Stare de spirit - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Friday, January 18, 2013 5:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Miha, ma bucur ca nu e ceva mai grav! pupici
Ingerash, din pacate, aici cel putin, oamenii se schimba tot mai mult, si nu in bine. pale E ceva de genul care pe care... Singura solutie e sa nu pui la suflet, desi stiu ca numai bine nu-ti pica, dar... pup! coeur
marivic
Scris: Friday, January 18, 2013 6:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu credeam ca este ceva mult mai grav,Miha!Pupici de la mine pupici
Ingeras,pale pale astia-s oamenii din pacate,mai intalnim si astfel de oameni....uff
ingerash
Scris: Friday, January 18, 2013 6:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Anelise wrote:
Miha, ma bucur ca nu e ceva mai grav! pupici
Ingerash, din pacate, aici cel putin, oamenii se schimba tot mai mult, si nu in bine. pale E ceva de genul care pe care... Singura solutie e sa nu pui la suflet, desi stiu ca numai bine nu-ti pica, dar... pup! coeur

Am observat Anelise,trece si asta,pup cu dragpupici iloveyou

Marivic,am trecut peste,fiecare alege pupici computerlove
mikaela
Scris: Friday, January 18, 2013 6:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Da mai fetelor, s-a intors lumea cu fundul in sus, eu anul asta am tras de mi-a iesit pe nas, de la toti cate putin, parca a dat strechea-n toti si-n toate, mai ales in oameni rambo tunete Adika, anul trecut, 2012...alcool
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, January 18, 2013 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Mikaela, nu a dat strechea ci a dat criza economica ras
Mihaela, m-ai speriat, am crezut ceva mai rau....
t-mihaela
Scris: Friday, January 18, 2013 8:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nu e chiar tragedie dar asa ma bucuram de mica mea comoara ...si acum tre s-o zvarl peste ocean...pasarica muta-ti cuibul.uff
denisa_rachid
Scris: Friday, January 18, 2013 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Starea mea...........nu o mai scriu...............
LilianaD
Scris: Friday, January 18, 2013 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Miha,probabil e doar o coincidenta, poate ruda ta s-a gandit ca daca tu esti afara sunt mai multe sanse sa o poti ajuta, decat daca ar fi apelat la cineva din tara.
Denisa tu ce-ai mai patit? parca te pregateai de vacanta si erai happy...
delfinasa
Scris: Monday, January 21, 2013 4:08 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Buna fetelor...long time, no see...va salut cu drag si mi-e dor de vremurile in care-aveam timp sa forumesc cu voicomputerlove...n-am mai dat pe aici demult, fiind in criza de timp liber, superocupata cu serviciul (de fapt serviciile ca am 2 temporar, un FT si-un PT si lucrez si weekends), cu problemele si copiii. S-au intamplat multe in viata mea, inca ma adaptez cu noul meu statut care inca nu e definitiv oricat as vrea eu de mult si cu ajutorul lui Dumnezeu trec prin toate cu bine. M-am schimbat si eu destul de mult; cea mai mare schimbare care se vede e fizica...combinat sport anul trecut si in ultimile luni mult stres, am ajuns fara sa vreau la 65kg in prezent...no food diet at all...dar ma simt bine asa si nu as vrea sa dau jos mai mult. Copiii sunt relativ bine, trec si ei prin perioade mai bune si mai rele odata cu mine. John e scumpel foc, a inceput sa rupa ceva cuvinte, ii place sa fie independent si e foarte pasionat de masini, roti, scule, cabluri, prize, trage de toate si se baga pe unde nu te gandesti, rasturnand tot din calea lui. Karina este bine cu scoala, merge in continuare si la clasa avansata, dar acasa este alt copil, a devenit mai dificila datorita transformarilor survenite in ultima vreme si va trebui sa trag ceva timp cu ea. Petrec mai mult timp cu babysitter decat cu mine acum, dar cat timp liber am, il dedic lor exclusiv.
O sa mai frunzaresc forumul putin sa mai citesc despre voi si pici si eventual sa va vad prin poze si sper sa mai gasesc curand timp sa mai petrec cu voi.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa tuturorpupici pupici pupici !
mirela74chris
Scris: Monday, January 21, 2013 7:03 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Delfinasa bine ai revenit!dance Ma bucur ca sunteti bine.Sa cresteti mari.Te asteptam oricand ai timp si poti.computerlove pupici
O saptamana frumoasa dragelor!computerlove pupici
bereea
Scris: Monday, January 21, 2013 7:54 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Delfineasa, ma bucur sa aflu ca sunteti binecomputerlove
flori1972
Scris: Monday, January 21, 2013 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Delfineasa ,bine ai revenit ,poate mai ai timp din cand in cand s-a ne mai spui cum sunteti computerlove computerlove

La noi a nins toata noaptea si ieri la ziua,zapada e mare,e frig sic sic
Eu am avut parte de zile obositoare dar trece ,am facut prajitura pt un botez,apoi vineri am avut musafiri , sambata doua aniversari (deci in vizita pana la 1 noaptea de la ora 14),duminica iar am avut musafiri si acum casa mi-e intoarsa sic

O saptamana frumoasa va doresc computerlove computerlove
kali
Scris: Monday, January 21, 2013 9:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Delfinasa, bine ati revenit!!dance dance Dupa ce citesc printre randuri, va doresc sanatate si putere sa treceti peste toate!!
Poate mai pui foto cu voi, sa mai admiram copiii...coeur
ingerash
Scris: Monday, January 21, 2013 10:12 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Delfinasa,mi-a fost dor de tinecomputerlove iloveyou multa putere iti doresc pupici
marivic
Scris: Monday, January 21, 2013 1:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Delfinasa,bine ai revenit,....chiar daca pt scurt timp,...ma bucur ca ne dai vesti despre voi si va doresc tot binele din lume!computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.