Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Azi plec la Ploiesti si o sa-mi revad puii mici - iubitii lu' mama! Cred ca nu o sa-i mai dau tzitzi lui Petru pt. ca o sa-l dau peste cap si mai ales pe mama in caz ca il mai las peste noapte cu ea. Zugravelile merg incet ca melcul si de aceea sunt nevoita ca saptamana viitoare sa fac naveta Bucuresti Ploiesti. Norocul meu este ca s-a intors un coleg de-al meu din delegatie si o sa merg cu el dimineata si seara. Asa as fi vrut eu sa fie si saptamana asta dar nu s-a putut. Bulinutza ma bucur sa te vad din nou prin zona. Cum ti se pare ideea reintoarcerii la serv? Oana succes in continuare in lupta cu cantarul - te admir f mult pt ambitie! Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana minunat! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| FETELOR,VA PUP! Inspectia la clasa,........10 cu felicitari!!!!!! Yupyyyyyyyyyyyy,sunt bucuroasa nevoie mare,....am avut o legatura speciala cu acei copii,asta a fost mana destinului,.....a fost superb,...au fost fantastici,.....ne-am inteles minunat,....am creat impreuna o activitate buna! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Bravo Mari, felicitari, trebuia sa iasa, emotiile au fost mari insa tu te descurci minunat ca ai experienta deja
EU am facut-o azi lata rau, am intarziat la munca aproape o ora, nu am sef dar am colaboratori si depind de mine, n-a zis nimeni nimic dar m-am simtit aiurea de tot Ma ajung toate, bine macar ca plodul e in vacanta desi si cu ea mai alerg pe la inot si alte activitati de vara. Nu vad fata aia care doarme in papuci nicaieri |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mari felicitari , stiam eu ca o sa te descurci laudabil. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mari felicitari! Nu se putea altfel! Roxi acomodare usoara la serviciu si spor la renovari.E ok sa il intarci pe Petru,mai ales daca il mai lasi la mama ta. Va pup dragelor si va doresc un we minunat! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mari, felicitari! Bulinutza, acomodare usoara! Mikaela...se mai intampla. Important este ca este o intamplare si nu un obicei. Exista oameni acre fac un obicei din asta. capul sus! Rox, spor in continuare!
va pupam si noi cu drag! Eu azi mi-am dat demisia, uite asa la nervi, desi ma gandesc de mult timp sa o fac, ca nu suport sa ma trateze altii ca pe un negru pe plantatie..cu atat mai mutl cu cat altii imi sunt simpli colegi, nu sefi...Nu regret deloc! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| M-a ajuns oboseala, imi lipsesc ore de somn si am prea multe ore in fata calc .Azi de la 9 la 3 am procesat retete ,non stop cu ochii in monitor ,data entry si calcul acum ma pregatesc de dus la munca ...cred ca o sa ma las de munca ,ma gandesc serios la asta .La scoala daca nu -ti faci treaba cu scuza ca esti adult si mergi la munca primesti unic raspuns " due to the high demand of the courses you should limit your work hours to 8 / week" adica in alte cuvinde lasa- te de munca Si ca tot ma laudam pe aici cu performanta mea la exam , aflati ca acum abia ma tarai pe burta ,au inceput sa traga in noi cu mitraliera automata spe mii de gloante pe minut...ca sa ai note bune nu neaparat tre sa fii doxa de cunostinte ci un bun organizator , organizezi timpul in priml rand si cat tre sa lucrezi pe zi ,apoi tona de hartzogaraie ... apoi propriile pastile de cap cand te apuca nebunia Eu stau prost la capitolele importante ,sunt nepermis de dezordonata ,niciodata nu stiu cat un proiect trebe predat sau cate ore am de lucrat la el ,ma duc la scoala sa vad ca toti invata si nu stiu de ce...avem exam in ziua respectiva Daca nu fac ceva rapid in privinta asta o sa sfarsesc urat de tot
Deci de luni am hotarat sa pun pe prim plan organizarea ...facut calendar, notat termenele de predare , examenele, cate medicamente pe zi trebe procesate ,cate pagini de citit pe zi, cate ore pe drugs.com ,cate minute pentru mancat si cate secunde pt forum ...glumesc ,pt forum se gaseste timp |
|

| Mihaela, iti doresc din suflet multa multa bafta! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mikaela,Lili,Mirela,va multumesc Miha,bafta si ai mare grija cu tine,...ce spui tu este o munca intelectuala titanica,.....ai mare grija sa nu te dezechilibrezi.....mie mi se pare foarte mult,....cine stie poate ca daca te organizezi mai bine o sa mearga totul ok,.....tu stii cel mai bine si esti singura care vezi cat poti duce!Te pup si te imbratisez cu mare drag! Denisa,te pup ai grija de tine,...job-uri mai gasesti,liniste si calm mai rar!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Denisa si eu mi-am dat demisia la fel ca tine.Nu mergeam la munca pentru bani. Cand am vazut ca nu se merita sa imi macin nervii si timpul,am renuntat si bine am facut.O sa fie bine si la tine,nu avea grija.Ai timp sa te ocupi de tine si de Marw,esti mai relaxata,mai ales acum cand ai nevoie de liniste si pace sufleteasca.Bucura-te de sarcina si de familia ta,fa ce iti place.Sarcina usoara
Miha,asa cum te stiu,lupatatoare,sunt sigura ca iti vei gasi resurse,ca te vei organiza si ca ei reusi in tot ce ti-ai propus.
