Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Sunt c-am trista prietena mea tocmai m-a anuntat ca a pierdut sarcina si asta cu 2 zile in urma dar nu a vrut sa ma ingrijoreze.Sper poate dupa sarcina asta sa o ajut si pe ea dar doar daca imi acorda legea fiindca voi avea 40 de ani ,este permis sa fii mama purtatoare doar pana la 35 de ani. Pup cu drag toate fetele Marivic ,petrecere frumoasa draga mea ufff doamne pachetul tau tot mai este inca netrimis doamne cat pot sa fiu de nerusinata ,lenea asta-i cucoana mare. Mela,Liliana,Denisa m-a bucur s-a va vad pe aici. Katy ,de tine imi este un dor ingrozit ,petrecere frumoasa si la multi ani Luoanei!! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| shirel wrote:Sunt c-am trista prietena mea tocmai m-a anuntat ca a pierdut sarcina si asta cu 2 zile in urma dar nu a vrut sa ma ingrijoreze.Sper poate dupa sarcina asta sa o ajut si pe ea dar doar daca imi acorda legea fiindca voi avea 40 de ani ,este permis sa fii mama purtatoare doar pana la 35 de ani. Pup cu drag toate fetele Marivic ,petrecere frumoasa draga mea ufff doamne pachetul tau tot mai este inca netrimis doamne cat pot sa fiu de nerusinata ,lenea asta-i cucoana mare. Mela,Liliana,Denisa m-a bucur s-a va vad pe aici. Katy ,de tine imi este un dor ingrozit ,petrecere frumoasa si la multi ani Luoanei!! Te pup Shirel,....ce-i drept ca mi-era nu stiu cum sa intreb,..... Multumesc! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alexandra, multa sanatate!
Continuam aici! |