Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| t-mihaela wrote:Mari, nu mai pune suflet in ce faci.la munca .Grupa nu e a ta copii nu sunt copiii tai ,departeaza-te sentimental daca vrei sa supravietuiesti.Esti educatoare buna,iti faci meseria anul respectiv si atat.E o lectie grea pe care trebuie sa o inveti.Iti spun asta pentru ca la noi de exemplu educatoarea ,invatatoarea ,profesorii se schimba in fiecare an.Nu e ca la Ro o educatoare/inv sa duca o generatie 4 ani,nu exista asa ceva ca asta alimenteaza coruptii atasamente inutile.In fiecare an alt cadru didactic la clasa, asa nimeni nu se ataseaza de nimeni si nimic doar isi fac meseria. Deci ca sa te mai mangai, sufletul e intreg pentru sotul tau si copiii tai si nu-l mai imparti pe la munca .Stii vorba, nu-ti face iluzii ca sa nu ai deziluzii.Hai ca treci si peste asta,data viioare cand vii la munca lasa sufletelul acasa ,sa fie neatins si sa il dai cui trebuie Miha,....cum stii tu sa ma alini,.... Intr-adevar,nu pot spune ca nu ma atasez de ei,....asa este dar ce ma doare cel mai tare este ca simt ca nu ma mai doreste directorul acolo.Postul meu l-a dat liber la inspectorat iar eu avnd medie de 6,95 anul trecut aveam dreptul la continuitate pe post si la examen in vara de titularizare.DAR,....postul trimitandu-se ca liber la Inspectorat acum poate venii oricine prin pretransfer in martie-aprilie iar eu functionez aici,doar pana la 31 aug 2013.Apoi pa si pusii cu alte cuvinte,...... AI MARE DREPTATE,...STIU CE SPUI PT CA STIU CE STII TU IN DOMENIU! am sa incerc,dar iar simt ca ma dezradacinez,.....sotul meu mi-a spus ca nu-i asta un capat de tara,....sa nu-mi mai fac griji,.....dar ma doare al n..... de tare MULTUMESC DIN SUFLET DRAGA PRIETENA! Pt.sfaturi si pt ca intotdeauna esti cu o vb langa mine! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mari, o data ce nu esti titulara pe post are tot dreptul sa-l dea liber.Postul acela nu-ti apartine pana nu-l castigi prin concurs.Deci, trebuie sa inveti si sa-l castigi, apoi nu mai conteaza daca directorul te vrea sau nu. |
|
| Stiu,Berre ca asa se face,dar ma gandesc ca sunt alte chestii la mijloc,....Banuiesc, nu am certitudinea,dar asta este,...incerc sa nu ma mai gandesc ce va fi,ce voi face ca iar ma apuca si o iau pe aratura,....Oricine de oriunde poate venii sa-mi ia popstul si-l poate tine prin detasare 5 ani,asa ca ma astept la orice,....Daca postul se ocupa eu nu mai am de ce sa dau titularizarea,nemaiexistand post,..... Am inteles,...Berre,....multumesc mult! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ma plang si eu putin .Bunica mea e pe ultima suta de metrii a vietii si ai mei se chinuie cu ea ,cu pampers si restul .Greu-foarte greu !Si eu nu pot face nimic in situatia asta . Incerc sa ma imbarbatez sa ma iau cu una cu alta ,dar nu-mi pot sterge din minte suferinta si ce va urma . Ieri am vorbit cu ea la tel.-Doamne ce sa -i spui unui om care abia mai sopteste ,care zace la pat ,pur si simplu nu-mi gaseam cuvintele asa de tare m-a tulburat . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Doamne ce sa -i spui unui om care abia mai sopteste ,care zace la pat ,pur si simplu nu-mi gaseam cuvintele asa de tare m-a tulburat .
Spune-i ca o iubesti... cred ca e foarte important sa va simta pe toti aproape. Imi pare tare rau... e trist de tot... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| subscriu ! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumesc frumos ! |
|
| Nu e mai aproape de tine ca sa-i faci o vizita,....i-ar face placere si ai mai atenua suferinta ei,....uffffffff |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Sunt fericita deoarece am gasit o florarie in Roma care expediaza flori la domiciliu. Maine este ziua surori mele si vreau sa ii fac o surpriza... Împline?te o frumoasa varsta si daca tot e singura acolo macar un mic gest din partea familiei ei din România sigur o va bucura. Sa vad eu ce primesc astazi de ziua mea.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Petronella, la multi ani! Multa fericire si implinire sufleteasca! Si la multi ani si pentru sora ta! |
|
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| La multi multi ani fericiti Petronella! Sa-ti traiasca si surioara! |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Multumesc mult fetelor! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Ange blanc wrote:Am gasit o casuta. Maine voi vedea daca e o binecuvantare sau un nou cosmar.
Maria ce ati rezolvat cu casa???
|
|
| Petronela,la multi ani,sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii de acum incolo! La multi ani si surorii tale si multa fericire! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| La multi ani Petronela si sa ai cele mai frumoase surprize de ziua ta. |
|
|