Stare de spirit - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
endy
Scris: Monday, September 16, 2013 6:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
D-zeu s-o odihneasca iar tie sa-ti dea linistea sufleteasca de care ai nevoie !
shirel
Scris: Monday, September 16, 2013 9:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Clanina draga mea cata durere poarta cuvintele tale si inteleg perfect prin ceea ce treci am fost si eu acolo.Condoleantele mele iubita si fii tare asta ne este viatza si gandeste-te ca bunicutza ta a trait o varsta asa de inaintata si ai fost alaturi de ea pana in ultimile clipe asta este un lucru mare a murit cu tine in gand iubita si astfel vei fi pazita si ocrotita de ea acolo sus.ai sa vezi ca in timp ve-i si simti asta fiindca ati avut o legatura foarte apropiata .Nu stiu ce crezi tu dar pot sa-ti spun ca este ceea ce simpt eu dupa moartea tatalui meu.fii puternica roaga-te ptr ea ,ptr odihna sufletului ei fa pomene in amintirea ei acestea sunt lucruri care amelioreaza durerea si suferintza prin care treci aaaa si fii alaturi de bunicul ramas fiindca lui i este cel mai greu .Te pup si fii tare ptr cei de langa tine!

Intrasem de fapt ptr altceva sa urez piticilor vostri ,noilor si vechilor scolari cat si cadrelelor didactice dintre voi un an scolar bun ,prosper cu succese si realizari in toate.Sunt pitici printre noi care au intrat in clasa intai ?(am c-am pierdut legutura cu forumul despre ce si cum )

Acuma cate ceva si despre noi ,dupa o saptamana de boala s-a intors ieri si Shiraz la gradinitza iar ca dovada cat de mult i place acolo astazi m-a fugarit acasa!Hilar Chiar ma intrebam ce doare mai mult ptr o mama cand se desparte de odorul ei sic ras "Mami ,te rog ramai cu mine nuuuu pleca "sau "Hai mami pleaca odata"ras sic Glumesc binenteles!Ceilalti copii sunt in vacantza daaa aici imediat dupa vacantza mare mai avem inca o mini vacantza din cauza sarbatorilor care anul acesta au cazut foarte aproape de inceperea scoli spre mai marea disperare a parintilor care trebuie sa caute o solutie ptr pitici .Tahel este o dulce ,rade mult si este foarte vioaie ,o iubesc la nebunie si imi face viatza mult mai vesela si fericita decat o aveam .sic Eu am inceput sa-mi organizez seri ptr mame si sa fiu super-nany este minunat si ma bucur ca pot ajuta multi parinti aflati in dileme cu copii si am inceput si un curs de "dans oriental "care este nu numai curs de dans ci si de intretinere ,slabire cu meditatii si exercitii .Deci multumesc lui D-zeu viatza imi este plina de activitati nu ma plictisesc deloc si credeti-ma este minunat!iloveyou iloveyou
clalina
Scris: Monday, September 16, 2013 11:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Shirel m- au uns la suflet cuvintele tale, asa gandesc si eu ca Dumnezeu a vrut sa fiu acolo in acel moment si ii multumesc din suflet, se putea intampla cand eram in Italia si as fii gadit- o deja fara viata, El a aranjat lucririle in asa fel incat sa vad partea "buna", ma doare tare cand ma gandesc ca nu o vai mai vedea niciodata, o visez des dar nu- mi vorbeste niciodata la inceput era foarte suparata in visurile mele sper din suflet ca nu pe mine, mi/ e dor tare de ea, am platit pomelnice si ma rog cat pot pt sufletul ei sa- l primeasca bunul Dumnezeu in Imparatia Sa, e tot ce mai pot face; imi doresc tare mult sa primeac semne de la ea ca acolo unde e ii e bine dar nu stiu daca intradevar mai este ceva....multumesc pt cuvintele tale.... In alta ordine de idei urez si eu un nou an scolar cu multe realizari scolareilor vostri!!'
Andreea04
Scris: Tuesday, September 17, 2013 10:02 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/16/2013
Invata cum sa evoluezi zi de zi ! Afla cum sa iti schimbi viata ! Modeleaza-ti viitorul ! Inscrie-te la grupul de dezvoltare personala !

Grupul de dezvoltare persoanala va fi sustinut de Psiholog clinician principal, psihoterapeut – director de psihodrama clasica – Alina Ionescu si va incepe pe 26 septembrie 2013, ora 18.30. Durata unui modul este de 10 sesiuni (a cate 2 ore), care se vor desfasura o data pe saptamana.

De ce sa veniti in grupul de dezvoltare personala ?

