partile, iar tot ceea ce va propuneti sa se realizez usor si fara piedici!!!

Cine sta in Anglia? As avea nevoie de niste informatii si as vrea sa scriu pe privat...
t-mihaela
Scris: Tuesday, January 7, 2014 9:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Stare super , optimism la maxim.
Am taiat cateva zile pe sapt la munca de bou in jug platit cu apa chioara sa ma pot ocupa de casa si scoala.Luna asta termin scoala, cand a trecut anul? Iincep practica la o farmacie traznet , un laborator in toata regula,ce noroc am avut sa prind loc acolo.
.Maine incep un academic upgrading in biochimie si mate, asta e un al doilea pas in planul meu maret de a deveni tehnician veterinar pana la 50 de ani, so whatLol Planurile mele de viitor le anunt in familie, fara loc de discutii, doar aduc la cunostinta , nu cer aprobari si nu sunt dispusa la negocieri .Copii cresc , isi vad de viata lor , trist dar adevarat , mama e acolo sa fie o mobila draga in casa ...cui ii pasa ca mama are si ea o viata , vise, dorinte .Cam asta.
Prevad un an plin majoreta
Un An Nou plin va doresc si vouahainoroc
marivic
Scris: Tuesday, January 7, 2014 10:17 PM
Nivel

Un an plin,Miha...plin de reusite iti doresc si sa fie asa cum vrei tu......Felicitari pt ambitie....Bravoo Bravoo Bravoo Cheek Kiss computerlove
t-mihaela
Scris: Wednesday, January 8, 2014 12:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Cheek Kiss
monica irimia
Scris: Wednesday, January 8, 2014 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Bravo, Mihaela! Bravoo Ai ambitie cat sa muti munti din loc. Clap Desigur, copiii au viata lor si asa e si firesc. coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.