Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Michi mama, da' tu ce mai faci? Cum mai merge cu serviciul? CUm a fost concediul? E mai bine acum, mai relaxat?
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Maine e 8 Martieeeee! Eu sunt un pic picata, dar incerc sa intru deja in atmosfera de sarbatoare... Imi doresc o zi frumoasa si linistita pentru maine, mai ales ca ajunge si tati la serbare si e super emotionat! Prima noastra serbare de 8 Martie!  |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| O sa fie cea mai frumoasa serbare din viata ta ! Eu nu am avut fericirea sa particip la nicio serbare de 8 Martie ... nici doamna la gradi nu facea , nici doamna la scoala nu face. Poate am noroc la Sof.
Eu maine imi petrec ziua cu copiii mei iubiti si cu mama mea, iar seara cu fetele in oras. . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am avut o serbare superba cu grupa mea de gargarite,.....am primit flori,cadouri si muuuulta dragoste din partea lor,......Nu a tinut mult,cca 20 de minute,dar au avut niste emotiiiiiii,mama Doamne! Este bine ca totul s-a terminat cu bine,cu cadouri confectionate de ei pt mamici si cu multa buna-dispozitie! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Mikaela- sarumana de intrebare La servici atmosfera este la fel de incarcata si plina de tensiune, de zici ca mai avem un pic si expodam.Oricum pentru spitalul de glumeti nu mai suntem buni ca deja suntem irecuperabili.Dar treptat, trepta incep sa ma obisnuiesc si eu.Si ca orice nebun incerc sa rad la probleme care de fapt sunt de plans .Dar asta este.Mergem inainte.In concediu a fost taaaaaaaaare bine!Chiar m-am relaxat desi in mod ciudat iar am dat jos ceva Kg.Oricum mai vreau concediu, deabia ma obisnuisem si eu Anelise - ai sa vezi are sa fie minunat la serbare Taty - o sa ai vreme si de serbari ai sa vezi.Nici noi nu mai facem la scoala Marivic
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multumesc, fetele! Intrebare - se mai uita cineva la meci? Tati al nostru e pe stadion cu prietenii, iar noi fetele stam la TV. Hai, Steaua!!! |
|

| Mie una,nu-mi place fotbalul,...dar Victor al meu sta pironit si strigaaaaa in urechea mea:GOOOOOOOOOLLLLLLLL!
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote: Tati al nostru e pe stadion cu prietenii, iar noi fetele stam la TV.  Hai, Steaua!!!
Si tati nostru e plecat, insa noi facem party pe aici. Fara meci, deci, in seara asta. Mi-e ca daca ma asez mai bine, adorm. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, va urez la multi ani pentu maine si sper sa aveti o zi superba! |
|

| La multi ani si tie,Denisa!O zi minunata sa ai si tu! Multumesc Eu,maine ies in orasul Otopeni ca este cel mai aproape de mine,la un restaurant de renume in zona,cu fata mea si cu cumatra mea.Avem in plan un pranz copios si o sesiune de shopping Baietii mei si ginerele vor ramane acasa si vor pregatii un gratar,dupa care vor invelii solarul si-l vor pregatii De abia astept ziua de maine |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| La Multi Ani frumosi pentru maine, mamici! Sa fiti iubite si fericite. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ma uit si eu cu sotul la meci! El nu e atat de microbist incat sa se duca la meci. Ne-am culcat copilasii si acum ne relaxam .
Sa fiti iubite mamici, sotii si sa va traiasca mamicile care v-au dat viata! ! Sa aveti o zi minunata! |
|

| Cine le mai are,da....cine,nu.....sa se gandeasca la ele,cum ar fi fost cu ele,aici |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| LA MULTI ANI, mamici dragi!
Imi era dor de voi si am trecut sa va salut si sa va spun ca ma gandesc la voi!!!
Sa aveti o zi minunata alaturi de copilasii vostri!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| La multi ani, mamici frumoase!!! |
|
|