|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Felicitari pentru bebelusa ! Stai linistita ai grija de tine si cum tu esti o luptatoare vei veni aici si ne vei anunta CA AI INVINS !!! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Of,in sfarsit putina pauza dupa toate evenimentele din ultima vreme pregatirea zilei lui Eden si Tahelusha cu o tusa insuportabila tratata cum nu cu antibiotice.Dar gata suntem bine toate au trecut.Ziua lui Eden ce sa va spun a fost festivitate pe picior mare ,parinti care au ramas la petrecere s-au distrat si ei foarte fain ,au spus ca inca nu au intalnit asa o onomastica .Bine ca le-a placut si bine ca aaaa trecut ! am sa povestesc totul la jurnal cred ca pe la sfarsitul saptamani sper sa am ceva timp.Vrem sa vizitam Nazaretul de craciun am auzit ca au un pom taree frumos impodobit asa ca vor fi poze si de acolo.Fetelorrr voi cum sunteti ,cum stati cu pregatirile ,aveti musafiri ,unde va petrecet sarbatoriile?Va pup va doresc sarbatori fericite cu toate ca voi intra si in ajun sa fiu alaturi de voi!
Adriana,multumim ptr forumul in sarbatoare ,vaaai ce frumos ! Diana ,felicitarii ptr bebelusa si hai inca unaaaa si mai ajuns! La multi ani Elenei ,numai sanatate si bucurii !Te pup burtico! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am avut un sfarsit si un inceput de an foarte bune.Timp petrecut in familie, plimbari, locuri noi, restaurante de calitate...pacat ca s-a terminat, iar de azi am inceput munca. Puiul meu a ramas singurica acasa, va face teme, se va uita la un film, se va juca....tare ma mbucur ca pot avea incredere in ea. |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Maa bucur sa aud astfel de vesti,....dupa cum ai spus,timpul petrecut impreuna este extraordinar....Sper ca anul 2014 sa fie de 100 de ori mai bun ca cel ce a trecut si sa va aduca numai lucruri bune si impliniri! P.S.Si eu incep munca pe 6 Nu am niciun chef |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fetelor am intrat sa va spun La multi ani,noul an sa va aduca numai impliniri,sanatate si tot ceea ce va doriti!Sa aveti un an frumos! |

| mULTUMESC RALY,....si tie un an minunat si plin de realizari pe toate planurile |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Un an binecuvantat fetelor.va pup |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Un an mai bun va urez din toata inima ! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Un an nou minunat dragele mele!?????? |
|

| Prima zi de munca a fost usoara,copiii mei tare cuminti,potoliti,parca ramasi tacuti de la accidentul meu.Nu m-au suparat,nu au facut galagie,....au fost atat de ascultatori incat m-au emotionat teribil...... Sunt bucuroasa ca nu am avut o zi grea,...cu toate ca am fost tare obosita la revenirea acasa,deoarece azi dimineata la 2.30 am adormit:pur si simplu nu ma lua somnul..... |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Un an bun va urez cu drag si din suflet tuturor, multa sanatate si iubirea sa va inconjoare din toate partile, iar tot ceea ce va propuneti sa se realizez usor si fara piedici!!!
Cine sta in Anglia? As avea nevoie de niste informatii si as vrea sa scriu pe privat... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Stare super , optimism la maxim. Am taiat cateva zile pe sapt la munca de bou in jug platit cu apa chioara sa ma pot ocupa de casa si scoala.Luna asta termin scoala, cand a trecut anul? Iincep practica la o farmacie traznet , un laborator in toata regula,ce noroc am avut sa prind loc acolo. .Maine incep un academic upgrading in biochimie si mate, asta e un al doilea pas in planul meu maret de a deveni tehnician veterinar pana la 50 de ani, so what Planurile mele de viitor le anunt in familie, fara loc de discutii, doar aduc la cunostinta , nu cer aprobari si nu sunt dispusa la negocieri .Copii cresc , isi vad de viata lor , trist dar adevarat , mama e acolo sa fie o mobila draga in casa ...cui ii pasa ca mama are si ea o viata , vise, dorinte .Cam asta. Prevad un an plin Un An Nou plin va doresc si voua
|
|

| Un an plin,Miha...plin de reusite iti doresc si sa fie asa cum vrei tu......Felicitari pt ambitie.... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bravo, Mihaela! Ai ambitie cat sa muti munti din loc. Desigur, copiii au viata lor si asa e si firesc. |
|
|