Stare de spirit - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Saturday, April 20, 2013 5:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Shirel, am inceput cu pastilele aseara ,sunt luate de la mag naturist ,sper sa isi faca efectul in timp ca sa nu pierd increderea in mine de tot.Am note mari ca tocesc cu spor dar nu retin mai nimic pe termen lung Cray Kestii invatate la adolescenta sau prima tinerete le stiu si acum, imi vin navala in cap tot felul de formule, termeni ba zilele astea mi-a pocnit o fraza intreaga in rusa ...incredibil creierul uman daca il umpli la timpul potrivit cu ce trebuie ,e pentru totdeauna.Acum ce sa-i mai cer?bag pastile Blushing

Cat despre vecina mea...o sa raresc prietenia ca nu ne potrivim deloc ca familii.NuImiPasa
endy
Scris: Saturday, April 20, 2013 5:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela un pic de Lecitina ajuta creierul pentru-ca stresul e cit casa in ziua de azi .O sa reusesti si o sa fi foarte fericita la capat de drum
O vorba de a noastra zice ca; neamurile ti le da Domnul dar prietenii ti-i alegi singur !Cheek Kiss
oanamaria
Scris: Saturday, April 20, 2013 6:40 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Imi amintesc ca in sesiune luam lecitina si ori ea era de un real ajutor ,ori era autosugestia ,dar para eram mai ,,desteaapta;;cand luam .:)
Va pup cu drag .
Giulia m-a cutremurat ce am citit despre operatia ta si am auzit ca sunt traumatizante astfel de interventii ,ma bucur ca totusi ti-au rezolvat problema .Te imbratisez.
t-mihaela
Scris: Saturday, April 20, 2013 6:59 PM
Nivel

Am uitat de lecitinaAngelNot Mie imi trebuie ceva pe termen lung la examene ma descurc pe moment retin dar teama am la finale sau laboratoare cand se cer cunostinte vechi...si multa memorare de medicamente, boli cu nume in greaca -latina .Si nu stiu cum naiba nu retin ca imi place la nebunie ce fac ..normal ar fi sa inveti usor kestiile care iti plac.NuImiPasa
Ma uit pe cutie sa vad daca e si lecitina in pasilele astea.
denisa_rachid
Scris: Saturday, April 20, 2013 7:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Giulia, multa sanatate!
Mihaela, ginko biloba sunt recomandate in perioade de stres, in perioade in care se solicita memoria mult. Mai este buna si putina ciocolata...angel Multa bafta la examene. Eu cred c a te vei descurca si ca atunci cand va fi nevoie sa reactualizezi informatiile o vei face cu brio. problema poate fi doar faptul ca aduci o cantitate mare d einformatie intr-un timp relativ scurt si probabil de aici impresia ca uiti. Si, mai e o chestie...memoria cu cat o folosesti cu atat devine mai performanta. deci, multa bafta!
shirel
Scris: Saturday, April 20, 2013 8:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
t-mihaela wrote:
Am uitat de lecitinaAngelNot Mie imi trebuie ceva pe termen lung la examene ma descurc pe moment retin dar teama am la finale sau laboratoare cand se cer cunostinte vechi...si multa memorare de medicamente, boli cu nume in greaca -latina .Si nu stiu cum naiba nu retin ca imi place la nebunie ce fac ..normal ar fi sa inveti usor kestiile care iti plac.NuImiPasa
Ma uit pe cutie sa vad daca e si lecitina in pasilele astea.

Lasa-ma ca si eu am avut probleme cu termeni medicali in latina alcool alcool cred ca pana astazi nu-i stiu pe de rost ,cand am nevoie iau enciclopedia medicala l-a rasfoit.Nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte.ras alcool
t-mihaela
Scris: Saturday, April 20, 2013 9:17 PM
Nivel

Ma indoiesc ca cineva ii stie, chiar si medic sa fii nu spui prea des " nephrolithiotomy"...zici operatie de scos pietre la rinichi nu?
Da de asta ai auzit?"bilateralsalpingoophorectomy"hohot
Eu weekendul asta nu muncesc de asta am activitate la maxim pe aici Lol
Multumesc de incurajari , Denisa pupici

De fapt ce vroiam sa spun...tocmai am dus-o pe Dia la prima ei intalnire,am strans din dinti ,mi-am muscat limba si cand m-am intors am tras un Cray sanatos in parcare .
oanamaria
Scris: Saturday, April 20, 2013 9:57 PM
Nivel

Ce frumos prima intalnire si emotionant!
angel
t-mihaela
Scris: Saturday, April 20, 2013 10:03 PM
Nivel

Da ,dar ea nu stie ca eu stiu .Atata am vrut sa verific daca baiatul are cercei infipti pe ici pe colo sa nadragii cazuti pe fund Blushing
denisa_rachid
Scris: Saturday, April 20, 2013 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Ce frumoooosssss...prima intalnireDistanceKiss newclap ...Banuiesc ca era "in regula" de ai venit singura acasa, nu?
t-mihaela
Scris: Sunday, April 21, 2013 12:40 AM
Nivel

Da ,parea ok dar era un grup de fete si baieti nu erau chiar singuri...sau poate in mall s-au separat porumbeii de multime si poate baiatul si-a aplicat cerceii in nas dupa ce am plecat eu....sau poate nici n-au ramas in mal...sau poate m-am dilit eu de emotii si panica Crazy
shirel
Scris: Sunday, April 21, 2013 7:54 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu raman de astazi singura acasa ,adica fara Yohanan care va fi o saptamana plecat in Anglia .Ei ce m-as bucura de o nastere in lipsa lui ras sic sunt taaaare rea nu-i asa ?alcool Fiindca este a doua oara cand pleaca m-am obisnuit si recunosc ca si ma descurc cu mult mai bine decat cand este si el acasa sic ras (atuncea mai las treburile pe mana lui si c-am uita sa le faca si asa ca nu le face nimeni pana la urma).
Problema stresanta este ca tocmai si-au gasit astia de la noi de la aeroport sa intre in greva si nu se stie cand se va termine deci este numai cu un picior in avion si eu legata de casa in loc sa-mi fac planurile mele.Va doresc o duminica minunata tuturor!

Mihaela ,ce emotionant ...waaaaw prima intalnire !!Cum a fost ,ce ti-a povestit?sic ras La mine cred ca Yohanan iese deghizat dupa Eden sa o urmareasca la cat este de sensibil !Hilar Hilar
mikaela
Scris: Sunday, April 21, 2013 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Eu am o stare de rahat de vreo 2 saptamani, imi vine sa boxing bataus box2 guns pe cineva.

Si cireasa de pe tort e ca l-am ascultat pe nea Cezar cu "its my life" , oribil oribil orbil, n-am gasit topicul cu Eurovisionul, e oribil Cezar asta, ptiuuu puker
oanamaria
Scris: Sunday, April 21, 2013 8:41 PM
Nivel

Nici nu stiam ca e Eurovizionul azi sau a fost ?!Habar n-am!
mirela74chris
Scris: Sunday, April 21, 2013 10:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Fetelor va pup,asa mai pe fuga.Sper sa apuc sa va citesc si sa recuperez.Mi-e dor de voi!SimplyLove Cheek Kiss

Giulia insanatosire grabnica.Bine ca a trecut ce a fost mai rau.computerlove pupici

Mihaela spor la invatat.Sigur iei note maxime la examene.Si lasa bocitul.Ai domnisoara in toata regula.Sigur a alege bine.Cheek Kiss

Shireluto sigur te vei descurca de minune.computerlove Ce-ti veni cu nasterea?Nu te grabi asa tare mai ramai o vremegravida

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.