Stare de spirit - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Monday, May 27, 2013 8:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Buna fetele! Eu va scriu de la serviciu! Azi e prima zi!
Copii i-am dus la mama la Ploiesti ca n-am mai rezistat cu copiii in prafaria aia de santier si sa vad cum voi face o mica naveta...S-ar putea s-o gasesc pe mama spanzurata de lustraHilar
Deja Petru a inceput sa mearga si sare si din premergator , e nazdravan rau..
Va pup si va doresc o saptamana minunata!Cheek Kiss
Anelise
Scris: Monday, May 27, 2013 9:41 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Rox, acomodare cat mai usoara din nou la serviciu! pupici Ma uit la ticker si ma minunez! Cand a crescut Petru al tau atat de repede?!? DistanceKiss Of, repede mai trece timpul asta...

O saptamana minunata va doresc si eu! pupici pupici pupici
bereea
Scris: Monday, May 27, 2013 2:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Roxy, servici usorCheek Kiss

Eu am iar ganduri negre din cauza a ceva ce scrie in rezultatul tomografiei.
roxinthya
Scris: Monday, May 27, 2013 2:28 PM
Nivel

Liz Cheek Kiss
Bere - capul sus! Nu e nimic grav! Doamne Doamne e sus!angel Cheek Kiss
kali
Scris: Monday, May 27, 2013 2:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Bereea, sunt convinsa ca totul e bine, exact ca si pana acum. computerlove
mikaela
Scris: Monday, May 27, 2013 5:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Aw Roxi, deja la munca?? SI noi suntem in santier, dau din una in alta, sunt zile cand nu pot sa fac nimic pana nu se usuca siliconul, pana nu se intareste cimentul, pana nu se usuca vopseaua, lacul etc etc iar eu m-am saturat si mi se pare ca pierd timpul aiurea nervi Facand abstractie de santier, ma bucur ca am gasit si am jumulit un salcam, l-am pus frumos la uscat, sunt asa de bucuroasa ca pot sa fac ceiut de salcam sarbatoare Fetelor, voi folositi si frunzele de salcam sau doar florile??

Bereea, sanatate multa!
LilianaD
Scris: Monday, May 27, 2013 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Bereea Cheek Kiss nu te lasa coplesita de ganduri negre, cu siguranta totul o sa fie bine.Hands
Roxi cum de ai inceput asa repede serviciul ? Se descurca mama ta cu copiii ?Cheek Kiss
marivic
Scris: Monday, May 27, 2013 8:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Berre,sanatate multa si nu-ti mai face griji,...mergi la medic ca sa te lamureasca,....Dumnezeu sa te apere si sa te ocroteasca angel
Eu,...in ceata totalaalcool alcool alcool Vineri am inspectie la clasa,iar,....cu o grupa pe care nu o cunosc,la prima vedere,la o gradinita nestiuta,....mor de frica,frown frown frown ma iau toate frigurile,....deja am intrat in fibrilatii.La ora asta sunt varza de atata cautat idei,trebuie sa ma culc ca nu mai sunt intreaga la cap,....maine ma duc la puradeii mei zapaciti,iar cand vin acasa ma pun pe compus proiectul,.....Deja simt ca nu ma mai tin picioarele,.....cry cry cry
denisa_rachid
Scris: Tuesday, May 28, 2013 12:11 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Bereea, multa sanatate! Sunt sigura ca totul va fi bine!Cheek Kiss
Mari, multa bafta. te vei descurca cu siguranta, asa cum o faci de fiecare data!Cheek Kiss
Rox, acomodare usoara la serviciu!Cheek Kiss

Fetele, va pup si va doresc numai bine!
bereea
Scris: Tuesday, May 28, 2013 7:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc tuturor pentru gandurile bunecomputerlove Griji imi fac, n-am cum sa nu-mi fac.Sper sa nu fie nimic grav.
monica irimia
Scris: Tuesday, May 28, 2013 8:11 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Bereea, cu siguranta ca va fi bine! DistanceKiss computerlove
Roxi, acomodare cat mai usoara la serviciu! computerlove
Mari, succes cu noua grupa! Tin pumnii sa iasa bine. computerlove
O zi minunata va doresc. angel
roxinthya
Scris: Tuesday, May 28, 2013 9:05 AM
Nivel

Multumesc gagici! Acomodarea este f usoara pt ca am un colectiv super!!!!
Mama vad ca se descurca f bine - cel putin pana acum. Petru a inceput de voie, de nevoie sa pape si lapte praf, in schimb eu am o tzitzi pietroi. Azi dimineata am dormit in Bucuresti si dimineata a trebuit sa ma mulg ca ma durea tare de tot.
In alta ordine de idei sotul meu a cumparat culorile pt zugraveala in dormitoare fara sa merg cu el si a nimerit-o la fix , insa a facut-o cam tare dar e frumos. Poate s-o mai deschide in timp.
Mari iti tin pumnii!Cheek Kiss
oanamaria
Scris: Tuesday, May 28, 2013 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Roxi reacomodare usoara draga mea .Insemna ca mai ai lapte mult daca ti s-a intarit sanul,eu am sanii moi si mi-au revenit la forma initiala ,iar Giuli mai suge doar 1data noaptea cred ca de sete 2-3minute in rest nu mai vrea si e de ajuns ca mai are putin si face 1an.
Mari bafta sigur te vei descurca de minune!
Bereea inevitabil va fi bine!
Eu fericita ca dupa un timp foarte indelungat azi mi-a aratat cantarul 7 in loc de 8prima cifra asa ca sunt pe drumul cel bun .
Nu mai am chef de crosetat cred ca din cauza vremii ,mai am niste comenzi de onorat si apoi vacanta !
Va pup fete dragi!
marivic
Scris: Tuesday, May 28, 2013 7:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
FETELOR,VA MULTUMESC DIN SUFLET CA VA GANDITI LA MINE!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Nu am cum sa nu fiu paranoia,sau cu fluturi in stomac,caci asa mie firea.....Sa dea Domnul sa iasa totul bine,...acum am terminat proiectele de realizat,materialul didactic de confectionat,.....mor inca de frica,....nici noaptea nu ma mai pot odihnii,....iar ziua la munca numar clipele sa fug acasa sa ma i rectific,sa ma mai gandesc,sa mai caut,....Cray
Cumplita stare,....Cray VA PUP SI VA IUBESC computerlove Cheek Kiss
bulinutza
Scris: Friday, May 31, 2013 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Trec si eu sa va salut, sa vad care ce mai faceti...Cheek Kiss

Mi-e dor de forum, de timp petrecut cu voi, de voi de toate...Gossip

Noi suntem bine, crestem spectaculos de repede, ma pregatesc si eu sa incep serviciul peste cateva luni dupa aproape 4 ani de pauza!!!Hilar

Va imbratisez pe toate cu drag! DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.