Stare de spirit - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Friday, January 25, 2013 10:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Bereea mult noroc ,sa iasa cat mai repede actele.coeur coeur pupici computerlove
Aici in Spania doar dupa 10 ani poti cere cetatenia spaniola.Eu inca nu sunt hotarta nici acum,,,de vreo 3 ani ma tot gandesc si eu ce sa fac si inca nu am ajuns la nici un rezultat.uff
michi
Scris: Friday, January 25, 2013 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Bereea- mult noroc iubita computerlove
LilianaD
Scris: Friday, January 25, 2013 11:27 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Succes Bereea.firstprize
bereea
Scris: Friday, January 25, 2013 2:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
gabyta wrote:
Bereea mult noroc ,sa iasa cat mai repede actele.coeur coeur pupici computerlove
Aici in Spania doar dupa 10 ani poti cere cetatenia spaniola.Eu inca nu sunt hotarta nici acum,,,de vreo 3 ani ma tot gandesc si eu ce sa fac si inca nu am ajuns la nici un rezultat.uff

Multumescpupici Asa era si aici pana acum cativa ani,acum au schimbat pentru comunitari.Noi nu renuntam la cetatenia romana...pe tine ce te opreste?

Liliana, Michicomputerlove
marivic
Scris: Friday, January 25, 2013 2:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mult succes Berre si sa rezolvati repede si fara prea multa bataie de cap!computerlove
bereea
Scris: Friday, January 25, 2013 2:40 PM
Nivel

Mioaracomputerlove
gabyta
Scris: Friday, January 25, 2013 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
bereea wrote:

Multumescpupici Asa era si aici pana acum cativa ani,acum au schimbat pentru comunitari.Noi nu renuntam la cetatenia romana...pe tine ce te opreste?

Eu am fost sa ma interesez si peste tot ni s-a spus ca Romania nu are tratat cu Spania in tema asta ,,deci nu ne da dubla cetatenie,iar eu inca nu sunt dispusa a renunta la ea,,daca ne-ar da dubla nu as sta pe ganduri,, as cereo si eu .uff
marivic
Scris: Friday, January 25, 2013 7:03 PM
Nivel

Yupyyyyyyyyyyyyyyyy,am facut rezervarile pt concediul din vara!!!yes yes yes
PS.GATA!Fericirea mea a tinut 3 ore ras plans ras plans
Mi-a strafulgerat prin mintea mea aiuritabanghead banghead banghead intrebarea:Cand oare are verificarile,inscrierile etc pt licee,Bogdan al meu?Si bineinteles ca el habar nu avea,iar eu incep sa caut,.....si caut si dau peste exact perioada cand am facut noi rezervarile.Nu mi-am dat seama ca va fi cu examene si el,eu ,zapauca ma gandeam numai la examenele melefool fool fool Spuneti voi daca nu sunt aiurita?!
Nu-i bai,cred,....ca nu am platit nimic, si putem anula rezervarile,pana la o anumita data,dar mor de ciuda si nervi,ca apoi iar nu mai pot pleca caci trebuie sa ma pregatesc eu de examene....plans plans plans
fdianamaria
Scris: Saturday, January 26, 2013 7:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Bereea, succes !!!
Maria, hohot Mama zapa sunt si eu adesea. Visez la "cai verzi pe pereti" (cum zice si ala din melodie) si apoi imi amintesc ca realitatea e alta.
Un weekend placut sa aveti. Azi ma serbez in familie, ca e si ziua bunicii mele si fuse si a mea marti...
Ma bucur sa fiu iar printre voi.
bereea
Scris: Saturday, January 26, 2013 7:37 AM
Nivel

gabyta wrote:

Eu am fost sa ma interesez si peste tot ni s-a spus ca Romania nu are tratat cu Spania in tema asta ,,deci nu ne da dubla cetatenie,iar eu inca nu sunt dispusa a renunta la ea,,daca ne-ar da dubla nu as sta pe ganduri,, as cereo si eu .uff

Da, asa a fost si aici , dar eu tot o ceream renuntand la cea romana.Apoi ceream si cetatenia romana, ca se poate.Bineinteles cu multa distractie si multi bani

Diana, multumescpupici

Mioara, dar o alta perioada nu se poate?Tin minte ca mergeam si noi la Baile Felix cand eram copii , dar stateam la gazda
marivic
Scris: Saturday, January 26, 2013 9:22 AM
Nivel

Diana,deci nu sunt singura sic sic Eiiii,ce ma bucur sa te revad pe aici,pupici computerlove yes si LA MULTI ANI FERICITI,atat pt bunica ta cat si pt tine,iubita prietena!computerlove
Berre,computerlove computerlove nu stiu nimic,caci si eu sunt cu examene in august,apoi daca voi mai avea postul,va fi pregatirea pt activitate,...si tot asa.Probabil ca ne vom rupe o perioada de o saptamana,dar 10 zile in nici un caz si daaaa,pana la urma cred ca nu mai prenotam nimic si mergem asa la plezneala,ca poate gasim ceva acolo,pe loc.Asta e,....
Ana
Scris: Saturday, January 26, 2013 10:02 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Azi e zi de curatenie,mancare,facut baitza la copii deci intr-un cuvant ziua emea e super incarcataalbinita ,dar imi fac timp si de forum.advocat
o zi frumoasa va doresc si o duminica la fel de frumoasa pupici fetili!!iloveyou flowers flowers
LilianaD
Scris: Saturday, January 26, 2013 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Diana bine-ai revenit. La multi ani si distractie placuta!computerlove
Ana spor la treaba!computerlove
Si eu la fel...printre treburi mai arunc un ochi si pe-aici.S-aveti un we placut.computerlove
katy_lumika
Scris: Sunday, January 27, 2013 12:06 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Va imbratisez tot pe fuga, ca de obicei!computerlove
Cica era sa dau coltul, incredibil, nu in Romaniaras Inca nu m-am dumirit cum s-a intamplat, se pare ca intri in soc anafilactic degeabahohot dar ce mai conteaza? Alte analize si o reprogramare pentru o operatie banala prin aprilie.
In rest, toate bune si frumoasechitara
raly
Scris: Sunday, January 27, 2013 9:21 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Katyyyy,ce patisi?computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.