|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Hello,my girls! Ne-am intors.....am avut parte de o vacanta minunata.....Voi posta zilele urmatoare la jurnalele mele.....Am avut un timp extraordinar si cel mai important am fost impreuna cu 1/2 de familie:eu,Vic,sotul meu si Alex.... Lizuc Sanatate multa fetelor bolnavioare si refacere rapida!Si eu il am pe Vic care imi tuseste naspa...
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| Buna ziua!Va rog frumos,votati aceasta minunatie de fetita,cu ochi albastri!
editat de moderator |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Azi am avut o zi atat de proasta, totul mi-a mers pe dos incep sa cred ca sunt blestemata sau mi se fac vraji... sau m-am incarcat cu energii negative si atrag lucruri negative... trebuie sa ma eliberez.. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu am niste zile extrem de incarcate,Aproape am ajuns sa nu mai fac fata la munca asa ca iar ma gandesc la marire de salariu
Buli |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pup cu drag fetelor!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Buli |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Stare nu prea buna, sunt obosita de nopti nedormite , copii, casa si Kaze parca nu mai e asa intelegator ca altadata ...devin prea indpendenta , autoritara , lupt pentru viitorul meu si asta cred ca il sperie.Nici eu nu mai sunt cea de acum 8 ani, nici el...tre sa invatam sa ne adaptam din mers...pe el nu il mai doare durerea mea , pe mine nu ma mai impresioneaza vaicarelile lui de copil mare .Suntem la cotitura , alti oameni alte visuri ...ori ne pliem pe nou ori fiecare cu lumea lui. |
|

| Descoperi ceva nou in tine,Miha.....ceva ce a zacut in stare latenta in tine si acum s-a trezit la viata......Cred ca te sperie si pe tine,darmite pe el,...asa ca vb ta...ori se adapteaza din mers,ori o ia la fuga...... Asa a fost la mine,...dar sotul meu m-a inteles si i-a placut,...m-a ajuatat si m-a sustinut....sa devin independenta si hotarata....Este frumos,dar depinde cum privesti aceasta schimbare....Mult succes,intelepciune,intelegere si .....mult tact..... |
|
| marivic wrote:Descoperi ceva nou in tine,Miha.....ceva ce a zacut in stare latenta in tine si acum s-a trezit la viata......Cred ca te sperie si pe tine,darmite pe el,...asa ca vb ta...ori se adapteaza din mers,ori o ia la fuga...... Asa a fost la mine,...dar sotul meu m-a inteles si i-a placut,...m-a ajuatat si m-a sustinut....sa devin independenta si hotarata....Este frumos,dar depinde cum privesti aceasta schimbare....Mult succes,intelepciune,intelegere si .....mult tact.....
Mari, parca citesti in mintea omului Asa e , noul ma sperie si pe mine ca fac gesturi necugetate ...cum faci cand esti indragostit, numai ca eu sunt indragostita decat de mine si de viitorul meu , si putina frustrare pe ceva ani pierduti intre scutece si biberoane...Nu stiu daca eu sunt nebuna familiei sau Kaze tre sa plateasca pt anii mei pierduti...si ma enerveaza ca nu am cu ce sa-l acuz si ma simt aiurea sa tot caut galceava pe frustrarile mele. Noua isprava a fost ca am vrut sa ma inscriu la o scoala veterinara ...a iesit cu scandal ca el nu pricepe de ce tot nu ma potolesc si de unde le mai scot...Am sunat la facultate si am cerut doar doua cursuri unul de farmacie veterinara si unul de administratiein spital veterinar...el nici nu stie ca fac cursurile astea , vede ca ma culc mereu pe la 3 dar s-a obisnuit . Acum ma suna sa ma intrebe ce-i la cina , sa mor de draci...stomacul mama lui de stomac .Insa altadata imi facea placere sa ma sune , acum ma enerveaza ca sunt ocupata si ma tine la telefon cu porcarii ...nu stiu dar daca ti-e foame du-te si mananca ceva , ma streseaza enorm intrebarea asta ca el nu mananca orice iar eu am obosit sa-i tot ghicesc gusturile culinare Nu stiu ce va aduce viitorul , nu pot distruge o familie pe motive de neimpliniri personale...incerc sa imi fac singura viata asa cum o vreau , imi repet in fiecare zi ca sunt cea mai fericita poate pana la urma ajung sa si cred si nu-i mai cer parerea ,nu mai discut decat strict kestiuni de" ce avem la cina ". |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mihaela ,nu-ti spun nimic doar |
|
| |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mihaela,mult succes si intelegere va doresc |
|

| Miha mea draga, Daca are frustrari omul,sa mearga si el sa se specializeze,sa urce mai sus sa faca ceva sa se simta si el bine....Despre tine,...ce sa-ti zic,....daca te simti bine tu,e ok.....Gandeste-te bine la ce vrei sa te stabilizezi,...nu face atatea doar de dragul de a invata in permanenta ceva.Gaseste ceva care sa le imbine pe toate:comoditate,placere,usurinta,frumusete....Intr-adevar.....aceste lucruri sunt bagatele pt tine dar pt el,vitale(ca spre exemplu:ce mancam la cina?)Poate ca este speriat ca devii ceva superior lui....si te vrea doar ,,femeie in casa.....femeie de casa''....dar incearca sa-l faci sa inteleaga ceea ce iti doresti tu de fapt,ceea ce te face pe tine sa te simti o femeie independenta,implinita si cu o cariera in ceva,....nu doar ca femeie in casa. Nu trebuie sa plateasca nimeni pt nimic,incearca doar sa-i explici ce simti,ce vrei si roaga-l sa te inteleaga si ai sa vezi ca se va schimba situatia.Timpul a trecut,copiii au crescut si vrei sa faci ceva si sa devii cineva,doar pt tine,pt sufletul tau,pt anii ce vor venii. |
|
| Mari , frustrarile eu le am .El e fericit si binemersi . .Am vazut zilele trecute la tv o tipa care la intrebarea "De ce ati divortat " a raspuns"Sotul meu era un om bun dar nu imparteam aceleasi vise si aspiratii" .Mi-a ramas intiparita in minte fraza asta si ma gandeam cat de mult se potriveste la mine numai ca eu nu chiar vreau sa ajung la divort...tipa aceea nu avea copii.Eu tre sa caut o cale sa imi fac viata frumoasa , chiar daca trebuie sa invat pe ascuns sau sa par neinteresata de cariera Problema este ca prea multe lucruri care ma pasioneaza tre sa le fac pe ascuns,,, tricotatul de exemplu , nu suporta sa ma vada cu andrelele in maini , acum am terminat cu ele si am luat cartile, .nu suporta sa ma vada cu cartile pe brate .Statul la cratita e singurul care -I place , ai ghicit de ce , pentru ca il serveste pe el.Tricotatul sau cartile nu il servesc personal. Dar na, nimeni nu le are pe toate , faptul ca fac atat caz de diferentele de aspiratii pot parea mofturi pentru unii...insa asta poate fi mai tragic decat diferentele de religie , pe experimentetelea
|
|

| Exact,....te inteleg.....Iti doresc intelepciune maxima si sa gasesti cu usurinta calea de mijloc pt a rezolva problemele..... |
|
|