|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Bereea mult noroc ,sa iasa cat mai repede actele. Aici in Spania doar dupa 10 ani poti cere cetatenia spaniola.Eu inca nu sunt hotarta nici acum,,,de vreo 3 ani ma tot gandesc si eu ce sa fac si inca nu am ajuns la nici un rezultat. |

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Bereea- mult noroc iubita |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Succes Bereea. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
|
Multumesc Asa era si aici pana acum cativa ani,acum au schimbat pentru comunitari.Noi nu renuntam la cetatenia romana...pe tine ce te opreste?
Liliana, Michi |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mult succes Berre si sa rezolvati repede si fara prea multa bataie de cap! |

| Mioara |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bereea wrote:Multumesc  Asa era si aici pana acum cativa ani,acum au schimbat pentru comunitari.Noi nu renuntam la cetatenia romana...pe tine ce te opreste? Eu am fost sa ma interesez si peste tot ni s-a spus ca Romania nu are tratat cu Spania in tema asta ,,deci nu ne da dubla cetatenie,iar eu inca nu sunt dispusa a renunta la ea,,daca ne-ar da dubla nu as sta pe ganduri,, as cereo si eu .
|

| Yupyyyyyyyyyyyyyyyy,am facut rezervarile pt concediul din vara!!! PS.GATA!Fericirea mea a tinut 3 ore Mi-a strafulgerat prin mintea mea aiurita intrebarea:Cand oare are verificarile,inscrierile etc pt licee,Bogdan al meu?Si bineinteles ca el habar nu avea,iar eu incep sa caut,.....si caut si dau peste exact perioada cand am facut noi rezervarile.Nu mi-am dat seama ca va fi cu examene si el,eu ,zapauca ma gandeam numai la examenele mele Spuneti voi daca nu sunt aiurita?! Nu-i bai,cred,....ca nu am platit nimic, si putem anula rezervarile,pana la o anumita data,dar mor de ciuda si nervi,ca apoi iar nu mai pot pleca caci trebuie sa ma pregatesc eu de examene.... |

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Bereea, succes !!! Maria, Mama zapa sunt si eu adesea. Visez la "cai verzi pe pereti" (cum zice si ala din melodie) si apoi imi amintesc ca realitatea e alta. Un weekend placut sa aveti. Azi ma serbez in familie, ca e si ziua bunicii mele si fuse si a mea marti... Ma bucur sa fiu iar printre voi.
|

| gabyta wrote:Eu am fost sa ma interesez si peste tot ni s-a spus ca Romania nu are tratat cu Spania in tema asta ,,deci nu ne da dubla cetatenie,iar eu inca nu sunt dispusa a renunta la ea,,daca ne-ar da dubla nu as sta pe ganduri,, as cereo si eu .
Da, asa a fost si aici , dar eu tot o ceream renuntand la cea romana.Apoi ceream si cetatenia romana, ca se poate.Bineinteles cu multa distractie si multi bani
Diana, multumesc
Mioara, dar o alta perioada nu se poate?Tin minte ca mergeam si noi la Baile Felix cand eram copii , dar stateam la gazda |

| Diana,deci nu sunt singura Eiiii,ce ma bucur sa te revad pe aici, si LA MULTI ANI FERICITI,atat pt bunica ta cat si pt tine,iubita prietena! Berre, nu stiu nimic,caci si eu sunt cu examene in august,apoi daca voi mai avea postul,va fi pregatirea pt activitate,...si tot asa.Probabil ca ne vom rupe o perioada de o saptamana,dar 10 zile in nici un caz si daaaa,pana la urma cred ca nu mai prenotam nimic si mergem asa la plezneala,ca poate gasim ceva acolo,pe loc.Asta e,.... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Azi e zi de curatenie,mancare,facut baitza la copii deci intr-un cuvant ziua emea e super incarcata ,dar imi fac timp si de forum. o zi frumoasa va doresc si o duminica la fel de frumoasa pupici fetili!! |

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Diana bine-ai revenit. La multi ani si distractie placuta! Ana spor la treaba! Si eu la fel...printre treburi mai arunc un ochi si pe-aici.S-aveti un we placut. |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Va imbratisez tot pe fuga, ca de obicei! Cica era sa dau coltul, incredibil, nu in Romania Inca nu m-am dumirit cum s-a intamplat, se pare ca intri in soc anafilactic degeaba dar ce mai conteaza? Alte analize si o reprogramare pentru o operatie banala prin aprilie. In rest, toate bune si frumoase |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Katyyyy,ce patisi? |
|
|