|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Liliana multumesc,off de cand asteptam aceasta schimbare,e mult mai mare casa si ce ma bucura e ca am gradina pentru ei . |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ana, ma bucur ca ati gasit ceva pe gustul vostru Eu...stare de ameteala.Inca nu m-am refacut total , dar am venit totusi la munca.Sper sa n-o iau d ela capat, ca saptamana trecuta.
O saptamana minunata tuturor |
| Dat fiind ca responsabilitatile mele la munca au crescut, fac si munca mea si a sefului si secretariat oare daca ii cer marire de salariu face infarct? |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Las ca nu face Brandusa,daca vrea da,daca nu nu,infarct nu cred ca va face ! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Dat fiind ca responsabilitatile mele la munca au crescut, fac si munca mea si a sefului si secretariat oare daca ii cer marire de salariu face infarct?
Ce simpatica esti! Infarct nuuu. Eventual te amana cu diplomatie. Recuperare grabnica! E mai bine azi? |
| Multumesc, Kali.Da sunt un pic mai bine, adica nu calc in strachini ca ieri, am doar un pic de ameteala, dar ma orientez mai bine. Cat despre salariu, cred ca-mi aduce aminte ca suntem in plina criza |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Maria si eu sunt alaturi de voi in perioada asta ,Domnul va purta el de grija mai departe Bereea,of ce rea e ameteala asta ,sper sa-ti treaca repede . eu am apa la urechia stanga de doua saptamani ma doare zilnic,nu-mi trece cu tratament se pare ca va trebui s-a ma opereze cau ceva de genul sa-mi scoata apa Ana ,ma bucur enorm pt tine(voi)o sa-ti fie mult mau usor cu copii daca ai un pic de gradina |
| Flori, sanatate Cum vine chestia asta cu apa la ureche? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ana,sa o stapaniti sanatosi Flori,sanatate multa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Fetelor va multumesc din suflet. Va doresc la randul meu sanatate si sa treceti cu bine peste toate greutatile. Brandusa, nu mai sta pe ganduri. Daca tot muncesti atata, macar sa te plateasca. |
|
| Ei, Maria, cred ca-l las sa respire pana in vara.Deja imi plateste sotul cat pentru doi, hai sa-l inteleg. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Bereea,e ceva lichid in spatele urechii,zice doctorita ca de la ceva raceala ne tratata bine e posibil s-a se fi facut am control saptamana viitoare s-a vada daca s-a tras(ea zicea ca daca ma mai doare nu s-a tras)si cum ma mai doare inseamana ca nu functioneaza treaba cu medicamentele si trebuie s-a o scoata ei Mai rau ma necajeste al meu sot,de ceva timp e tot mai rau cu spatele ,acum face injectii voltaren,ca medicamentele nu-l mai ajuta sper s-a se mai incalzeasca vremea si sper s-a se simpta si el mai bine apoi . Dragelor ,numai bine va doresc |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Flori, multa sanatate tie si sotului! |
|
| Sanatate, flori, amandurora! |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Sanatate multa tuturor bolnaviorilor |