|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ardaf se numeste asigurarea ,nu mi-a recunoscut-o nici in germania, platesti tot si pe urma suni imediat la ei, si cand te intorci in tara duci actele traduse si ei iti dau banii inapoi. fiecare asigurare are scrise ce tari asigura si pt ce boli platesc si pana la ce suma cred ca pt boli ca de ex cancer nu iti platesc .cauta pe net asigurari ardaf si vezi daca scrie. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc angelAm cautat. Toti au limits de varta 70.Mai caut . |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Mihaela cauta la S.C Carpatica Asig SA,da cauta in Romania !Bolile cronice nu le asigura nimeni , dar sa rezolve urgentele in caz ca apar si cum zic eu adusul acasa doamne fereste ! sTIU CA FACE ASIGURARI PINA LA 75 ANI ! Si parca suma depinde de nr de zile in care v-a sta la tine ! Doamne da sa reusesti , m-as bucura mult ! |
| Multumesc Endy,verific si vin cu vesti.Asa este, doamne fereste, pun raul inainte. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| De mult nu am postat pe aici cu toate ca am intrat sa citesc !Eu sunt bine ocupata pana peste cap cu zile onomastice,excursi de la scoala ,gradi cu amenajarea hainutzelor bebelusei care trebuie sa vina ,ce sa va spun nu ma plictisesc deloc.Ma simpt super bine si sper ca starea asta sa ma tina pana la nastere si de ce nu si dupa! O duminica minunata !! |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| La multi ani mamicilor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena! |

| La multi ani cu sanatate ! Mihaela ce ai mai facut cu asigurarea ? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| La multi ani cu sanatate si fericire tuturor mamicilor, copiilor, sotilor ... si alte fiinte dragi voua care poarta numele Sfin?ilor Constantin si Elena. Si ... petrecere frumoasa ... acolo unde este cazul.
CatalinaMaria attached the following image(s):

|
|
| endy wrote:La multi ani cu sanatate ! Mihaela ce ai mai facut cu asigurarea ?
Endy,am gasit o comapanie care asigura pe un an de zile pentru un tip de visa nou introdusa ,se cheama "Super visa pentru bunici si parinti" .Deci o sa iau asa pe un an de zile si sper ca taica-meu sa reziste un an intreg ...sa vedem ca data trecuta dupa trei luni deja intrase in depresie.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pup cu drag fetelor si va doresc numai bine si sa aveti parte numai de zile pline de fericire. |
|

| Mihaela si nu se poate sta mai putin ? Un an e foarte greu de rezistat !Ori cum tu stii mai bine si ma bucur ca poti rezolva cumva ! E umilitor sa-i zici unui parinte ca daca are 70 de ani nu mai poate fi asigurat ! Te pup si iti doresc numai bine tie si familiei ! |
|
| endy wrote: !E umilitor sa-i zici unui parinte ca daca are 70 de ani nu mai poate fi asigurat !
Tocmai asta vreau sa evit, prefer sa o iau pe un an si nu-i spun ,el sta cat vrea ,cat se simte bine Multumesc frumos |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Marivic tu esti puternica,vei reusi,scutura-te de starea asta,teama nu te ajuta
Mihaela,tin pumni sa reusesti,multa sanatate taticului tau
Shirel,ce frumos |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Eu ma simt plictisita.Afara ploua, mi-a disparut orice chef , as vrea sa stau doar acsaa in pat si sa dorm |
|

| Mihaela ma bucur sa rezolvi .E scump pentru tine dar e parintele tau si nu trebuie sa ai regrete ! |
|
|