|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc de incurajari, fetele Da, totul a iesit ok
Verusca, ce simpatic e tortul
Nicoymika, condoleante.
Un an nou binecuvantat va doresc, un nou an in care sa avem parte de pace si liniste sufleteasca, sa devenim mai intelepte, mai sensibile, sa fim sanatoase si bucuriile sa nu ne ocoleasca. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu inca in bucatarie, zici ca a dat strechea in mine
Noroc cu mama ca ma ajuta, asa am timp de o baie inainte sa apara musafirii
Un an nou fericit, cu sperante si realizari inplinite |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Noi mergem la biserica,dupa care acasa in familie. un an binecuvantat fetelor,ca fara binecuvantarea lui Dumnezeu,nu putem. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mai scrisem si la ce gatim astazi nu stiu ce m-a apucat dar de dimineatza tot stau prin bucatarie nici nu m-a intrebati ce am facut cozonac ,salata boeuf,racituri de pui .Daaa am luat-o razna de tot .Noi vom ciocni un pahar de sampanie de piersici la 12 noaptea vom manca o felie de cozonac si pe urma nani maine dimineatza m-a anuntzat doctorul meu ca sunt programata la Amniocenteza asa ca maine am o zi de pauza. Fetelor celor care au pierdut copii ,ce greu este nici nu vreau sa ma gandesc D-zeu sa-i odihneasca in pace si sufletele lor sa-si gaseasca locul in Rai.Sunt sigura ca sunteti pazite si ocrotite intr-un mod de care nici nu va da-ti seama. Va doresc tuturor distractie placuta in seara asta si un an mult mai bun si care sa aduca numai pace ,bunastare si iertare in lume!! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mai sunt 2oe pana in Noul An !Va doresc petrecere frumoasa si sa aveti in anul care vine parte de tot ce va doriti si s afiti langa cei dragi sufletului vostru! Noi in familie ,la 12 o sa ciocnim o sampanie de copii ,o feliuta de tort de cioco si pana atunci stam cu minunile astea doua . La Multi Ani!!!!!!!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| La multi ani binecuvantati fetelor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| La multi ani fetele! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| LA MULTI ANI! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| La multi ani ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| La Multi Ani, fetele! Va scriu si aici si va doresc si eu din suflet un an cat mai frumos si bun, plin de sanatate, fericire si impliniri! 2012 pentru mine a fost un an foarte plin cu multe suisuri si coborasuri (mai mult in jos )... Mergem inainte cu mari sperante si vise pentru 2013!  |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| La multi ani! Un an nou fericit! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| La multi ani,dragele mele!
S-aveti un an senin,fara griji si nevoi,plin cu bucurii si veselie si multe realizari!
Eu am o stare super . Am terminat frumos si placut anul ce-a trecut,l-am intampinat la fel de frumos si placut si pe 2013 si-mi doresc ca tot anul sa fie macar la fel cum l-am inceput,desi n-am stat locului o clipa. Ieri am fost la "mascati",apoi am primit uratori pana pe la 23.00,dupa care am mers la cununia civila a finei mele de botez,care s-a cununat chiar la trecerea dintre ani.A fost superb!Apo am plecat la urat pe la socri si prieteni. Am dormit 2 ore ,acum primesc copii "semanatori" si mai tarziu am musafiri. Un inceput in plina miscare ,veselie,pace sufleteasca .....nu cred ca-mi pot dori mai mult. Sper sa nu va fi plictisit! Va iubeeeeesc!
|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Katrina wrote:La multi ani,dragele mele!
S-aveti un an senin,fara griji si nevoi,plin cu bucurii si veselie si multe realizari!Eu am o stare super  . Am terminat frumos si placut anul ce-a trecut,l-am intampinat la fel de frumos si placut si pe 2013 si-mi doresc ca tot anul sa fie macar la fel cum l-am inceput,desi n-am stat locului o clipa. Ieri am fost la "mascati",apoi am primit uratori pana pe la 23.00,dupa care am mers la cununia civila a finei mele de botez,care s-a cununat chiar la trecerea dintre ani.A fost superb!Apo am plecat la urat pe la socri si prieteni. Am dormit 2 ore ,acum primesc copii "semanatori" si mai tarziu am musafiri. Un inceput in plina miscare ,veselie,pace sufleteasca .....nu cred ca-mi pot dori mai mult. Sper sa nu va fi plictisit! Va iubeeeeesc!
|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am inceput anul un pic obosita, dar a fost super.Musafirii super ok, oameni educati si de bun simt, mancarea buna si laudata, anul nou l-am intampinat pe Gianicolo, cel mai inalt loc din Roma alaturi de mii de persoane...a fost foarte frumos!
Un inceput de an binecuvantat tuturor! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| la mlti ani cu multe impliniri si fericire. umbland azi cu fetele pe youtube am gasit aceasta melodie care ma facut sami amintesc de cei mai frumosi ani si sa.....plang. stiu ca e prima zi din an si ar trebui sa fim veseli dar vreau sa impartasesc cu voi http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=5wWZ7DM8lF8&NR=1 |
|
|