Bulinutza cred ca iti va fi greu sa te desprinzi de printesele tale.Iti doresc acomodare usoara.
Mikaela nimeni nu e perfect.Suntem oameni,se mai intampla,nu e un capat de lume |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| Astazi printesa mea implineste 3 anisori! La multi ani iubita mea! La multi ani tuturor copiilor!Sa ne traiasca,sa fie sanatosi si sa creasca frumos si fericiti! |
|

| La multi ani fetitei tale, Nicoymika! Si la multi ani tuturor copiilor!
Fetele, va multumesc pentru cuvinte! Si asa este, de regretat nu regret insa azi-noapte nu am dormit decat pe la 4 dimineata si asta tot numai de ganduri: sa zic sefului ce s-a intamplat, sau sa las varianta zisa de tipa?(pentru ca asa practica ea, face chestii de genul si apoi merge la sef si zice variantele ei, ea fiind si prietena cu sotia sefului...).Insa eu nu suport chestiile astea, adica pana la urma cine are ochi sa vada si urechi sa auda, iar daca nu, va veni cu siguranta ziua cand va vedea si auzi...Insa ma enerveaza si tipa care taie si spanzura acolo de zici ca lucreaza oamenii la ea pe mosie...Chiar nu stiu ce sa fac, pe de o parte as zice tot (ca stiu multe...) insa m-as injosi pe mine, pe de alta parte as tacea , insa ma macina ca vor avea si altii de suferit, asa cum au avut gramada pana acum... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| La muuuulti ani printesei tale, Nicoymika, si la multi ani tuturor copiilor! Eu ma simt foarte obosita, si nici nu am apucat sa imi beau cafeaua bine de dimineata. N-am dormit azi-noapte deloc!! Pe Ali a luat-o o raceala cu mucisori si febra Acum suntem in RO si aici e un frig de zici ca ninge, nu ca e 1 iunie. Am dormit in reprize de cate 15-30 de min. Foarte greu! Va doresc o zi mai buna decat a mea si toate cele bune. Sa va bucurati de week-end si de copii, ca azi e ziua lor! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| hmmmm ...vremea asta ma cam dispera. ploua ploua si iar ploua si sunt 14 grade. si noi miercuri plecam inspre mare Mirelaaaaaaaa cum e vremea la mareee?? |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mari, materia nu e grea ca continut dar volumul e foarte mare , cum am zis daca nu esti organizat pici sub linie si altii care confunda supozitorul cu pilula o iau inainte .I- am dat unui "pacient " doza dubla de morfina ,am doi "morti" la activ .Proful zice ca e normal , e " learning process" dar notele mele se duc in jos si pierd incredereain mine. Insa mi-am invatat lectia toate mi se trag de la proasta organizare daca caut ceva imi trebuie o ora sa gasesc in propriile scrisuri Dar o sa vin cu vesti bune, bine ca m-am trezit la timp
Denisa, sa nu-ti para rau, daca la locul de munca nu e respect intre colegi mai bine fara.
Multumesc tuturor pentru incurajari . |
|
|