Nivel: Avansat
Intrat: 1/20/2011 Postari: 3242 Locatia: spania (Ro -Sebes AB)
| marivic wrote:I-a trecut piciorul!  Dar ce ma fac eu cu stresul meu? FETELOR,DAU DE BAUT!Apa,ceai,suc,....ce vreti voi,......sunt SMARALD!!!!Yupyyyyyyyyy Nu-mi vine sa cred?!!Cand a trecut timpul acesta?Parca ieri gasisem acest forum,.....parca ieri ma intrebam,.....OARE EU CAND VOI AJUNGE LA UN NIVEL DIN ACELA?........si iata ca dorinta s-a indeplinit!Sunt fericita,........ Multumesc,Adriana,  multumesc Tzepii  yupyyyyyy Ma bucur ca nu a fost nimic grav ,iar acum sa te vedem cu o stare de ,,smarald,, |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 6/20/2008 Postari: 5142
| Multumesc fetelor de incurajari,fiecare cu pacatel lui, eu injur la volan si sunt rasista pe chinezi dar norocul meu e ca vorbesc mult si asa ma descarc nu ajung sa bat lumea ...Kaze e mai interiorizat ca heh, e barbat. |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| Gabyta,iti multumesc pt ca esti alaturi de mine/de noi,te imbratisam cu mare drag si sper sa stralucesc precum Smaradul |
|
Intrat: 11/19/2006 Postari: 13514 Locatia: belgia
| Mihaela,uf,mai cunoastem cateva persoane agresive la volan...I-a aratat unul lui Mircea semnul...ala...si al meu s-a dat jos la el...noroc ca eram la telefon exact in momentul respectiv si l-am calmat cat de cat...
Mari,ma bucur sa aud vesti bune
Denisa,sa fie Marwan sanatos si sa creasca mare...eu n-o consider barbarie....respect religia fiecaruia si nu ma simt in masura sa judec |
|

Intrat: 8/13/2010 Postari: 2365
| Mela ...chiar ma intrebam asa in mintea mea pe unde mai esti ca nu te-am mai "vazut" de mult...Sper ca sunteti bine!Toti sanatosi si frumosi asa cum va stiu! Mersi de grija, suntem bine...astazi acum spre dupa-amiaza i-a venit prietenul din vacanta, un baiat acre are 8 ani, dar care este prietenul de nadejde al lui Marwan - sunt nedespartiti - si s-au jucat impreuna si Marw a luat-o la goana!!! |
|

| Mela |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| Ce veste buna, felicitari Marivic. Sa fie putin mai atent la jfotbal pentru o perioada sa nu il intoarca durerea. Denisa ma bucur sa aflu ca este bine baiatul. Sa creasca mare si sanatos, plin de voie buna. |
|

|
Mami, mersi din suflet! |
|

| Mihaela, de la Dumnezeu este totul,sincer,.....eu sunt praf,..... |
|

Intrat: 8/11/2010 Postari: 2334 Locatia: Planet Earth
| Fetelor, sanatate la puisori si mai putin stres la mamici!
Miha, scuze, pe mine insa m-a palit rasu', eu zic ca bine i-a facut lu' nea Caisa ala, astia si-o cam iau in cap de atata democratie, ce, doar soferul nu face voluntariat, are si el familie si copii, rate si ate de platit. Partea proasta e cu legea daca se ajunge acolo si depune ala reclamatie. Caisa nu a ripostat sa-l loveasca pe Kaze? Eu il lasam si dezbracat in mijlocul strazii sa-mi recuperez timpul si benzina
Noi asteptam zapada, suntem sub avertizare de furtuna de zapada, nu stiu cum Doamne iarta-ma ies din tornada dau in uragan, ies din uragan dau in zapadau
AM si eu subiect de ridicat adrenalina in casa, mi-a varsat bona mancarea prin frigider si l-am gasit ca nou-nout, l-a spalat saraca de luceste deh, a facut si ea ceva |
|
Intrat: 6/20/2008 Postari: 5142
| Mikaela ,fa ceva provizii in basement pentru calamitati,nu stii vremea asta te pune pe butuci cand ti-e lumea mai draga |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 4/22/2009 Postari: 20813 Locatia: Pitesti
| La Multi Ani sarbatoritilor zile !Sa ne traiti cu numele multi ani! |
|

Intrat: 11/10/2009 Postari: 7235 Locatia: Bucuresti
| La multi ani sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril!
|
|

Intrat: 10/14/2009 Postari: 5442 Locatia: italia
| La multi ani sarbatoritilor si o zi buna tuturor! |
|

| La multi ani sarbatoritilor zilei, Mihaele si Gabriele! |
|
|