|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Lilly of the valley wrote:Ketty, pisicuta noastra o sa aiba puisori si cum Leea o chinuia teribil din prea multa dragoste, i-am spus sa o lase in pace pana o sa vina puisorii. De aici sirul nesfarsit de intrebari: cand vin puisorii? cum vin puisorii? cine ii taie burtica?
hihi, da o fuga la "filme amuzante", Tzepii tocmai a postat ceva dragut despre cum apar copiii/puisorii |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| Sunt foarte indignata.... poate ca ma intreb.. de ce eu ... am aflat care era de fapt cauza certurilor si violentel din familia pe acre am avut-o..... o femeie..... am fost asa indignata ieri ca am vb cu fosta cumnata (stiu ca poate nu am procedat bine.... ptr ca ii zice fostei soacre, dar am vrut sa vada ca stiu, nu sa-mi gasesaca mie nod in papura) i-am spus ca stiu de blonda lui, ca macar daca vroia sa terminam putea sa mi-o spuna si gata nu sa faca circul acela....nimic nu-i mai convenea nu mai puteam sa-i mai intru in gratie cu nimic... si daca taceam din gura ca il enervam...Nu am inteles niciodata : "De ce?" |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sa nu -l primesti inapoi pe nemernic cand ii da blonda papucii .Stai pe faza cu pumnii in dotare nu ierta si nu uita
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Roxxy imi pare rau de ce citesc,mergi inainte viata nu se opreste la un barbat.
Va pup si va doresc zile frumoase,la noi e calddddd a venit asteptata primavaraaa si e asa e si in viata mea. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Gata vacanta mea ... Kari a inceput scoala si numai e mult si avem iar vacanta ! Bubu mic numai este asa pasionat de biberon, prefera mai mult papa cu lingurita ! Eu ma pregatesc de sala unde imi place la nebunie ... nu am mai patit asa pana acum ! E tipa asta un magnet de oameni . Va doresc o saptamana frumoasa si usoara |
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Mi-a fost foarte dor de voi...am sa revin in limita timpului disponibil...imi lipsiti mult! |

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Oana, bine ati revenit!! Sper ca sunteti bine si va asteptam cu vesti - bune, da? |

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Oana- bine ai revenit!Sper ca si tu si fetita sunteti bine Eu continui cu starea mea de letargie.Am inceput sa iau si vitamine dar degeaba tot obosita si fara chef sunt.Nici acasa nici la servici. Am repetat analizele si sunt cat de cat in parametri normali.Dar incepe sa ma sperie letargia asta atat fizica cat si psihica care incepe sa dureze.Singurul lucru pe care l-as face este sa zac in pat.Partea proasta este ca atunci cand ma pun in pat incep piticii de pe creier sa lucreze si-mi fac procese de constinta cum ca eu stau si ar trebui sa fac curat sau sa calc sau te me miri ce treburi casnice mai imi trec prin minte.Si imediat ma dau jos din pat si ma apuc de trei munci deodata ,binenteles ca nu reusesc decat sa le incurc si mai rau ca obosesc imediat si musai sa ma pun in pat.Si iar o iau de la capat.Nici la birou nu sunt mai breaza, parca mi s-a golit creierul si nu pot sa gandesc nimic.Sper sa treaca cat mai repede ca nu stiu unde o sa ajung.:Va pupacesc 001007: |

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Am postat de 2 ori , ca sa vedeti cat sunt de ,,isteata,, |

| michi wrote:Oana- bine ai revenit!Sper ca si tu si fetita sunteti bine Eu continui cu starea mea de letargie.Am inceput sa iau si vitamine dar degeaba tot obosita si fara chef sunt.Nici acasa nici la servici. Am repetat analizele si sunt cat de cat in parametri normali.Dar incepe sa ma sperie letargia asta atat fizica cat si psihica care incepe sa dureze.Singurul lucru pe care l-as face este sa zac in pat.Partea proasta este ca atunci cand ma pun in pat incep piticii de pe creier sa lucreze  si-mi fac procese de constinta cum ca eu stau si ar trebui sa fac curat sau sa calc sau te me miri ce treburi casnice mai imi trec prin minte.Si imediat ma dau jos din pat si ma apuc de trei munci deodata ,binenteles ca nu reusesc decat sa le incurc si mai rau ca obosesc imediat si musai sa ma pun in pat.Si iar o iau de la capat.Nici la birou nu sunt mai breaza, parca mi s-a golit creierul si nu pot sa gandesc nimic.Sper sa treaca cat mai repede ca nu stiu unde o sa ajung.:Va pupacesc 001007:
Pupici ca sa iesi din starea asta ! Cred ca e din cauza primaverii tarzii ... astenia asta! |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| oanalaurisa wrote:Mi-a fost foarte dor de voi...am sa revin in limita timpului disponibil...imi lipsiti mult! Pe unde umblasi?welcome back zilele astea te citeam pe la topicul farmacistelor .
Eu sunt obosita mereu astenia o fi de vina nu stiu.Am terminat cu succes primul modul cu nota maaare asa cum ii sta bine unui copil studios.Acum trag tare sa fac impresie la prof poate ma angajeaza la el si nu tre sa mai umblu cu cv-uri prin sat. Pregatesc hartzoagele lui taica-meu sa vina la noi in vara asta ,i-am facut planuri de gradinareala ca ii place sigur si de babysitareala se intelege . Kaze e fericit ca si-a luat mult dorita toyota hibrid la care eu nu am protestat il las sa se bucure si el ca e baiat bun ...dar imi vine mie randul si atunci pazea ,4X4 scrie pe mine Pa ,ma asteapta si mai pe seara ...bine ca am scapat de |

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna fetele! Si noi dupa o absenta mai indelungata din lipsa de timp. De citit am mai citit, in schimb de scris e cam greu ca Petru imi foloseste si ultima farama de timp liber. In afara de asta ne-am mutat iar inapoi in apartamentul soacrei insa a plecat soacra si am ramas SINGURI!!! Va pup pe toate! A inceput Petru sa planga de somn! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Oanalaurisa ce mult ma bucur sa te revad !Bine ai revenit! |

|
Bine ai revenit ! Ma bucur pentru tine , dai party acum ! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| michi wrote:Oana- bine ai revenit!Sper ca si tu si fetita sunteti bine Eu continui cu starea mea de letargie.Am inceput sa iau si vitamine dar degeaba tot obosita si fara chef sunt.Nici acasa nici la servici. Am repetat analizele si sunt cat de cat in parametri normali.Dar incepe sa ma sperie letargia asta atat fizica cat si psihica care incepe sa dureze.Singurul lucru pe care l-as face este sa zac in pat.Partea proasta este ca atunci cand ma pun in pat incep piticii de pe creier sa lucreze  si-mi fac procese de constinta cum ca eu stau si ar trebui sa fac curat sau sa calc sau te me miri ce treburi casnice mai imi trec prin minte.Si imediat ma dau jos din pat si ma apuc de trei munci deodata ,binenteles ca nu reusesc decat sa le incurc si mai rau ca obosesc imediat si musai sa ma pun in pat.Si iar o iau de la capat.Nici la birou nu sunt mai breaza, parca mi s-a golit creierul si nu pot sa gandesc nimic.Sper sa treaca cat mai repede ca nu stiu unde o sa ajung.:Va pupacesc 001007:
Ai nevoie de un concediu! Asta e solutia! |
|
|