Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
endy
Scris: Thursday, October 3, 2013 5:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Asa ma simpt si eu.....
Alma.Ionescu
Scris: Thursday, October 3, 2013 5:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/28/2013
Eu am trecut de starea aia de leneveala si oboseala! Astazi m-am odihnit foarte bine si sunt tare fericita ! yes Am primit o veste buna.. insfarsit, este gata casa noastra si o sa ne mutat din Bucuresti. M-am saturat de agitatia de aici! Boredom O sa ne mutam in Lugoj, o localitate de langa Timisoara ! Eu acolo mi-am petrecut copilaria, dar am plecat la faculta in Buc.
Nu mai mergem in Constanta (ca e frig tare uff ) si vom pleca sambata la Lugoj. Daca e totul ok acolo, la sfarsitul saptamanii viitoare, ne mutam !Hilar
In plus, bunicii mei sunt in apropiere si vom merge pe la ei in weekend. Sunt locuri unde poti sa alergi, si poate mai dau si eu jos si scap de sedentarismul asta .. NuImiPasa
O sa revin cu poze, cand venim din "excursie" ! pupici
marivic
Scris: Thursday, October 3, 2013 5:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Michi,multumesc mult Cheek Kiss SimplyLove Michi uff uff uff O imbratisare calda de la mine si un pupic computerlove pupici
marivic
Scris: Friday, October 4, 2013 11:16 PM
Nivel

Ma simt minunat!Asta seara m-am distrat copios,....iar maine dimineata imi astept sotul pt 3-4 zile acasa,....Yupiiiiii topai majoreta topai Sunt fericita si ma simt atat de bine!yes yes yes
Ana
Scris: Sunday, October 6, 2013 3:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ei fetelor dupa zile urate trebuie sa apara si cele bune, nu?
va pup si va doresc numai bine tuturor!Cheek Kiss
michi
Scris: Monday, October 7, 2013 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Marivic- ma bucur mult pentru tine.Eu din pacate orbecai , pe undeva nu stiu pe unde.Am aflat sau mai bine zis am cunoscut(vazut) persoana cu care sotul meu ma inseala.Cand am aflat mi-am pus intai intrebarea ,,DE CE,,????Ulterior am vrut sa aflu ce are ea in plus fata de mine.Asa ca m-am urcat in masina si am facut o vizita magazinului in care lucreaza.La o prima vedere am constatat ca are mult mai multe kg.decat mine si mai mult machiaj.Restul ramane de vazut....Cam asta-i tot.In continuare relatia cu sotul este aproape formala.Si chiar nu mai pot sa lupt.Nici macar nu am avut puterea sa-l intreb pe el de ce....De fapt vreau sa adun date mai multe , si probe mai solide, ca sa pot sa i le servesc pe tava direct.
kali
Scris: Monday, October 7, 2013 8:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Michi, tie clar ti s-au inecat corabiile de ceva vreme. Toate, nu asa...
Din pacate nu-ti spune nimeni ca numai tu esti responsabila de cum iti faci viata?! Trezeste-te, ca nu e vorba aici nici de sot, nici de cumnata, nici de job, ci numai de tine.
michi
Scris: Monday, October 7, 2013 9:18 AM
Nivel

Kali- sunt constienta ca sunt singura responsabila despre modul cum imi fac viata.Numai ca te rog sa ma crezi nu mai stiu cum.Pur si simplu ma simt ca un copil care s-a ratacit si nu stie sa spuna nici cine e nici cine e mama sau tata si nimic altceva.Stiu ca suna cam a persoana dezechilibrata , dar cam asta ...Am tot sperat ca lucrurile vor intra pe fagasul lor normal , numai ca se pare ca au luat-o rau de tot la vale ,iar eu nu mai pot sa le opresc.
Cris-DL
Scris: Monday, October 7, 2013 10:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Michi, la divort nu te-ai gandit ?! ...asa scapi de probleme -sot, cumnata, socru (parca si el iti face zile amare)...
Stii ca te inseala, stii si cu cine, cum rezisti sa nu-i spargi capul?! ...cred ca ti-ar fi mult mai bine fara... parerea mea, scuze!

Mari, bravo... ma bucur pentru starea taDistanceKiss

O saptamana frumoasa!!
mirela74chris
Scris: Monday, October 7, 2013 11:20 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
michi wrote:
Kali- sunt constienta ca sunt singura responsabila despre modul cum imi fac viata.Numai ca te rog sa ma crezi nu mai stiu cum.Pur si simplu ma simt ca un copil care s-a ratacit si nu stie sa spuna nici cine e nici cine e mama sau tata si nimic altceva.Stiu ca suna cam a persoana dezechilibrata , dar cam asta ...Am tot sperat ca lucrurile vor intra pe fagasul lor normal , numai ca se pare ca au luat-o rau de tot la vale ,iar eu nu mai pot sa le opresc.

Michi aduna dovezi solide si intenteaza divort.E pacat sa iti irosesti viata.Nimic si nimeni nu iti va aduce inapoi anii pierduti in "rataciri".Vei descoperi in tine forta de a merge mai departe,o vei regasi in tine pe cea care ai fost si, de ce nu,pe tine ca persoana noua si independenta.Nu stiu cum poti rezista asa...Macar fa-o pentru copilul tau,daca nu pentru tine.computerlove Cheek Kiss
bereea
Scris: Monday, October 7, 2013 12:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Michi , fetele au dreptate! Actioneaza!
marivic
Scris: Monday, October 7, 2013 1:47 PM
Nivel

mirela74chris wrote:

Michi aduna dovezi solide si intenteaza divort.E pacat sa iti irosesti viata.Nimic si nimeni nu iti va aduce inapoi anii pierduti in "rataciri".Vei descoperi in tine forta de a merge mai departe,o vei regasi in tine pe cea care ai fost si, de ce nu,pe tine ca persoana noua si independenta.Nu stiu cum poti rezista asa...Macar fa-o pentru copilul tau,daca nu pentru tine.computerlove Cheek Kiss

Michi,iubita,subscriu la ce ti-a spus si Mirela.Ai o singura viata,...nu merita traita asa.....computerlove te imbratisez cu drag
michi
Scris: Monday, October 7, 2013 1:55 PM
Nivel

Fetele asta am si de gand sa fac.
In primul rand vreau sa ma adun , sa ma regasesc pe mine, persoana care eram cu catva ani inainte , vesela si puternica.(Culmea ca se pare ca ce-l deranjeaza pe al meu sot este tocmai acest lucru).Stiu ca este greu dar ma motivaza copilul - singurul care mai imi da puterea sa nu cad. Sunt constienta ca are nevoie de o mama sanatoasa fizic si psihic pentru a-i fi alaturi.Cam asta este .Stiu ca-mi va lua ceva timp dar sunt sigura ca-mi voi reveni.Deocamdata nu prea pot.Intrebarea care mi-o pun obsedant este de ce? si ce are in plus ea fata de mine?
monica irimia
Scris: Monday, October 7, 2013 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Michi, imi pare tare, tare rau pentru situatia neplacuta in care esti. Cheek Kiss Iti doresc multa, multa putere si intelepciune, sa iei deciziile cele mai bune pentru tine si baiatul tau. DistanceKiss
michi
Scris: Monday, October 7, 2013 2:14 PM
Nivel

Mii de scuze .Am uitat sa va multumesc si sa va spun cat de mult conteaza pentru mine ca-mi sunteti alaturi chiar asa si virtual.In afara de 2 prietene cu care am discutat su cu care am mers impreuna sa o vizitez pe respectiva doar aici mi-am descarcat sufletul .computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.