Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Thursday, October 18, 2012 6:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Sunt c-am trista prietena mea tocmai m-a anuntat ca a pierdut sarcina si asta cu 2 zile in urma dar nu a vrut sa ma ingrijoreze.Sper poate dupa sarcina asta sa o ajut si pe ea dar doar daca imi acorda legea fiindca voi avea 40 de ani ,este permis sa fii mama purtatoare doar pana la 35 de ani.
Pup cu drag toate fetele Marivic ,petrecere frumoasa draga mea ufff doamne pachetul tau tot mai este inca netrimis doamne cat pot sa fiu de nerusinata ,lenea asta-i cucoana mare.
Mela,Liliana,Denisa m-a bucur s-a va vad pe aici.
Katy ,de tine imi este un dor ingrozit ,petrecere frumoasa si la multi ani Luoanei!!iloveyou pupici
marivic
Scris: Thursday, October 18, 2012 7:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
shirel wrote:
Sunt c-am trista prietena mea tocmai m-a anuntat ca a pierdut sarcina si asta cu 2 zile in urma dar nu a vrut sa ma ingrijoreze.Sper poate dupa sarcina asta sa o ajut si pe ea dar doar daca imi acorda legea fiindca voi avea 40 de ani ,este permis sa fii mama purtatoare doar pana la 35 de ani.
Pup cu drag toate fetele Marivic ,petrecere frumoasa draga mea ufff doamne pachetul tau tot mai este inca netrimis doamne cat pot sa fiu de nerusinata ,lenea asta-i cucoana mare.
Mela,Liliana,Denisa m-a bucur s-a va vad pe aici.
Katy ,de tine imi este un dor ingrozit ,petrecere frumoasa si la multi ani Luoanei!!iloveyou pupici

Te pup Shirel,....ce-i drept ca mi-era nu stiu cum sa intreb,.....sorry computerlove
Multumesc!pupici
alexandrabogdan
Scris: Thursday, October 18, 2012 7:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
offf mai fetelor ..... am mai scris eu pe undeva pe aici ca ma chinui de vreo 3 luni o tuse care ma seaca de puteri .... azi am ajuns la pneumolog. verdictul: rinita alergica cu insuficienta respiratorie si astm alergic pale tratament pt o luna cu aerius si pufuri pt nas si plaman ... apoi control. eu totusi incerc sa fiu barbata si sa o iau ca atare .... adica tratam si nu facem din asta o tragedie
Anelise
Scris: Sunday, October 21, 2012 7:02 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Alexandra, multa sanatate! coeur

Continuam aici! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.