![Avatar](/i.ashx?u=9777)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mihaela, asa zic si eu, respectul este esential la locul de munca! si nu imi pare rau Spor in continuare! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=6898) Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Denisa,abia dupa plecarea ta se va vedea ce si cum.Eu cand am plecat,s-a vazut ...tipa care a venit in locul meu era dezastru si toti se plangeau.Abia atunci cand pierzi ceva,apreciezi la adevarata valoare.Eu ,si acum ,cand merg la fostul loc de munca ma intreaba toti daca nu vin inapoi.Dar nu ma intorc
Alexandra vremea e cam nasoala si aici,dar sa speram ca se repara pana sositi.E cam vant si inorat si asa a fost toata saptamana.Azi au fost 24 de grade.![Cheek Kiss](/images/emoticons/001_006_Cheekkiss.gif)
Nicoymica sa iti traiasca printesa! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=887)
![Nivel](/images/ranks/Rubin.gif) Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Denisa, daca tu ai simtit asa inseamna ca ai facut ceea ce trebuie.Esti insarcinata, n-ai nevoie de nervi .
Nicotmica, la multi ani printesei!
Alexandra, asa e si la noi.Acum e soare, apoi incepe sa ploua de zici ca vine potopul.Va veni ea si vremea buna
O dupa-amiaza placuta, fetele |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2963)
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mirela74chris wrote:Denisa,abia dupa plecarea ta se va vedea ce si cum.Eu cand am plecat,s-a vazut ...tipa care a venit in locul meu era dezastru si toti se plangeau.Abia atunci cand pierzi ceva,apreciezi la adevarata valoare.Eu ,si acum ,cand merg la fostul loc de munca ma intreaba toti daca nu vin inapoi.Dar nu ma intorc Alexandra vremea e cam nasoala si aici,dar sa speram ca se repara pana sositi.E cam vant si inorat si asa a fost toata saptamana.Azi au fost 24 de grade. ![Cheek Kiss](/images/emoticons/001_006_Cheekkiss.gif) Nicoymica sa iti traiasca printesa!
oooo ..... pai 24 e bine. la noi sunt 15 |
|
![Avatar](/i.ashx?u=6898) Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nu se plange nimeni de 24 de grade.Doar ca nu e vreme de plaja |
|
![Avatar](/i.ashx?u=15515)
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Afara e o vreme asa de frumoasa! In sfarsit, caldura! Ali se simte mai bine, eu ma mai pun la un cei rece. Ne pregatim de o noua saptamana, maine avem din nou prog. la pediatru, sper sa fie totu' bine ca data trecuta a plans pana a crapat Pamantul |
|
| mirela74chris wrote:Nu se plange nimeni de 24 de grade.Doar ca nu e vreme de plaja
macar ne bucuram de aerosoli |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Alexandrra ai fost la mare sau inca esti? Zile senine va doresc si sa va bucurati de razele blande ale soarelui si de aerosoli .
Deyu, sanatate puiutei mici .
Vremea de astazi de pana la ora asta, mi-a mers la suflet ... vreme de plimbari nu de facut teme . Va pup fetelor si va doresc o saptamana usoara si cu multa sanatate. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=138)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| taty wrote:Vremea de astazi de pana la ora asta, mi-a mers la suflet ... vreme de plimbari nu de facut teme ![sic](/images/emoticons/sic.gif)
Eu oricum sunt cu mintea in vacanta... nu stiu ce pretentii sa mai am de la copiluti... Am asa o stare de flower-power, cu chef de duca!! |
|
| taty wrote:Alexandrra ai fost la mare sau inca esti? Zile senine va doresc si sa va bucurati de razele blande ale soarelui si de aerosoli ![Cheek Kiss](/images/emoticons/001_006_Cheekkiss.gif) . Deyu, sanatate puiutei mici ![DistanceKiss](/images/emoticons/001_007_DistanceKiss.gif) . Vremea de astazi de pana la ora asta, mi-a mers la suflet ... vreme de plimbari nu de facut teme ![sic](/images/emoticons/sic.gif) . Va pup fetelor si va doresc o saptamana usoara si cu multa sanatate.
plecam miercuri. dar cica e tot noros si la mare |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/1207.gif)
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Salutare fete dragi ! Mari felicitari pentru nota de la inspectie Alexandra - sa aveti parte de vreme buna si senina Denisa -daca tu te simti bine asa , nu mai privi in urma. Mihaela- tu esti o femeie puternica.Sunt sigura ca vei reusi sa te organizezi si sa ajungi acolo unde ti-ai propus Taty , Kali- si eu sunt plecata de ceva vreme cu mintea in vacanta - ce sa-i mai cer copilului?Din pacate ,vreau nu vreau trebuie sa fiu cu mintea intreaga si la servici si acasa . In momentul de fata sunt intr-o situatie in care nu stiu cum sa procedez.Nu stiu daca complimentele pe care am inceput sa le primesc din partea unui colaborator sunt doar amabilitati sau tinde spre ceva mai mult. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1326)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,Michi Eu stiu ce sa zic?Mai asteapta si vezi in ce directie bate.....S-ar putea sa te inseli si sa nu fie nimic,.... Acum facand o paranteza,este cumva amuzant,dar la inceput ma stresa ....la mine la gradi,un tip care mi-aduce laptele,rade cu o gura pana la urechi cand ma vede si intreaba de mine,pt ca eu iau laptele in primire,.....I s-au aprins calcaiele saracului copil,dar il las in plata Domnului,ma fac ca nu observ,.... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=9777)
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mari, Michi..faceti ravagii printre barbati? Asa va sta bine, sa va mandriti cu asta
Eu...si eu tot in vacanta - doar cu mintea si cu sufletul - ca mai e putin pana atunci, iar putinul asta imi manaca sufletul...Dar nu-i bai, au fost si perioade mai rele |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1326)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Denisa,....m-ai facut sa rad.... Maiiii,problema a fost un pic naspa,caci s-au sesizat si colegele ca pe mine ma cauta tipul(le-am mai trimis pe ele sa ia in primire livrarea,numai sa nu mai dau ochii cu el)....dar mi-am dat seama ca nu am de ce sa ma ascund,...eu nu am flirtat cu nimeni,...poate asa i s-a nazarit,dar acum nu-l mai bag in seama ba chiar i-o si tai....ca nu am timp sa pierd dupa el....pana cara cutiile in gradinita eu sa stau sa-l astept......A lasa-o mai moale,...e un copil,are 25-27 de ani,.... dar am zis:,,Mare ti-e gradina Doamne..... |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/1an/eye.gif)
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| Multumesc pentru urari! |
|
|