|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Miha multa sanatate tatalui tau.Eu stare amestecata dezamagire , melancolie , tristete si muulta oboseala.Cam atat. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| mirela74chris wrote: Normal ca iti intri in ritm.Escapadele au si ele rostul lor.Daca am fi in continua vacanta,nu am mai aprecia...
Daaa, asa e... insa, usor de spus si cam greu de aplicat (revenit). Si... ultima saptamana de vacanta. Of!!
O zi/saptamana usoara si frumoasa, fetele
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si eu cu multa treaaaabaaa si acasa si la serviciu!!! Of of of!! Dar le dau eu de cap pana la urma! Multumesc lui Dumnezeu ca sunt copii bine si noi pe langa ei! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:Si... ultima saptamana de vacanta. Of!!
Chiar of! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pup fetelor!!!
maine incepe gradinitza dupa care sper ca voi avea mai mult timp de forum.
Succes gradinarilor si scolarilor!!!! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nu mai are nimeni nici o stare de spirit de trei zile Weekend placut dragele mele!Eu lucrez weekendul asta asa ca nu se pune problema de weekend placut! Asta e,nah,cineva tre sa serveasca si patria! De luni incepe scoala,un nou an cu multe impliniri va doresc tuturor scolareilor si scolaritelor!Va pupacescccc! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Nu am mai intrat de mult timp pe forum dar azi simt nevoia sa ma descarc... Pe 30 iulie la o saptamana dupa ce am ajuns in tara mamaiata mea draga a incetat din viata asa fara sa ne pregateasca , fara sa sufere.... Nu ma asteptam chiar daca suferea cu inima , era sub tratament de mai bine de 20 de ani doar ca , cu o zii inainte a spalat un covor, nu m- a ascultat sa ma astepte sa o ajut iar in urmatoarea zii am primit telefon la 8 dimineata sa mergem la spital ca a luat- o salvarea, o gasise tataie cazuta pe trepte fara simturi, a stat asa vreo 20 de minute si a inceput sa- si revina pana a sosit salvarea, a ajuns la spital o stabilizasera , a fost tata la ea , i- a luat reteta pt ca la noi in spital trebuie sa- ti cumperi tratamentul inclusiv seringi, perfuzoare etc... Iar eu m- am dus sa i le duc... Am ajuns am vorbit cu ea, era stabila dar avea ochii tulburi, am aflat ca facuse un infarct dar mi- am zis ca a trecut perioada critica si isi va reveni, era perfect lucida, m- a intrebat cu cine am lasat fetita, mi- a zis de covor , am mai vb una alta, era la reanimare si era exact ora devizita a doctorilor , a ajuns doctorita la patul ei , a inceput sa oconsulte , m- am ridicat de langa ea am facut cativa pasi si am am auzit cum doctorita se panichiaza m- am uitat la mamaie care s- a intors cu spatele la mine........ Si am iesit lasan medicul sa- si faca datoria.... Dupa 5 minute am intelesca nu s- a mai putut face nimic ..... Mi- e dor de ea stiu ca era in varsta avea 81 de ani dar doare foarte tare despartirea, imi era ca o mama, ea m- a crescut pana la 5 ani, toate vacantele le petreceam la ea, cum sa nu o mai vad si sa nu o mai aud niciodata... A ramas tataie care e mai subred ca ea el a supravietuit unui infarct in aprilie...nici nu vreau sa ma gandesc cum va fii cand nu va mai fii nici el... Ma doare sufletul de mor, nu pot sa vb cu nimeni, o visez aproape in fiecare noapte dar stiu ca e pt faptul ca o am in gand mereu... Oare mai e ceva dupa....exista ceva dupa ce mori? |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| clalina condoleante si imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva, iti doresc multa putere sa treci peste aceasta si Dumnezeu sa te mangaie |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Alina - condoleante! Imi pare tare rau! Dumnezeu sa o odihneasca! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Clalina, inteleg perfect cum te simti. Am trecut printr-o situatia similara, durerea s-a estompat in cativa ani, iar acum o amintesc in discutiile mele si-mi amintesc sfaturile ei utile. Condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca in pace! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Clalina sincere condoleante! am si eu asa o bunica care m-a crescut pana la 7 ani, care imi e mai mult decat o mama.
in alta ordine de idei ....azi a fost prima zi de gradinita. cu lacrimi pt mami, nu si pt Sara. sunt la birou dar cu gandul tot la ea. imi dau seama ca asta e primul pas spre independenta si pe mine m-a prins nepregatita |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Condoleante, Clanina! Daca exista ceva dupa ce mori ? Depinde de ce crede fiecare. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Clalina condoleante!Imi pare rau!
Alexandra o sa fie bine.Sara se va descurca foarte bine la gradi.
Fetelor va doresc numai bine si succes in noul an scolar pentru puiuti! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Multumesc fetelor , Brandusa am citit atatea incat nu stiu ce sa mai cred! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Clalina,condoleante!Dumnezeu sa o odihneasca in pace! |
|
|