|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Katy eu pun televizorul pe un canal care nu ma intereseaza absolut deloc (nu zic care, ca radeti de mine), si in 5 minute adorm. Nu stiu daca la tine ar functiona, dar poti sa incerci. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu nu am probleme, ma asez in pat si in 5 minutele sunt in lumea viselor. Sotul in schimb se invarte de pe o parte pe alta pret de 1-2 ore pana adoarme. La Tv stau seara pana la 1-2 si in cel putin 20 de minute ma aud sforaind daca nu lucrez la ceva.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Katy, incearca sa bei o cana de lapte cald (nu fierbinte) in care ai pus o lingurita de miere... |

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Eu am un altfel de nani nani pt a adormi:imi programez pe telefon muzica linistita de ascultat ,timp de 30 min,intre timp arunc un ochi pe fb si uite asa adorm ,garantat,ca nici muzica nu o simt cand se opreste . . Sa aveti un sf de saptamana placut si spor la pregatirile de revelion . |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Am incercat toate cele enumerate mai sus, nimic. Ma gandesc ca poate este din cauza ca m-am obisnuit cu program de nani o data cu gainile si acum, de cand sunt in vacanta, am adormit mai tarziu si m-am trezit la fel, mai tarziu. Sau m-am stricat |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| katy_lumika wrote:Am incercat toate cele enumerate mai sus, nimic. Ma gandesc ca poate este din cauza ca m-am obisnuit cu program de nani o data cu gainile si acum, de cand sunt in vacanta, am adormit mai tarziu si m-am trezit la fel, mai tarziu. Sau m-am stricat Katy un "somnifer" nu ti-ar strica.Nici eu nu pot dormi cand e Romi plecat.Daca nu imi iau "somniferul",normal sa am insomnii |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Acum 11 ani,mi-am pierdut copilul,.....fetita mea draga,careia vroiam sa-i spun Sara -Elena Stiu ca esti acolo Sus,printre ingeri,....acum dupa ce am vazut atatea filme cu Spiritul Craciunului,cred intr-adevar ca exista ingeri,.....Stiu ca si ea este un inger si Dumnezeu are grija de ea acolo Sus la El,...... Sa te odihnesti in pace sufletelul meu drag! In fiecare an in seara de 29 spre 30 aprind o lumanare,...caci in dimineata zilei de 30 dec 2001,copilul meu s-a nascut mort acasa,....Un copil,un suflet din sangele nostru,o particica din trupurile noastre pe care nu o voi uita niciodata!
O stare de spirit putin modificata...... |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Marivic imi pare rau , ! asa e e un inger care e acolo sus ! |
|

| Sper ,endy, ...nu pot decat sa sper,..... |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Mari !
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| Marivic,imi pare rau! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Mari draga SIGUR ESTE UN si Doamne Doamne are grija de el si de noi |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Marvic , imi pare rau, si eu cred ca e un ingeras care are grija de voi. |
|

| Va multumesc! Se poate caci atunci cand mi-e greu,cineva ma ajuta,nu ma lasa,.....ma ajuta sa ma ridic si sa simt ca pot zbura,ca pot muta muntii din loc,..... As vrea atat de mult sa o visez,sa o pot vedea,macar cateva secunde,dar niciodata nu am visat-o,.....Am pierdut-o in ziua Sfintilor 14.000 de prunci ucisi din porunca lui Irod,.... Asta este dorinta Celui de Sus,....viata merge inainte,..dar durerea ramane vesnic in sufletul meu...... Va multumesc din suflet pt ca ati fost langa mine!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mary fara cuvinte!Eu stiu ce inseamna aceasta durere.E cu mine in fiecare moment.Chiar daca anii trec. |
|
|