Stare de spirit - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Thursday, April 11, 2013 4:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Lilly of the valley wrote:
Ketty, pisicuta noastra o sa aiba puisori si cum Leea o chinuia teribil din prea multa dragoste, i-am spus sa o lase in pace pana o sa vina puisorii. De aici sirul nesfarsit de intrebari: cand vin puisorii? cum vin puisorii? cine ii taie burtica?Crazy

hihi, da o fuga la "filme amuzante", Tzepii tocmai a postat ceva dragut despre cum apar copiii/puisorii computerlove sic
roxy.oxxy
Scris: Friday, April 12, 2013 7:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2013
Sunt foarte indignata.... poate ca ma intreb.. de ce eu Cray ... am aflat care era de fapt cauza certurilor si violentel din familia pe acre am avut-o..... o femeie..... am fost asa indignata ieri ca am vb cu fosta cumnata (stiu ca poate nu am procedat bine.... ptr ca ii zice fostei soacre, dar am vrut sa vada ca stiu, nu sa-mi gasesaca mie nod in papura) i-am spus ca stiu de blonda lui, ca macar daca vroia sa terminam putea sa mi-o spuna si gata nu sa faca circul acela....nimic nu-i mai convenea nu mai puteam sa-i mai intru in gratie cu nimic... si daca taceam din gura ca il enervam...Nu am inteles niciodata : "De ce?"
t-mihaela
Scris: Friday, April 12, 2013 8:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
uff
Sa nu -l primesti inapoi pe nemernic cand ii da blonda papucii .Stai pe faza cu pumnii in dotare box2 nu ierta si nu uita toanerele

Ana
Scris: Sunday, April 14, 2013 2:14 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Roxxy imi pare rau de ce citesc,mergi inainte viata nu se opreste la un barbat.Cheek Kiss

Va pup si va doresc zile frumoase,la noi e calddddd a venit asteptata primavaraaa si e asa e si in viata mea.DistanceKiss
TatyKS
Scris: Monday, April 15, 2013 7:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Gata vacanta mea Boredom ... Kari a inceput scoala si numai e mult si avem iar vacantaLol ! Bubu mic numai este asa pasionat de biberon, prefera mai mult papa cu linguritaNuStiu !
Eu ma pregatesc de sala unde imi place la nebunie ... nu am mai patit asa pana acum ! E tipa asta un magnet de oameniras .
Va doresc o saptamana frumoasa si usoaracomputerlove computerlove
oanalaurisa
Scris: Monday, April 15, 2013 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Mi-a fost foarte dor de voi...am sa revin in limita timpului disponibil...imi lipsiti mult!
kali
Scris: Monday, April 15, 2013 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Oana, bine ati revenit!!DistanceKiss Sper ca sunteti bine si va asteptam cu vesti - bune, da?
michi
Scris: Monday, April 15, 2013 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Oana- bine ai revenit!Sper ca si tu si fetita sunteti bineAngelNot
Eu continui cu starea mea de letargie.Am inceput sa iau si vitamine dar degeaba tot obosita si fara chef sunt.Nici acasa nici la servici.
Am repetat analizele si sunt cat de cat in parametri normali.Dar incepe sa ma sperie letargia asta atat fizica cat si psihica care incepe sa dureze.Singurul lucru pe care l-as face este sa zac in pat.Partea proasta este ca atunci cand ma pun in pat incep piticii de pe creier sa lucreze Hilar Hilar si-mi fac procese de constinta cum ca eu stau si ar trebui sa fac curat sau sa calc sau te me miri ce treburi casnice mai imi trec prin minte.Si imediat ma dau jos din pat si ma apuc de trei munci deodata ,binenteles ca nu reusesc decat sa le incurc si mai rau ca obosesc imediat si musai sa ma pun in pat.Si iar o iau de la capat.Nici la birou nu sunt mai breaza, parca mi s-a golit creierul si nu pot sa gandesc nimic.Sper sa treaca cat mai repede ca nu stiu unde o sa ajung.:Va pupacesc 001007: DistanceKiss
michi
Scris: Monday, April 15, 2013 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Am postat de 2 ori , ca sa vedeti cat sunt de ,,isteata,,
TatyKS
Scris: Monday, April 15, 2013 11:42 AM
Nivel

