Stare de spirit - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Sunday, October 21, 2012 7:01 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
oanamaria
Scris: Sunday, October 21, 2012 9:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
O duminica superba va doresc!computerlove
LilianaD
Scris: Sunday, October 21, 2012 10:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Multumim, sa fie la toata lumea.hainoroc computerlove
bereea
Scris: Sunday, October 21, 2012 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Eu sunt obosita rupta: am iesit la cumparaturi si ne-am trezit pe carari de munte, pe la cascade, parcuri nazionale, orase istorice si un agroturism superb unde am mancat tare-tare bine.Ne-am plimbat cu inca doua familii, am ras, am glumit, copiii s-au jucat, au calarit...o zi superba.De repetat.Din pacate Ale nu avea lectiile facute asa ca acum studiaza de zor.
Nicoleta C
Scris: Sunday, October 21, 2012 8:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
bereea wrote:
Eu sunt obosita rupta: am iesit la cumparaturi si ne-am trezit pe carari de munte, pe la cascade, parcuri nazionale, orase istorice si un agroturism superb unde am mancat tare-tare bine.Ne-am plimbat cu inca doua familii, am ras, am glumit, copiii s-au jucat, au calarit...o zi superba.De repetat.Din pacate Ale nu avea lectiile facute asa ca acum studiaza de zor.
Si eu as vrea sa fiu obosita dupa o asemenea zi.
marivic
Scris: Sunday, October 21, 2012 9:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu sunt super fericita,obosita,indragostita,iubita,.....Ma simt minunat,ceea ce va doresc si voua yes yes yes pupici computerlove computerlove computerlove
Sunt o femeie norocoasa si ii multumesc lui Dumnezeu pt asta!angel angel angel
gabyta
Scris: Monday, October 22, 2012 6:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Eu sunt ca un zombi .Ieri dupa masa a inceput Alex sa faca febra intai 38,nedepasind 39 ,dar spre seara i-a ajuns la 40 antitermicele nu mai faceau fata ,doar baita,,,asa ca am fugit cu el la Urgenta,nu i-au gasit nimic ,,au spus ca deocamdata e viric,azi sau maine sa ma duc cu el sa il vada doctorita lui daca se mai simte rau si cu febra,,,el rau nu s-a simtit deloc , era cu febra 40 si imi cerea mancare si vroia sa se joace.Asa ca am facut planton noaptea asta.Sa vedem ce ne-o aduce ziua. computerlove
bereea
Scris: Monday, October 22, 2012 7:54 AM
Nivel

Ganita, sanatate baietelului!pupici

Mioara, sper sa te tina starea!pupici

Mi-e somn! Cred ca pun capul pe birou si cer sa nu fiu deranjata!ras
katy_lumika
Scris: Monday, October 22, 2012 8:07 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Gabyta, sanatate maxima lui Alex si o saptamana usoaracomputerlove

Mioara, casa de piatra in continuare, pana la adanci batraneti!firstprize computerlove

Bereea, un cantec de leagan, ceva?ras pupici

Eu ma pregatesc sa fac o petite la inspectoratul scolar, asa sunt de furioasa!tunete
bereea
Scris: Monday, October 22, 2012 8:10 AM
Nivel

katy_lumika wrote:

Bereea, un cantec de leagan, ceva?ras pupici

Ihi! si-un pat!

katy_lumika wrote:
Eu ma pregatesc sa fac o petite la inspectoratul scolar, asa sunt de furioasa!tunete

De ce? Ce s-a intamplat?
katy_lumika
Scris: Monday, October 22, 2012 8:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
S-a intamplat ca orasul in care traiesc este unul dintre cele mai dezorganizate si mai corupte orase din tara, incepand de la institutii de stat si terminand cu cele private. Iar lumea se complace in aceasta situatie.
bereea
Scris: Monday, October 22, 2012 8:43 AM
Nivel

Imi pare rau!
marivic
Scris: Monday, October 22, 2012 12:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc,Berre,sperdance yes dance computerlove
Katy,multumim din suflet!computerlove
Gabyta,sanatate multa si sa treaca repede!pupici computerlove
mirela74chris
Scris: Tuesday, October 23, 2012 10:12 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Bine v-am regasit dragele mele!hearts computerlove Mi-ati lipsit enorm!Din pacate timpul asta fuge ca nebunul si nu am apucat sa mai intru sa vad ce faceti.uff
Shireluto ma bucur sa citesc asa veste buna.Felicitari din tot sufletul pentru sarcina,sa fie intr-un ceas bun!Ma bucur mult pentru voi.Va indepliniti si visul acesta.Poate vin gemenii!pupici iloveyou

Mari felicitari si tie pentru nunta de argint.Cat mai multi ani fericiti impreuna.computerlove

Katy vorbim,sper sa nu fie nimic prea grav.Sti ca totul se rezolva,nu-i asa?

Kali sper ca plecati la Viena(nu mai stiu pe unde am citit,deh batranetea asta.).E de vis acolo.Am fost si noi 2 zile,dar e prea putin.computerlove

Oanamaria si Koko sa va traiasca micii crestini!angel Imi pare rau ca nu v-am felicitat la timp.

Anelise ma bucur ca ai revenit pe aici.Sper sa am si eu acees la jurnal sa va vad.Va pupcomputerlove pupici

Ana si pe voi imi doresc sa va vad in fomatie completa.Fug sa vad daca am acces.pupici computerlove

Despre noi,in cateva cuvinte.Suntem foarte bine,ne-am plimbarit putin.Am fost la Disneyland,dar am plecat cu masina.Am facut un circuit de 2 saptamani .Ne-am oprit la Viena,apoi Germania si la final Paris.La intoarcere am stat in Gunzburg si Ingolstadt,apoi o oprire la Pandorf(shopping).Am trecut in fuga pe la Raly si am baut o cafeluta super.Multumim Ralyiloveyou pupici
Liceeana noastra lipsise deja o saptamana de la scoala si vroia sa isi intalneasca noii colegi.Si sa ma laud ca am cu ce :a inceput liceul cu 3 note de 10yes dance
Eu sunt fericita ca am iubitul acasa,mai sta o luna.yes dance
Va imbratisez cu mare drag si va doresc sanatate maxima si numai bine.Va pup pe toatecomputerlove pupici

claud160
Scris: Tuesday, October 23, 2012 10:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2011
eu sunt suparata , nervoasa si mai ales dezgustata pana la refuz de "Romania noastra draga ". E a treia oara cand mi se refuza un loc de munca pe motiv ca sunt mamica singura cu copil tunete tunete tunete si mai rau acum mi s-a spus verde in fata de catre patron pe care il si cunosc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.