|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 2
| Invata cum sa evoluezi zi de zi ! Afla cum sa iti schimbi viata ! Modeleaza-ti viitorul ! Inscrie-te la grupul de dezvoltare personala !
Grupul de dezvoltare persoanala va fi sustinut de Psiholog clinician principal, psihoterapeut – director de psihodrama clasica – Alina Ionescu si va incepe pe 26 septembrie 2013, ora 18.30. Durata unui modul este de 10 sesiuni (a cate 2 ore), care se vor desfasura o data pe saptamana.
De ce sa veniti in grupul de dezvoltare personala ?
• pentru ca aici resursele si valorile se pun laolalta si se inmultesc, durerea, frica si tristetea sunt intelese si acceptate, iar energia grupului hraneste fiecare optiune ce poate fi testata.
• pentru ca aici ne bucuram de reusite si de nereusite, fiindca toti invatam din incercarile tuturor.
• pentru ca ne antrenam sa comunicam astfel incat sa transmitem intregul nostru mesaj, fara sa ii ranim pe ceilalti.
• pentru ca adunam oameni in jurul nostru si devenim mai umani.
• pentru ca privindu-i in ochi ne vom intelege pe noi insine suficient de bine pentru a deveni asa cum ne dorim!
Grupul este deschis persoanelor cu varsta de cel putin 21 de ani si incepe joi, 26 septembrie 2013, ora 18.30 Pentru a participa, va puteti inscrie printr-un email pe adresa ***************. Numarul de locuri este limitat. Pretul unui modul este de 500 lei.
Mesaj editat de moderator!
Invata cum sa evoluezi zi de zi ! Afla cum sa iti schimbi viata !
Mesaj editat de moderator! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Nu stiu daca am cazut sau nu in butoiul cu melancolie.Cert este ca ma simt aiurea. Astazi am implinit 39 de ani.Ma uit in urma si nu stiu cand si cum au trecut .Stiu ca am avut si impliniri dar si esecuri si ma intreb cum si unde am gresit.Am primit deja foarte multe flori si cadouri de la diverse pesrsoane (colegi, prieteni). O singura persoana se pare ca a uitat sa-mi aduca macar o floare-de cadou nici nu mai vorbesc-si ma refer aici la cel pe care-l consider cel mai apropiat sufletului meu.Un ,,La multi ani sec si se pare ca asta a fost de ajuns pentru el.Cam asta este ....
|
|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Michi, La Multi Ani frumosi cu sanatate! Iti doresc ca pana la urmatoarea aniversare sa fii impacata cu tine insati si sa te bucuri de toate realizarile, uitand de tristeti. Orice om are momente vesele si momente triste. Nu e nenorocire ca sotul nu ti-a cumparat cadou; puteti merge impreuna sa-l alegeti. Unii barbati sunt mai delasatori. Uite de aceea eu merg cu el in fiecare an sa-mi aleg cadoul. Dupa care ies cu prietenele in oras. Pupici sa treaca supararea. Si ia-ti revansa! |
|
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Michi,la multi ani sanatosi si fericiti !Cat despre sot,merita o cafteala buna ca sa i vina cheful de cumparat macar o floare pt scumpa lui sotie!Nu lasa acest aspect sa ti strice ziua.Invita l in oras si poate se "simte" si el.Daca te refuza,mergi cu o prietena sau de ce nu cu copilasul!Sa ai o zi superba!
Si noi implinim azi 8 ani frumosi,de casatorie,nu foarte usori dar nici prea grei.Sotul e la mare distanta de casa si a cam uitat.Munceste foarte mult.Nu stia nici in ce zi ne aflam .Nu l acuz,eu aseara mi am adus aminte de aceasta zi.Aveam un produs in mana si expira pe 24 sept.Mi a trecut prin cap ca data asta inseamna ceva pt mine .Si mi a cazut fisa in secunda 2 ...Sa fie oare din cauza ca inaintez in varsta ?De ziua mea la fel am patit.Eram in concediu.Am uitat de toate!Mi am amintit in dimineata cu pricina ... |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| La multi ani , Michi! Din pacate , barbatii sunt o rasa aparte si cu cat inainteaza in varsta devin tot mai insensibili.
