Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| oanamaria wrote:La mine e deja Soare si canta pasarelele si am o stare asa de Primavara si abia asteptam sa iesim la plimbare si la cumparaturi . Am pus ochii pe o trusa de farduri de la JA-DE ador fardurile de la ei au un luciu frumos si sunt foarte rezistente .Mi-am aruncat trusa veche ieri si azi imi iau una noua . Alexandara pupici Sarei si sanatate .Hai ca Primavara e aproape !
astept primavara asta cum n-am astepta-o niciodata in viata mea! mi-e acru sufletul de atata ploaie :( |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ficiormio tocmai mi-a redecorat bucataria cu bors de curcan pe pereti, pe jos, pe canapeaua cea noua... de am frecat o ora prin bucatarie, in loc sa fac ceva mai bun.. ca sambata.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Designer scrie pe bebele tau , designer de interioare Pregateste-te psihic ca-i abia inceputul, vine faza a 2-a cu creioanele pe pereti, a 3-a cu acuarele pe haine si abtibilduri pe costumul tau, a 4-a cu sclipici in hartia igiennica si oja/ruj pe fata etc etc |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pup cu drag fetelor!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bulibuli wrote:Ficiormio tocmai mi-a redecorat bucataria cu bors de curcan pe pereti, pe jos, pe canapeaua cea noua... de am frecat o ora prin bucatarie, in loc sa fac ceva mai bun.. ca sambata..
Ce fericit cred ca era el in acele momente artistice ! Imi pare rau mami pentru deranj !
Eu suparata ... dupa o saptamana de plimbari "altfel"... Kari iar e bolnavioara ! Zici ca-i un facut ... cum vine vacanta ea e consemnata la domiciliu saracuta !
Sa aveti o saptamana frumoasa ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| bulibuli wrote:Ficiormio tocmai mi-a redecorat bucataria cu bors de curcan pe pereti, pe jos, pe canapeaua cea noua... de am frecat o ora prin bucatarie, in loc sa fac ceva mai bun.. ca sambata..
Pupam micul artist! A mea a plantat flori pe balcon.Nu mai spun pe unde am pamant...da' s-a distrat fata si asta conteaza
Ana, te pup. Poate reusim sa mai vorbim
Taty, sanatate Karinei!
O zi buna tuturor! Noi am iesit week-end-ul acesta, am fost in Marche la mare, a fost super si am mancat cea mai buna inghetata .Fiica-mea a intrat si in apa marii cu cizme cu tot, am cules scoici si stelute de mare, mami s-a innoit, am admirat peisaje superbe...ei da, simt ca am renascut! |
|

| bereea wrote:Taty, sanatate Karinei! O zi buna tuturor!  Noi am iesit week-end-ul acesta, am fost in Marche la mare, a fost super si am mancat cea mai buna inghetata .Fiica-mea a intrat si in apa marii cu cizme cu tot, am cules scoici si stelute de mare, mami s-a innoit, am admirat peisaje superbe...ei da, simt ca am renascut!
Bere multumim !
Super week-end !
Noi la shopping . .. copii acasa , cam asta e fost week-end-ul nostru !
Haaaaai cu vremea frumoasa sa iesim la plimbari luuuuuuungi!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| buli , asta e doar inceputul pot fi altele si mai si ca "palat" (a se citi spalat) haine in toaleta, croit rochie la papusa din perdea, daca va fi pasionat de croitorie ... cate si mai cate ... sanatos sa fie, astea vor fi sarea si piperul
taty, sanatate Karinutzei!
bereea, sa va fie de bine!
eu incerc sa-mi revin, cred, din cel mai puternic soc emotional de pana acum. e incredibil cum poate inventa boli grave pt a ne studia reactiile. pana unde poate duce reautatea?! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Lilly of the valley wrote:eu incerc sa-mi revin, cred, din cel mai puternic soc emotional de pana acum. e incredibil cum poate inventa boli grave pt a ne studia reactiile. pana unde poate duce reautatea?!
Asta e experiment pe oameni, cine face asa ceva?
Eu am adunat oboseala peste weekend la munca ,n-am pus mana pe carte 3 zile si s-a vazut la testarea saptamanala ,am desenat inima cu ventriculii in sus Ma pregatesc serios sa incep o noua vanatoare de joburi ,cv-ul e gata sa vedem ce prind in plasa . Kaze mi-a facut o marturisire ,ca s-a insurat cu mine ca a vazut potential financiar in viitor Pai de 7 ani frec andrelele si duc familia la faliment cu atele mele...cum ai rezistat frate atata ,rabdator omul asta si inca mai are de asteptat , poate pe lume ailalta I-as fi spus eu ca eu am vazut la el potential financiar imediat nu pe viitor dar nu vreau sa intre la idei |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha esti delicioasa ca de obicei .Bafta iti doresc ! Eu ma pregatesc de aniversarea lui Stafan face 5 ani am baiat mare ! Va pup cu drag ! |
|

| Spor la pregatiri Oana !
Pe mine de ieri m-a plesnit iar o criza de fiere iar seara durere in tot corpul, frisoane , capul imi e ca un bolovan ... Adio sala |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Salutare !!! Ce ma bucur aici cand va gasesc printe ciorba de curcan pe canapele, andrele , CV uri si aniversari ! Va doresc o primavara frumoasa , ca se pare ca a sosit !!! Sper sa stea, ca eu am inghetat ! Eu , in vacanta cu Marioara , cu casa santier , cu o noua aditie in familionul extins al romanilor aici - bebe Bella - finuta noastra , cu tuse de primavara , cu vise de vacanta si de soare .... Adica cu capu'n nori si cu un picior in groapa !
Planuim pentru Paste si ziua lui Vladu' ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| oanamaria wrote:.Bafta iti doresc ! ! multumesc |
|

| Oana ma bucura felul tau de a fi ! Vacanta frumoasa , spor la treaba, pregatiri si sa treaca tusea ! Sa va traiasca finuta! Eu parca ma simt mai bine , Kari mai are astazi tratament si poate in week-end tine vremea cu noi sa plimbarim! Va pup si va doresc zile senine! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ketty, pisicuta noastra o sa aiba puisori si cum Leea o chinuia teribil din prea multa dragoste, i-am spus sa o lase in pace pana o sa vina puisorii. De aici sirul nesfarsit de intrebari: cand vin puisorii? cum vin puisorii? cine ii taie burtica?
|
|
|