|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Michi,concediu placut si relaxare placuta!Odihneste-te,...ai nevoie,...profita de aceste zile de concediu din plin! Denisa,ma bucur sa aud ca nu a fost nimic grav si ca a trecut Heiiiii,.....te-ai molipsit de la mine?Tu esti cea mai efervescenta asa ca nu ai voie sa cazi in butoiul cu tristete Te pup si te imbratisez cu drag! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Fetelor va imbratisez cu mare drag pe toate!Va citesc ,in masura in care merge netul.Greu cu postatul ca nu imi apar butoanele de reply.Acum am mers la ghici...Sunt fericita ca sunt cu iubi. Sunt in vacanta,fac cart.Ieri am intrat la bucatarie sa fac o prajitura.A fost furtuna vreo 2zile,dar am rezistat cu succes.Va pup cu drag.Si chiar daca nu postez,sa stiti ca sunt pe aici. Sanatate si numai bine!!! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mirela ai facut prajiturica pe vas ?Ce tare esti!Vacanta placuta si fara furtuni,mare linistita va doresc ! |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mirela, ma bucur de bucuria ta! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Vacanta placuta Mirela draga ,ce ma bucur ptr tine Mi-a placut grozav faza cu prajitura ,esti |

| Surioara,ma bucur ca te simti bine,ca esti fericita si cred ca prajitura a fost savurata cu mare placere avand in vedere ca ai facutt-o cu toata dragostea si in mod special a fost gatita pe un vas in largul apelor SUPER! Va doresc zile fara furtuna si clipe minunate de relaxare sau cart! |

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mari, multumesc mult pentru cuvinte!
Mirela, calatorie placuta in continuare!
Fetele, va pup cu drag si va doresc un sfarsit de saptamana perfect! |

| Denisa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mirela relax placut in continuare . Furtuna ? Aoleu ,eu daca nu simt pamant sub picioare e jale,asa ca ,felicitari pt curajul de a fi pe mare . |
|

| Eu sunt pe la bucatarie cu mancarea,am bagat si la spalat dar sunt TAAARE plictisita Ma doare si un rinichi,.....nu am chef de nimic,..... |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La Pitesti ninge ca-n povesti.Daca n-as avea piticutii bolnaviori as avea o stare excelenta ,dara sa e doar buna . Va doresc sanatate si o duminica relaxanta . |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| TSH 30.3 si ma mai mir ca sunt atat de obositaaaa |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| alexandrabogdan wrote:TSH 30.3  si ma mai mir ca sunt atat de obositaaaa
... si deprimata, nu? Parca are legatura... Pffff, e urias! Mi-am facut si eu analizele la tiroida joi... |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:... si deprimata, nu? Parca are legatura... Pffff, e urias! Mi-am facut si eu analizele la tiroida joi...
e urias daaaa si sunt sub tratament ....vedem ce facem mai departe |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate Alexandra Oanamaria,puiutzi sunt mai bine? |
|
|