Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ange, Doamne ajuta!sa gasiti ...cand trebuie sa va mutati?Ma rog sa va gasiti casuta! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| denisa_rachid wrote:Ange, Doamne ajuta!sa gasiti ...cand trebuie sa va mutati?Ma rog sa va gasiti casuta! Multumim. Trebuie sa ne mutam peste 4 zile. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ange blanc wrote:N-am gasit nici o casa... Offff!O sa gasiti cu suguranta ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Maria ce s-a intamplat? Stiam ca aveti in vizor o casa, parca joi trebuia sa o vedeti...am intrat in fiecare zi in speranta ca ne dai vestea cea buna... Offff...sper sa va gasiti repede ceva, sa va puteti linisti, ....doar nu esti tu singura cu trei copii in toata Belgia aia, trebuie sa fie o solutie. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ange, sunt cu gandul la voi. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ange,n-ati gasit casuta,ceva?Ce faci? sa va ocroteasca! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Va multumesc dragelor pentru sustinere.
Casa de joi era de fapt un fost sediu de birouri, dar nu stiam pana cand am fost sa vad.
Casa pe care am vazut-o aseara, e libera doar in aprilie si nici nu este nici un mijloc de transport de acolo iar cea mai apropiata localitate e la 3 km. Oricum mi-ar fi fost imposibil sa fac naveta de acolo la serviciu, ca sa nu mai spun de scoala copiilor. Ca in satucul ala nu stiu daca era scoala (ca-s doar cateva case).
Azi la 5 ma duc sa mai vad o casa si mai am un rendez-vous pentru marti dimineata la 9.30. Daca nu va fi nici una dintre ele, am vorbit cu o colega care mi-e foarte buna prietena sa ne primeasca la ea pana cand gasim ceva. Dar, sper din tot sufletul ca nu va fi cazul. Revin cu noutati. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Dumnezeu sa va ajute,Maria! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Doresc din tot sufletul sa gasiti o casuta pentru voi ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Uff,i-am dat raceala si lui Raul si acum are febra 39,sper sa-si revina pana dimineatza ca nu am ce sa fac cu el maine |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Repede ciorapi udati in otet si apoi altii uscati peste ei si la caldurica ! scade febra ! |
|

| Maria |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Maria ,stii bine ca in drum nu te poate scoate nimeni ,asa ca nu fa prostia s-a te muti pe nu stiu unde,stai si asteapta pana gasesti ceva . Si sti ca eu ti-am mai zis ,aici nu merge cu mofturi,pleci capul si faci cum zic ei stii vorba "capul plecat sabia nu-l taie",nu trebuia s-a ceri sa-ti rezilieze contractul pana ce gasesti ceva,loc aveati destul de locuit decent apoi partea cu santierul tot nu o folosesti ,oricum ai peste 120 m² locuibili si vezi tu ca la 600 euro nu era scump,stii ca noi platim 650 la 68 m² si anul asta daca nu ne mutam ne mai urca chiria . Oricum legea nu le da voie s-a te scoata daca dai dovada ca ai avut rdv si ai fost refuzata ,la primavara incep s-a se mai miste lucrurile si atunci va fi mai usor de gasit ceva. Eu stii cu ce te confrunti dar ti-am mai zis asta e belgique ....stiu viata e dura uneori dar orice am face tot romani suntem,si ne zic in fata nu-ti place dute in tara ta "mort de foame ce esti" legile sunt multe interpretabile asa ca ei le intorc in defavoarea ta daca vor. Noi anul trecut am gasit o casa s-a o cumparam cautam de doi ani si in sfarsit am gasit ceva bun,210 000 euro,130 m² 3 dormitoare,salon,sala de luat masa ,bucatarie,baie ,curte si la strada un garaj de intrau 2 masini unde eu visam sa-mi fac magazin sau cofetarie,zona super ,aproape de scoala fetelor ,in ziua cand am mers cu voi in germania pt cumparaturi ne-a sunat proprietarul ca ne-o lasa de la 235 000 la 210 000 am cautat un notar(aici asa se face tot prin notar)a verificat actele casei,totul era ok,am obtinut creditul de la banca ,am dat 5% din valoare adica 10500 euro si am inaintat dosarul care dureaza 3 luni acte si alte verificari(espertize care se fac ,pt sol,instalatiea de apa,caldura,acoperis)pe 4 februarie trebuia s-a intram in ea,si s-a dam restul de bani,cu 3 zile inainte ne-a sunat de la comuna ca casa nu se poate vinde ca una din camere nu are aprobare pt constructie si ei nu pot s-a ne-o dea nou fiind 6 persoane ca nu avem spatiu,proprietarul nu vrea s-a declare ce-a de-a 3 camera si s-a plateasca taxele care se inpun pt construirea ei ,noua nu vor s-a ne-o vanda ca apoi s-a facem noi actele care se cer,banca a fost sesizata si nu ne-a mai dat banii(zic s-a cautam alta casa )ce am avut noroc ca notarul ne-a zis ca este o clauza in contract ca daca e ceva neregula cu casa sau se strica targul din cauza proprietarului putem recupera banii dati . Uite asa un jumate de an am asteptat s-a intram in casa noastra ,greu am acceptat ca nu va mai fi nimic (fetele ce s-a mai zic ,facusera o gramada de planuri )dar partea interesanta ca in tot acest timp proprietarul a dat declaratie in fata noastra si a doi notari ca casa are toate actele in regule,ca el nu a consrtuit nimic,am fost noi la comuna si am scos actele tot ce tinea de casa ,nimeni nu a gasit nimic,a fost expert de la banca care a pozat toate camerele si le-a comparat cu extrasele de rol si totul era ok,(au facut asta de fata cu noi)dar atunci expertul a zis catre noi,cum de ati abtinut casa asta asa ieftin ,eu daca stiam de ea dadeam mult mai mult ,o aranjam fain si apoi ce bani scoteam de pe ea ,la nici doua saptamani ,ne-au sunat ca casa are probleme si cazul nostru e inchis,nu am crezut niciodata ca actele erau baiul ci ca belgianul a cumparat-o el ,iar noi nu putem face nimic .
scuzati ca m-am intins ooooooooooof |
|

| Incredibil .Flori |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Offf, fetelor!! Ange, Flori,
|
|
|