Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| shirel wrote:
Vai ,multumesc mult daca ai stii de cati anii se tot chinuie .A vrut chiar sa infieze din Romania dar pentru asta ar fi trebuit sa locuiasca cativa ani acolo.Sa dea D-zeu sa li se indeplineasca visul sunt niste oameni asa de minunati si vor fi niste parinti excelenti (eu vad cat imi iubesc si alinta copii mei).
Dumnezeu sa o binecuvanteze cu o sarcina usoara si fara probleme!Stiu ce inseamna caci si cumnata mea se chinuie de ani buni, desi i se spune ca nu exista nici un motiv sa nu ramana |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Bine v-am regasit !!! Azi e prima zi cu net in noua casa. Mi-e dor de voi toate. Am sa revin cat de curand pot. Va imbratisez cu drag |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ange,bine ai revenit! Acomodare usoara in noua casa! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ange mi-ai lipsit !Sa fiti fericiti si sanatosi in noua casuta !Abia astept sa ne povestesti cum sunteti ,cum s-au acomodat copii la scoala . |
|
| Maria, ce ma bucur sa te "vad" |
|
| Azi am control la spital si o laringofaringoscopia ...sper sa iasa toate bine
Si sunt forate mandra de nepoata mea, mama a doi copii, care desi a terminat facultate la stat in romania cu nota 10, are curaj sa o ia aici de la capat.De anul acesta e studenta pentru 2 ani altfel nu-i sunt recunoscute studiile.Ma bucur enorm pentru ea(mai ales ca erau posturi putine) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Bereea ,iti tin pumnii .O sa fie totul bine,ai sa vezi . Felicitari si nepoatei ,pt reusita. Pacat ca inca nu sunt recunoscute si in Europa ,studiile de la noi si cand te gandesti ca se invata mult mai intens la noi ,ca in alte parti,cred. Si fata cea mare a terminat cu 10 si acum nu reuseste sa isi gaseasca un loc de munca. Pe unde a fot chemata si nicidecum in domeniul ei,i se oferea intre 5-7 milioane .E posibil asa ceva ?Eu i-am spus sa mai aiba rabdare ,ca poate se v-a ivi ceva si pt ea. |
|
| Da, sunt bine si o stiam, dar ma bucur cand mi-o confirma si doctorul.Fata ta nu incearca sa gaseasca si in alta parte decat in tara ed munca? in ce domeniu a studiat? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| A studiat ASE finante banci ,dar m-a mancat ca ea vrea sa isi faca un viitor in Romania .Sper sa si reuseasca. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bereea , sanatate Alexandrei!
Shirel , sanatate si tie mami si burticuta draguta!
Eu rupta de oboseala cu programul de papa la 3-4 ore, cu miortaiala lui Sof dupa ce papa cat sa nu poti adormi la loc , cu plecatul Karinei la scoala ... nu stiu cand am sa imi revin. Sunt suparata ca piticului i-au iesit pe fata si in cap multe bubite , o spuzeala asa si tuta de mine am uitat sa intreb Dr. cand am fost la vaccin. O sa sun astazi la Dr.pediatra familie, sa vad daca vine sa ne vada.Numai stiu la Kari ce am facut, am uitat complet . Va pup pe toate ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| taty poti sa ii dai pe cap cu putin ulei de masline si sa il lasi asa 10 min ,,,apoi cind speli cad cojitele se intimpla la cei mici ,am mai auzit !!Mariana cind aud ce zici de fata ta ca vrea viitor in Ro ma apuca plinsul ..firar sa fie de Ro ,pai pt ce salariu sa munceasca in Ro ,sa nu aiba cu ce sa se intretina dupa atitia ani de scoala ..off ,eu sunt cam chiauna de citeva zile Andreea se trezeste pe la 6 dimi cu tuse in git si o tine asa vreo ora ..ziua nu tuseste deloc ,nu are gitul rosu ,nu febra ..doar de dimineata o apuca :( |
|
| Multumesc Gargaritz ! Eu deocamdata folosesc pentru masajul de dupa baitza doar ulei de masline cu vitamina A uleioasa si degeaba. L-am sters si cu ser ... cred totusi ca exista altceva cu care se da sa treaca ...
Sanatate puiutei !
Ange, sa va bucurati de noua casuta si sa fiti fericiti in ea !
Katy, felicitari ! |
|
| Taty, imi imaginez ca nu ti-e usor deloc.Imi aduc aminte cand era Ale mica cat m-am chinuit si cat de obosita eram.Numai bine
Gargaritz, sanatate Andreei! E grea reacomodarea in tara, nu-i asa?
Mariana, spune-i fetei tale ca greu va intra la o banca fara recomandare.Mama cumnatei mele a lucrat in banca si inca pe un post de conducere.Dar s-a imbolnavit si a renuntat, iar cumnata mea nu a reusit sa mai intre sa lucreze la nici o banca dupa ce a terminat facultatea.Acum lucreaza in alt domeniu in Italia (ea a terminat dreptul) si e mult mai multumita decat daca ar lucra la o banca in tara desi nu i-a fost deloc usor la inceput.Dar nu regreta deloc ca sta aici.
O zi buna tuturor Noi azi incepem cursurile de engleza, apoi mergem la o festa, apoi la palestra...o zi plina, ce mai! |
|
| Bereea ! Distractie frumoasa !
Astazi merg si eu cu Karina la o evaluare la engleza , sa vedem ce nivel are si in ce grupa intra pentru cursuri iar marti mergem la dans ... trebuie sa ii ocup timpul, ca are prea multa energie . |
|
| Multumim, Taty, succes la evaluare |
|
|