Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| O duminica superba va doresc! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Multumim, sa fie la toata lumea. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Eu sunt obosita rupta: am iesit la cumparaturi si ne-am trezit pe carari de munte, pe la cascade, parcuri nazionale, orase istorice si un agroturism superb unde am mancat tare-tare bine.Ne-am plimbat cu inca doua familii, am ras, am glumit, copiii s-au jucat, au calarit...o zi superba.De repetat.Din pacate Ale nu avea lectiile facute asa ca acum studiaza de zor. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| bereea wrote:Eu sunt obosita rupta: am iesit la cumparaturi si ne-am trezit pe carari de munte, pe la cascade, parcuri nazionale, orase istorice si un agroturism superb unde am mancat tare-tare bine.Ne-am plimbat cu inca doua familii, am ras, am glumit, copiii s-au jucat, au calarit...o zi superba.De repetat.Din pacate Ale nu avea lectiile facute asa ca acum studiaza de zor. Si eu as vrea sa fiu obosita dupa o asemenea zi. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu sunt super fericita,obosita,indragostita,iubita,.....Ma simt minunat,ceea ce va doresc si voua Sunt o femeie norocoasa si ii multumesc lui Dumnezeu pt asta! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Eu sunt ca un zombi .Ieri dupa masa a inceput Alex sa faca febra intai 38,nedepasind 39 ,dar spre seara i-a ajuns la 40 antitermicele nu mai faceau fata ,doar baita,,,asa ca am fugit cu el la Urgenta,nu i-au gasit nimic ,,au spus ca deocamdata e viric,azi sau maine sa ma duc cu el sa il vada doctorita lui daca se mai simte rau si cu febra,,,el rau nu s-a simtit deloc , era cu febra 40 si imi cerea mancare si vroia sa se joace.Asa ca am facut planton noaptea asta.Sa vedem ce ne-o aduce ziua. |
|

| Ganita, sanatate baietelului!
Mioara, sper sa te tina starea!
Mi-e somn! Cred ca pun capul pe birou si cer sa nu fiu deranjata! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Gabyta, sanatate maxima lui Alex si o saptamana usoara
Mioara, casa de piatra in continuare, pana la adanci batraneti!
Bereea, un cantec de leagan, ceva?
Eu ma pregatesc sa fac o petite la inspectoratul scolar, asa sunt de furioasa! |
|

| katy_lumika wrote:Bereea, un cantec de leagan, ceva?
Ihi! si-un pat!
katy_lumika wrote: Eu ma pregatesc sa fac o petite la inspectoratul scolar, asa sunt de furioasa!
De ce? Ce s-a intamplat? |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| S-a intamplat ca orasul in care traiesc este unul dintre cele mai dezorganizate si mai corupte orase din tara, incepand de la institutii de stat si terminand cu cele private. Iar lumea se complace in aceasta situatie. |
|

| Imi pare rau!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,Berre,sper Katy,multumim din suflet! Gabyta,sanatate multa si sa treaca repede! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bine v-am regasit dragele mele! Mi-ati lipsit enorm!Din pacate timpul asta fuge ca nebunul si nu am apucat sa mai intru sa vad ce faceti. Shireluto ma bucur sa citesc asa veste buna.Felicitari din tot sufletul pentru sarcina,sa fie intr-un ceas bun!Ma bucur mult pentru voi.Va indepliniti si visul acesta.Poate vin gemenii!
Mari felicitari si tie pentru nunta de argint.Cat mai multi ani fericiti impreuna.
Katy vorbim,sper sa nu fie nimic prea grav.Sti ca totul se rezolva,nu-i asa?
Kali sper ca plecati la Viena(nu mai stiu pe unde am citit,deh batranetea asta.).E de vis acolo.Am fost si noi 2 zile,dar e prea putin.
Oanamaria si Koko sa va traiasca micii crestini! Imi pare rau ca nu v-am felicitat la timp.
Anelise ma bucur ca ai revenit pe aici.Sper sa am si eu acees la jurnal sa va vad.Va pup
Ana si pe voi imi doresc sa va vad in fomatie completa.Fug sa vad daca am acces.
Despre noi,in cateva cuvinte.Suntem foarte bine,ne-am plimbarit putin.Am fost la Disneyland,dar am plecat cu masina.Am facut un circuit de 2 saptamani .Ne-am oprit la Viena,apoi Germania si la final Paris.La intoarcere am stat in Gunzburg si Ingolstadt,apoi o oprire la Pandorf(shopping).Am trecut in fuga pe la Raly si am baut o cafeluta super.Multumim Raly Liceeana noastra lipsise deja o saptamana de la scoala si vroia sa isi intalneasca noii colegi.Si sa ma laud ca am cu ce :a inceput liceul cu 3 note de 10 Eu sunt fericita ca am iubitul acasa,mai sta o luna. Va imbratisez cu mare drag si va doresc sanatate maxima si numai bine.Va pup pe toate
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| eu sunt suparata , nervoasa si mai ales dezgustata pana la refuz de "Romania noastra draga ". E a treia oara cand mi se refuza un loc de munca pe motiv ca sunt mamica singura cu copil si mai rau acum mi s-a spus verde in fata de catre patron pe care il si cunosc |
|
|