michi wrote:
Eu continui cu starea mea de letargie.Am inceput sa iau si vitamine dar degeaba tot obosita si fara chef sunt.Nici acasa nici la servici.
Am repetat analizele si sunt cat de cat in parametri normali.Dar incepe sa ma sperie letargia asta atat fizica cat si psihica care incepe sa dureze.Singurul lucru pe care l-as face este sa zac in pat.Partea proasta este ca atunci cand ma pun in pat incep piticii de pe creier sa lucreze Hilar Hilar si-mi fac procese de constinta cum ca eu stau si ar trebui sa fac curat sau sa calc sau te me miri ce treburi casnice mai imi trec prin minte.Si imediat ma dau jos din pat si ma apuc de trei munci deodata ,binenteles ca nu reusesc decat sa le incurc si mai rau ca obosesc imediat si musai sa ma pun in pat.Si iar o iau de la capat.Nici la birou nu sunt mai breaza, parca mi s-a golit creierul si nu pot sa gandesc nimic.Sper sa treaca cat mai repede ca nu stiu unde o sa ajung.:Va pupacesc 001007: DistanceKiss

Pupici ca sa iesi din starea asta Cheek Kiss ! Cred ca e din cauza primaverii tarzii ... astenia asta!chitara
t-mihaela
Scris: Monday, April 15, 2013 11:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
oanalaurisa wrote:
Mi-a fost foarte dor de voi...am sa revin in limita timpului disponibil...imi lipsiti mult!

Pe unde umblasi?welcome back zilele astea te citeam pe la topicul farmacistelor majoreta.

Eu sunt obosita mereu astenia o fi de vina nu stiu.Am terminat cu succes primul modul cu nota maaare asa cum ii sta bine unui copil studios.Acum trag tare sa fac impresie la prof poate ma angajeaza la el si nu tre sa mai umblu cu cv-uri prin sat.Blushing
Pregatesc hartzoagele lui taica-meu sa vina la noi in vara asta ,i-am facut planuri de gradinareala ca ii place sigur si de babysitareala se intelege .
Kaze e fericit ca si-a luat mult dorita toyota hibrid la care eu nu am protestat il las sa se bucure si el ca e baiat bunangel ...dar imi vine mie randul si atunci pazea ,4X4 scrie pe minedirol
Pa ,ma asteapta spala spalvase rufe si mai pe seara study study study ...bine ca am scapat de mami de fetita boy bottle
roxinthya
Scris: Tuesday, April 16, 2013 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Buna fetele! Si noi dupa o absenta mai indelungata din lipsa de timp. De citit am mai citit, in schimb de scris e cam greu ca Petru imi foloseste si ultima farama de timp liber. In afara de asta ne-am mutat iar inapoi in apartamentul soacrei insa a plecat soacra si am ramas SINGURI!!!yes yes yes yes
Va pup pe toate! A inceput Petru sa planga de somn!
oanamaria
Scris: Tuesday, April 16, 2013 10:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Oanalaurisa ce mult ma bucur sa te revad !Bine ai revenit!Cheek Kiss
TatyKS
Scris: Tuesday, April 16, 2013 5:29 PM
Nivel

roxinthya wrote:
Buna fetele! Si noi dupa o absenta mai indelungata din lipsa de timp. De citit am mai citit, in schimb de scris e cam greu ca Petru imi foloseste si ultima farama de timp liber. In afara de asta ne-am mutat iar inapoi in apartamentul soacrei insa a plecat soacra si am ramas SINGURI!!!yes yes yes yes
Va pup pe toate! A inceput Petru sa planga de somn!

Bine ai revenit Cheek Kiss ! Ma bucur pentru tine alcool , dai party acum !yes
oanalaurisa
Scris: Tuesday, April 16, 2013 11:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
michi wrote:

Ai nevoie de un concediu! Asta e solutia!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.