Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre,imi pare rau! Eu,nu stiu cum sa descriu starea,...dar cred ca trebuie sa merg spre pozitivitate Aseara am fost la sarbatorirea Zilei Educatiei,la o masa festiva oferita de primarul nostru in fiecare an de 4 ani incoace,..... A fost minunat!!! Am dansat pe tocuri de 12 de nu am mai putut,.....de fapt am facut antrenamentul pt petrecerea de nunta, Meniul a fost delicios,atmosfera super,eu stare EXTRAORDINARA!!! Cu toate ca am toate motivele sa fiu trista pt ca s-a taiat contractul sotului meu si vine acasa sambata viitoare,mi-a transmis optimism si mi-a spus ca le vom rezolva noi pe toate! Sunt fericita,ca vine si fericita ca vom putea pune la punct detaliile nuntii,.....sunt fericita pt ca stiu ca sunt admirata,dorita,iubita,apreciata la locul de munca de catre sefa,.....cariera imi merge foarte bine,....simt ca intineresc! O STARE PINK |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| mikaela wrote:Asta este, cu soacra la 5 min de noi, io tre' sa platesc strainii sa stea cu fii-mea, buna treaba, nu? Va pup si weekend placut!
Mey, cu ce soacre ne laudam!!! Ce-or fi avand soacrele astea ca nu vor sa-si ajute copiii?
Mari, sper sa te tina starea pink!
Eu sunt rupta de oboseala, dar casa mea aproape ca straluceste.Mai am bucataria, dar o rezolv eu maine.Si tot maine vreau sa fac o prajitura, un tort... |
|
| Si eu sper ,Berre din tot sufletul,...... |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| O zi superba va doresc dragele mele ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| va pup |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| salutare fetele. am intrat sa va salut si sa ve doresc o zi frumoasa. la noi se lasa frigul .... cred ca toamna isi intra in drepturi si tare nu imi place. Sara e bine .... luna asta merge la control la hematolog-imunolog la TM. in rest totul bine .... aaaa .... sa nu uit .... mi-am descoperit o noua pasiune: crosetatul: am facut o bascuta pt Sara si acum lucrez un fular pt mine. azi e duminica, nu pot lucra si ma mananca degetele |
|
| Alexandra sa ai spor,inceputul e mai greu,sa ne arati ce frumuseti faci.pupici |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Ana wrote:Alexandra sa ai spor,inceputul e mai greu,sa ne arati ce frumuseti faci.pupici
nu stiu dc sunt de aratat pe la mine pe la jurnal eventual. apropo .... pot sa vad si eu micuta printesa? |
|
| da draga mea cum sa nu,nu am reusit din lipsa de timp sa dau accept tuturor,imediat si o sa va vizitez si pe voi. |
|
| Starea mea de spirit este in continuare super,... Doar Dumnezeu stie cursul vietii mele,asa ca il las pe El sa-mi calauzeasca pasii asa cum a facut-o si pana acum. Sunt fericita,.....sunt bucuroasa si ma bucur de fiecare clipa,.....imi astept sotul acasa cu nerabdare si apoi vom mai vedea ce ne va rezerva viitorul,.... Va doresc tot binele din lume,tuturor!Eu sunt prinsa intre casa,munca,lectii,sedinte,lectorate,asa ca stau prost cu timpul meu liber,....Poate in vacanta sa stau mai mult Si poate ca voi mai intra pe la jurnalul meu cateodata sa postez cate ceva pt cele carora le e dor de noi Va iubesc mult! |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mari, ma bucur de starea ta si, dupa cum ziceam, sa dea dumnezeu sa te tina
Prietenul nostru a murit:
Roma, 6 ott. – (Adnkronos) – E’ morto, questa mattina Mario Moretti, commediografo, regista, attore e fondatore di molteplici realta’ teatrali romane tra cui il Teatro dell’Orologio, da lui diretto fino all’ultimo. Proprio il teatro capitolino ha reso nota la sua morte salutando in lui “un uomo e un amico che per oltre trent’anni ha animato un centro culturale, dando spazio a tantissime generazioni di giovani, e facendo di esso un punto di riferimento per la citta’”. Mario Moretti era nato a Genova nel 1929. Laureato in Lingue e Letterature Straniere, a Roma, con Giovanni Macchia, si e’ diplomato alla Sorbona di Parigi ed ha insegnato il francese in vari istituti statali e parificati romani. E’ stato dal 1963 al 1965 Lettore di Italiano Presso l’Universita’ di Stoccolma, dove ha messo in scena come regista, con gli allievi del suo corso, due spettacoli: ‘Serata futurista’ e ‘Serata d’Avanguardia’. Tornato in Italia si e’ poi dimesso dall’insegnamento per dedicarsi completamente al teatro. Ha fondato, a Roma, il Teatro Tordinona, Il Caffe’Teatro di Piazza Navona, il Teatro in Trastevere e, nel 1982, il Teatro dell’Orologio. E’ stato Presidente delle Cooperative Teatrali dell’Agis (Agenzia Generale dello Spettacolo Italiano), Consigliere dell’Istituto del Dramma Italiano e, per 25 anni, Presidente della Siad, Societa’ Italiana Autori Drammatici. (segue) |
|
| Offf,Berre,Dumnezeu sa-l ierte! Berre,multumesc,..... Mi-e cam frica,pe undeva,pt ca stiti voi ca atunci cand sunt foarte fericita,mi-i se intampla ceva,...... Sper sa nu si sa ma apere |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mari, ma bucur pentru starea ta, fii optimista in continuare .
Bereea, imi pare rau pentru prietenul vostru , se pare ca a avut o viata lunga si frumoasa si ca a fost iubit si apreciat. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Noi in curand ne mutam in casuta noua care este momentan in santier , abia astept. Sofian ne-a schimbat toata viata
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa . |
|
| Taty,mutare frumoasa,clipe minunate petrecute in noua casuta si Dumnezeu sa va ocroteasca in continuare!De abia astept sa vad poze cu voi in casuta cea noua |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| va imbratisez pe fuga din Viena. Maine sper sa ajung acasa sau cel tarziu miercuri dimineata. Sunt tare obosita deoarece sambata si duminica am avut Rally-ul de la Mayenne, unde am obtinut locul 1 la echipaje feminine Am ditamai cupa in masina Azi am plecat din Franta pe la 5 si maine iar condus toata ziua. Abia astept sa ajung acasa la bubulinele mele cuminti |
|
|