Stare de spirit - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Thursday, April 4, 2013 5:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Lizuc,nu esti singura,....si eu sunt prin preajma,tot cu stare din asta...uff
Ma doare colonul sau ficatul,nu stiu ce ma doare,.....de vreo saptamana,....ca ma iau toate gandurile.....pale De abia astept sa vina sotul acasa si poate am sa merg la o clinica privata pt niste analize mai complexe...Nu-mi place starea mea,delocuff
Speranta moare ultima,Lizuc!Pupici multi computerlove computerlove computerlove
endy
Scris: Thursday, April 4, 2013 5:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Dragelor fiti optimiste !!!1 voi sinteti niste luptatoare de ce va lasati doborite de ganduri negre ?????Cheek Kiss
Anelise
Scris: Thursday, April 4, 2013 5:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mari, ai grija de tine! pupici Probleme cu ficatul am si eu. Tin regim, beau numai ceaiuri, iau pastile etc. Nu-ti spun cati bani am dat pe tot felul de teste... Piticutza mea a fost mai mult bolnava decat sanatoasa in ultima perioada. Prea multe medicamente si la ea... pale Una peste alta, am si un caine care nu prea mai are nicio sansa. Ma chinui si cu el exact cum as face-o cu cineva drag. Nu vreau sa-l pierd, dar el nu mai vrea sa lupte... Recunosc, am cam ajuns la capatul puterilor... Cray
Endy, asa este, dar uite ca mai vin momente cand pici... pupici
endy
Scris: Thursday, April 4, 2013 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Priviti partea plina a paharului si nu va lasati !Cheek Kiss
bereea
Scris: Thursday, April 4, 2013 8:29 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fetelor, numai bine.O sa capatati putere de unde nici nu va asteptati!computerlove
marivic
Scris: Thursday, April 4, 2013 9:35 PM
Nivel

Anelise wrote:
Mari, ai grija de tine! pupici Probleme cu ficatul am si eu. Tin regim, beau numai ceaiuri, iau pastile etc. Nu-ti spun cati bani am dat pe tot felul de teste... Piticutza mea a fost mai mult bolnava decat sanatoasa in ultima perioada. Prea multe medicamente si la ea... pale Una peste alta, am si un caine care nu prea mai are nicio sansa. Ma chinui si cu el exact cum as face-o cu cineva drag. Nu vreau sa-l pierd, dar el nu mai vrea sa lupte... Recunosc, am cam ajuns la capatul puterilor... Cray
Endy, asa este, dar uite ca mai vin momente cand pici... pupici

Lizuc,multumesc si sanatate si voua,multa,multa!Sa dea Dumnezeu si sa se insanatoseasca prietenul vostru drag(si eu am unul batraaaaan si cu o boala incurabila,dar nu am puterea sa-l eutanasiez,...cate zile o avea sa si l;e traiasca)Putere si sanatate,iti doresc!angel Cheek Kiss computerlove
Beree,sa dea Dumnezeu!Multumesc!angel angel angel Cheek Kiss computerlove
shirel
Scris: Friday, April 5, 2013 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Of mai fetelor sanate multa!

Eu super fercitaaaa i-am sarbatorit lui Oshry la gradi ziua de nastere nu fiindca o are acuma ci fiindca nu mai sunt zile libere pana in iunie si am vrut sa aiba amintire cu prieteni lui.Am un baiat maaare nici nu pot sa realizez cata sigurantza pe el ,cat de frumos a participat la toate activitatile .Waaaaw te iubesc enorm si nu vreau sa te schimbi niciodata ,esti un copil plin de dragoste... esti minunat.
Acuma-i cautam gradi si lui Shiraz si sunt pregatita de venirea noi membre a familiei.
Nu stiu cum este la voi dar eu am o stare de spirit atat de minunata ,indata imi si sarbatoresc ziua de nastere de 40 de ani nici nu-mi vine sa cred dar ma simpt ca la 20 ,waaaaw niciodata nu am crezut ca familia si copii pot sa te faca sa te simti asa de tanar si fericit.Am o senzatie pe care imi este greu sa o descriu parca am aripi si zbor inconjurata numai de lucruri fermecatoare.Multumesc lui D-zeu pentru tot ceea ce-mi daruieste clipa de clipa ...este foarte minunata aceasta viatza.yes yes
alexandrabogdan
Scris: Friday, April 5, 2013 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
shirel wrote:
Of mai fetelor sanate multa!