• pentru ca aici resursele si valorile se pun laolalta si se inmultesc, durerea, frica si tristetea sunt intelese si acceptate, iar energia grupului hraneste fiecare optiune ce poate fi testata.

• pentru ca aici ne bucuram de reusite si de nereusite, fiindca toti invatam din incercarile tuturor.

• pentru ca ne antrenam sa comunicam astfel incat sa transmitem intregul nostru mesaj, fara sa ii ranim pe ceilalti.

• pentru ca adunam oameni in jurul nostru si devenim mai umani.

• pentru ca privindu-i in ochi ne vom intelege pe noi insine suficient de bine pentru a deveni asa cum ne dorim!

Grupul este deschis persoanelor cu varsta de cel putin 21 de ani si incepe joi, 26 septembrie 2013, ora 18.30
Pentru a participa, va puteti inscrie printr-un email pe adresa ************** Numarul de locuri este limitat. Pretul unui modul este de 500 lei.

editat de moderator
fdianamaria
Scris: Tuesday, September 17, 2013 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Fetelor, o saptamana usoara sa aveti si voi si piticii la gradi si la scoala...
am reintrat si noi in colectivitate, cu nerabdare. Colegi noi si la scoala si la gradi, multe de facut pe acasa, vreme de stat in pat (si frig, si ploaie, si presiune atmosferica mare).
Ana
Scris: Wednesday, September 18, 2013 10:23 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Va pup cu drag fetelor si va doresc numai bine tuturor!!!!!Cheek Kiss
roxinthya
Scris: Wednesday, September 18, 2013 10:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Anabela chiar imi era dor de tine sa mai postezi pe forum!computerlove computerlove iloveyou
oanamaria
Scris: Wednesday, September 18, 2013 10:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu va pup cu drag pe fiecare in parte !Gossip
roxinthya
Scris: Wednesday, September 18, 2013 11:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Oana si noi pe tine! Cheek Kiss iloveyou
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, September 18, 2013 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
revin cu impresii de la prima zi de gradinita .... m-a surprins copila ....nu lacrimi, nu agatat de noi, nu circ ....copil ascultator, doarme, mananca (selectiv dar nu ramane cu burta goala)... chiar m-a intrebat educatoarea dc nu a mai fost cumva in colectivitate. in concluzie sunt tare tare mandra de puiuca meacoeur parca am o confirmare a faptului ca am facut bine tot ce am facut pana acum.
ingerash
Scris: Thursday, September 19, 2013 12:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Clalina condoleante draga mea!computerlove Cheek Kiss Si socrul meu a murit angel

Alexandra,ma bucurhearts
zaza_
Scris: Thursday, September 19, 2013 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Azi sunt foarte trista. Am vorbit cu un prieten pe care eu il iubesc foarte foarte mult. A trecut printr-o perioada foarte nasoala de vreun an, a divortat, sotia a plecat din oras cu fetita lor... Am avut toate emotiile in legatura cu omul asta si cu viata pe care si-a facut-o. De la a-i da in cap cu ceva pentru ca a fost prost pana la ... tristetea de azi. E un om bun, care merita atat de multe si totusi, a indepartat tot ce a fost frumos in viata lui...

Poate ca o fi si de la ploaie. :))

Alina, condoleante. Parintele Arsenie spunea ca el ne va ajuta mai mult de dincolo. Asa se intampla cateodata, si, de fapt, pierderile lumesti sunt pe de alta parte castiguri spirituale. computerlove

endy
Scris: Thursday, September 19, 2013 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Si eu cred ca tatal meu ma vegheaza de acolo de sus si ma apara de multe , ... si asta imi da putere !
ccotorceanu
Scris: Thursday, September 19, 2013 6:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/18/2013
Nu am crezut niciodata ca voi trai ce traiesc de un an si jumatate o singuratae sfasietoare cu toate ca sunt cu ai mei parinti .Sufletul imi plange de singuratate.Nu mai pot la propriu sa ma mai atasez de cineva si totusi imi duc viata pe un fagas normal dar ma simt a nimanui.Nu mai gasesc forta in mine sa mai am pe cineva alaturi sa imi refac viata .Toti imi spune sa iert,sa uit sa fiu mai deschisa dar cu sufletul ce fac fratilor ca el nu uita si il doare?http://www.youtube.com/watch?v=tmzoN_afPGk
Ana
Scris: Thursday, September 19, 2013 10:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
roxinthya wrote:
Anabela chiar imi era dor de tine sa mai postezi pe forum!computerlove computerlove iloveyou
si mie de voi,RoxyCheek Kiss Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.