Iulia , multi ani fericiti si de acum incolo |
|
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bereea,multumim din suflet! Cat despre barbati,ramane datoria noastra sa nu i lasam sa devina insensibili.Eu mereu il anunt pe al meu sot ca urmeaza ziua mea si ca vreau aia,aia ...si stie ca fara flori,n are ce cauta acasa !Un pic egoista,as spune |
|
|

| Iulia - multi ani fericiti impreuna! Cat despre sot are drepate Bereea -sunt din ce in ce mai insesinbili.Oricum diseara ies cu trei prietene si cu copii si luam masa in oras.Iar lui sa-i gateasca surioara , pentru ca sfaturile de la ea le-a primit.Cica o femeie nu trebuie rasfatata ca i se urca la cap , si oricum ea nu a fost rsfatata de nimeni. In fine chiar nu mai conteaza- Ma bucura ca o parte din colegi mi-au fost alaturi si astazi pe langa un cadou frumos am gasit in birou un cos cu 39 de crizanteme albe.Asa de tare mi-au inseninat ziua aceste flori ca nu mai aud nici vantul de afara.Desi cred ca o sa-l simt pana ajung acasa. Va pup pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi! |
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Michi,Dumnezeu sa te binecuvanteze si multa sanatate.
La multi ani!!
|
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Michi,scumpa,....LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI! Multe bucurii,zambete pe fata ta si numai impliniri iti doresc.1 Offff,imi pare rau,.....te inteleg cum te simti,dar nu lasa acest fapt sa-ti umbreasca ziua.Distreaza-te si incearca sa nu pui la suflet.....simtete-te bine si recunoscatoare fata de Dumnezeu pt acesti ani frumosi.Ca o paranteza,....eu nici nu stiu cand am avut 39 de ani.... au trecut prea repede,....nu stiu unde s-au dus..... |
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Michi Multi ani fericiti!Imi pot doar inchipui cum te simti si nu e deloc funny.Mai ales ca ai asteptari mari de la persoana iubita,care ar trebui sa iti fie alaturi mereu.Eu,in locul tau,i-as fi zis ca am primit cosul de la un admirator secret
Iulia va doresc cat mai multi ani frumosi impreuna!Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu!
Fetelor va doresc numai bine! |
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Michi, la muli ani si multe clipe fericite de acum inainte sa iti insenineze viata!
Giulia, la multi ani imrpeuna, cat mai frumosi si intr-un final - cat mai apropiat - sa ii petreceti unul langa altul! |
|
|

| Miri - ai sa razi , dar chiar acest lucru aveam de gand sa i-l spun.Dar cum lucram in cadrul aceleasi institutii aflase de la cine primisem florile. Am tot sperat pana in ultimul moment ca poate isi ,,revine,, si macar venea pana la mine in birou(nu ne desparte decat un etaj) si ma intreba ce fac sau cum ma simt.Dar nu-i bai aseara am iesit cu fetele si copii in oras si ne-am distrat super.Iar pe el l-am lasat acasa -si fara mancare-:009. |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| michi wrote:.Iar pe el l-am lasat acasa -si fara mancare-:009.
|
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| michi wrote:Miri - ai sa razi , dar chiar acest lucru aveam de gand sa i-l spun.Dar cum lucram in cadrul aceleasi institutii aflase de la cine primisem florile. Am tot sperat pana in ultimul moment ca poate isi ,,revine,, si macar venea pana la mine in birou(nu ne desparte decat un etaj) si ma intreba ce fac sau cum ma simt.Dar nu-i bai aseara am iesit cu fetele si copii in oras si ne-am distrat super.Iar pe el l-am lasat acasa -si fara mancare-:009. Eu,de felul meu,sunt o sentimentala si nu as putea suporta un asemenea comportament.Poate ar fi bine sa aveti o discutie despre felul in care te simti.Unii barbati nu stiu cum si ce sa faca daca nu le spui concret ce asteptari ai de la ei. |
|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| mirela74chris wrote:Unii barbati nu stiu cum si ce sa faca daca nu le spui concret ce asteptari ai de la ei.
Asa este! |
|
|
|
|