Stare de spirit - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisa_rachid
Scris: Saturday, June 1, 2013 4:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mihaela, asa zic si eu, respectul este esential la locul de munca! si nu imi pare raupupici
Spor in continuare!majoreta
mirela74chris
Scris: Saturday, June 1, 2013 6:29 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Denisa,abia dupa plecarea ta se va vedea ce si cum.Eu cand am plecat,s-a vazut ...tipa care a venit in locul meu era dezastru si toti se plangeau.Abia atunci cand pierzi ceva,apreciezi la adevarata valoare.Eu ,si acum ,cand merg la fostul loc de munca ma intreaba toti daca nu vin inapoi.Dar nu ma intorcCrazy

Alexandra vremea e cam nasoala si aici,dar sa speram ca se repara pana sositi.E cam vant si inorat si asa a fost toata saptamana.Azi au fost 24 de grade.Cheek Kisscomputerlove

Nicoymica sa iti traiasca printesa!hearts
bereea
Scris: Saturday, June 1, 2013 6:34 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Denisa, daca tu ai simtit asa inseamna ca ai facut ceea ce trebuie.Esti insarcinata, n-ai nevoie de nervi .Cheek Kiss

Nicotmica, la multi ani printesei!hearts

Alexandra, asa e si la noi.Acum e soare, apoi incepe sa ploua de zici ca vine potopul.Va veni ea si vremea bunaCheek Kiss

O dupa-amiaza placuta, feteleCheek Kiss
alexandrabogdan
Scris: Saturday, June 1, 2013 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
mirela74chris wrote:
Denisa,abia dupa plecarea ta se va vedea ce si cum.Eu cand am plecat,s-a vazut ...tipa care a venit in locul meu era dezastru si toti se plangeau.Abia atunci cand pierzi ceva,apreciezi la adevarata valoare.Eu ,si acum ,cand merg la fostul loc de munca ma intreaba toti daca nu vin inapoi.Dar nu ma intorcCrazy

Alexandra vremea e cam nasoala si aici,dar sa speram ca se repara pana sositi.E cam vant si inorat si asa a fost toata saptamana.Azi au fost 24 de grade.Cheek Kisscomputerlove

Nicoymica sa iti traiasca printesa!hearts

oooo ..... pai 24 e bine. la noi sunt 15
mirela74chris
Scris: Sunday, June 2, 2013 10:07 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Nu se plange nimeni de 24 de grade.Doar ca nu e vreme de plajaCheek Kiss
Deyu.
Scris: Sunday, June 2, 2013 1:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Afara e o vreme asa de frumoasa!DistanceKiss In sfarsit, caldura! Ali se simte mai bine, eu ma mai pun la un cei rece.Haha Ne pregatim de o noua saptamana, maine avem din nou prog. la pediatru, sper sa fie totu' bine ca data trecuta a plans pana a crapat PamantulHands
alexandrabogdan
Scris: Sunday, June 2, 2013 4:12 PM
Nivel

mirela74chris wrote:
Nu se plange nimeni de 24 de grade.Doar ca nu e vreme de plajaCheek Kiss

Cray Cray macar ne bucuram de aerosoli
TatyKS
Scris: Monday, June 3, 2013 2:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Alexandrra ai fost la mare sau inca esti? Zile senine va doresc si sa va bucurati de razele blande ale soarelui si de aerosoli Cheek Kiss .

Deyu, sanatate puiutei mici DistanceKiss .

Vremea de astazi de pana la ora asta, mi-a mers la suflet ... vreme de plimbari nu de facut temesic .
Va pup fetelor si va doresc o saptamana usoara si cu multa sanatate.Gossip
kali
Scris: Monday, June 3, 2013 2:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
taty wrote:
Vremea de astazi de pana la ora asta, mi-a mers la suflet ... vreme de plimbari nu de facut temesic

Eu oricum sunt cu mintea in vacanta... nu stiu ce pretentii sa mai am de la copiluti...
Am asa o stare de flower-power, cu chef de duca!!
alexandrabogdan
Scris: Monday, June 3, 2013 2:27 PM
Nivel

taty wrote:
Alexandrra ai fost la mare sau inca esti? Zile senine va doresc si sa va bucurati de razele blande ale soarelui si de aerosoli Cheek Kiss .

Deyu, sanatate puiutei mici DistanceKiss .

Vremea de astazi de pana la ora asta, mi-a mers la suflet ... vreme de plimbari nu de facut temesic .
Va pup fetelor si va doresc o saptamana usoara si cu multa sanatate.Gossip

plecam miercuri. dar cica e tot noros si la mareCray
michi
Scris: Monday, June 3, 2013 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Salutare fete dragi !
Mari felicitari pentru nota de la inspectie DistanceKiss DistanceKiss
Alexandra - sa aveti parte de vreme buna si seninaCheek Kiss
Denisa -daca tu te simti bine asa , nu mai privi in urma.DistanceKiss DistanceKiss
Mihaela- tu esti o femeie puternica.Sunt sigura ca vei reusi sa te organizezi si sa ajungi acolo unde ti-ai propus angel
Taty , Kali- si eu sunt plecata de ceva vreme cu mintea in vacanta - ce sa-i mai cer copilului?Din pacate ,vreau nu vreau trebuie sa fiu cu mintea intreaga si la servici si acasa .
In momentul de fata sunt intr-o situatie in care nu stiu cum sa procedez.Nu stiu daca complimentele pe care am inceput sa le primesc din partea unui colaborator sunt doar amabilitati sau tinde spre ceva mai mult.
marivic
Scris: Monday, June 3, 2013 3:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc,Michi Cheek Kiss Eu stiu ce sa zic?Mai asteapta si vezi in ce directie bate.....S-ar putea sa te inseli si sa nu fie nimic,....ras
Acum facand o paranteza,este cumva amuzant,dar la inceput ma stresaalcool ....la mine la gradi,un tip care mi-aduce laptele,rade cu o gura pana la urechi cand ma vede si intreaba de mine,pt ca eu iau laptele in primire,.....I s-au aprins calcaiele saracului copil,dar il las in plata Domnului,ma fac ca nu observ,....ras
denisa_rachid
Scris: Monday, June 3, 2013 5:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mari, Michi..faceti ravagii printre barbati? Asa va sta bine, sa va mandriti cu asta Bravoo

Eu...si eu tot in vacanta - doar cu mintea si cu sufletul - ca mai e putin pana atunci, iar putinul asta imi manaca sufletul...Dar nu-i bai, au fost si perioade mai rele Angel
marivic
Scris: Monday, June 3, 2013 8:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Denisa,....m-ai facut sa rad....hohot Maiiii,problema a fost un pic naspa,caci s-au sesizat si colegele ca pe mine ma cauta tipul(le-am mai trimis pe ele sa ia in primire livrarea,numai sa nu mai dau ochii cu el)....dar mi-am dat seama ca nu am de ce sa ma ascund,...eu nu am flirtat cu nimeni,...poate asa i s-a nazarit,dar acum nu-l mai bag in seama ba chiar i-o si tai....ca nu am timp sa pierd dupa el....pana cara cutiile in gradinita eu sa stau sa-l astept......A lasa-o mai moale,...e un copil,are 25-27 de ani,....hohot hohot hohot dar am zis:,,Mare ti-e gradina Doamne.....alcool alcool
nicoymika
Scris: Monday, June 3, 2013 11:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
Multumesc pentru urari!iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.