Eu super fercitaaaa i-am sarbatorit lui Oshry la gradi ziua de nastere nu fiindca o are acuma ci fiindca nu mai sunt zile libere pana in iunie si am vrut sa aiba amintire cu prieteni lui.Am un baiat maaare nici nu pot sa realizez cata sigurantza pe el ,cat de frumos a participat la toate activitatile .Waaaaw te iubesc enorm si nu vreau sa te schimbi niciodata ,esti un copil plin de dragoste... esti minunat.
Acuma-i cautam gradi si lui Shiraz si sunt pregatita de venirea noi membre a familiei.
Nu stiu cum este la voi dar eu am o stare de spirit atat de minunata ,indata imi si sarbatoresc ziua de nastere de 40 de ani nici nu-mi vine sa cred dar ma simpt ca la 20 ,waaaaw niciodata nu am crezut ca familia si copii pot sa te faca sa te simti asa de tanar si fericit.Am o senzatie pe care imi este greu sa o descriu parca am aripi si zbor inconjurata numai de lucruri fermecatoare.Multumesc lui D-zeu pentru tot ceea ce-mi daruieste clipa de clipa ...este foarte minunata aceasta viatza.yes yes

mai da si mie din starea asta a ta ca am mareeeeee nevoie
shirel
Scris: Friday, April 5, 2013 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
alexandrabogdan wrote:

mai da si mie din starea asta a ta ca am mareeeeee nevoie

De ce nu ,am pentru toata lumea si crede-ma viatza este prea scurta sa nu ne bucuram de ea pe deplin.Nu rezolvam nimic daca suntem nervoase,depresive si suparate chiar daca nu spun avem uneori motive eu nu accept asa ceva nici macar 5 minute sa-mi strice buna dispozitie si bucuria de a trai .Daca dimineatza am deschis ochii sunt super fericita ca traiesc si D-zeu mi-a mai daruit o zi sa fiu alaturi de cei dragi si chiar de intreaga omenire.incerc aproape in fiecare zi sa bucur pe cineva ,sa ajut cu o vorba buna sau de intarire pe cine are nevoie si cum mai spuneam in trecut daca cineva imi spune multumesc o data in zi inseamna ca nu traiesc si consum oxigenul de pomana din atmosfera.Ai o fetitza ,o familie ai un acoperis desupra capului ,roaga-te numai sa fii sanatoasa si sa te bucuri in continuare de tot ce te inconjoara fiinca asta-i cel mai principal.Te pup si capul sus ,priveste cum indata totul va inflori si natura se trezeste la viatza ,incearca sa faci si tu asta impreuna cu ea.Pup si pacat ca nu suntem mai aproape o cafea langa mine si -ti daruiam energie ptr un an.
Apropo zilele astea am iesit singura la o zi de distractie cu copii daaa da insarcinata si cu 3 copii si Shiraz fara carutz fiindca este mare deja si nu-l mai accepta sa fi vazut cum se uita lumea la mine pe strada ,o mamica la clubul de joaca mmi-a spus ca ea deabia are curajul sa iasa cu fiul ei singura nu ca mine si insarcinata si cu trei pitici dupa mine.Ce sa-i faci fiecare dupa cum poate eu una ies cu ei fara probleme si chiar ma si distrez in acelasi timp fiindca traiesc impreuna cu ei o a doua copilarie a mea ,copilarie poate chiar nu prea am avut-o deci nu numai ca intineresc pe zi ce trece m-am si nascut inca o data cu fiecare nastyere a copiilor mei.Te pup!Cheek Kiss Cheek Kiss iloveyou
oanamaria
Scris: Friday, April 5, 2013 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Shirel Cheek Kiss Bravoo iloveyou
michi
Scris: Friday, April 5, 2013 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Shirel- Bravoo Bravoo intodeauna te-am admirat si sa te consider un model .Felicitari draga mea pentru tot ceea ce esti !DistanceKiss
marivic
Scris: Friday, April 5, 2013 4:46 PM
Nivel

Shirel Bravoo Bravoo Bravoo Cheek Kiss
oanamaria
Scris: Friday, April 5, 2013 6:09 PM
Nivel

Mi-e tare dor de vremurile de altadata de pe forum cand eram activa ,de fetele de aici de pe vremea mea si cand nu era zi fara forumn.Si acum deschid forumul,dar de multe ori doar din inertie nu am timp sa citesc sau sa raspund .
Pe FB am timp doar sa-mi administrez pagina cu afacerea in rest nici acolo nu sunt activa pe conrul personal,dar sunt multumita ca pe multe dintre voi va am in lista si aflu vesti despre voi ,vad poze cu voi si cu copilasii .Cu comentariile nu sunt prietena ,mi se pare totul asa in vazul lumii,nu e nimic intim.Aici pe forum e ca o familie .
In alta ordine de idei imi este dor de multe fete care nu mai intra din diverse motive .
alexandrabogdan
Scris: Saturday, April 6, 2013 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
neatza. pe lg ca ploua in nestire de nici nu stiu cate zile (ca le-am pierdut sirul deja) ne laudam si cu una bucata copil tusitor si ragusit si cu una bucata mami nu departe de copilCray asa ca fetele .....we placut!!!
oanamaria
Scris: Saturday, April 6, 2013 8:27 AM
Nivel

La mine e deja Soare si canta pasarelele si am o stare asa de Primavara si abia asteptam sa iesim la plimbare si la cumparaturi .
Am pus ochii pe o trusa de farduri de la JA-DE ador fardurile de la ei au un luciu frumos si sunt foarte rezistente .Mi-am aruncat trusa veche ieri si azi imi iau una noua .
Alexandara pupici Sarei si sanatate .Hai ca Primavara e aproape !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.