Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mariana71
Scris: Tuesday, October 2, 2012 8:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
E Nikmiki,Bereea.
bereea
Scris: Tuesday, October 2, 2012 8:46 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
graziepupici
denisa_rachid
Scris: Tuesday, October 2, 2012 12:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Flori, la multi ani si multe bucurii sa iti incalzeasca sufletul de acum inainte!computerlove

Giulia, incet-incet iti vei reintra in...ritm. E bine ca Daria s-a adaptat la scoala, si 7-8 minute nu e chiar asa departe, nu? computerlove

Nicoymika, Dumnezeu sa te intareasca si sa te ajute!computerlove

Bereeacomputerlove, mama ta te vegheaza de sus. Iti doresc numai bine!

Shirel, imi place poza de la avatar si sunt sigura ca v-ati distrat de minune. Distractie placuta in continuare!computerlove

Toate fetele, va doresc un Octombrie frumos!computerlove
florentinam
Scris: Tuesday, October 2, 2012 6:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
La multi ani Flori!
Sa ai parte de o familie fericita care sa-ti fie alaturi toata viata!
Si multa sanatate!computerlove
O seara placuta!pupici
shirel
Scris: Tuesday, October 2, 2012 11:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Denisa,multumesc ,multumesc !!Nu destul ca mi-am facut cort acasa maine gravidutza de mine merge cu cortul ptr 2 zile sper eu depinde de vreme si .....de Shiraz.sic Sunt cu pregatirile in toi ,jumatate de casa imi iau cu mine !hohot hohot :paturi ,mancare pentru un batalion intreg si binenteles si cortul vila.hohot
Iesirea o facem cu inca o familie cu trei copii colegi cu copii nostri si cred ca va fi super fiind prieteni de familie.eu trebuie numaidecat sa profit de asta acuma cat nu ma nepadesc greturile ca atunci numai om nu sunt.hohot
Fetelor ,va pup ,va iubesc si in orice prilej aveti distrati-va ,inveseliti-va fiindca viatza trebuie traita din plin ,este prea scurta ca sa treaca asa fara rost.iloveyou iloveyou pupici
andreeahana
Scris: Wednesday, October 3, 2012 6:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2008
shirel felicitari pt bebe sa fiti sanatosi si o sarcina usoara.... scuze de off topic
bereea
Scris: Wednesday, October 3, 2012 7:51 AM
Nivel

shirel wrote:

in orice prilej aveti distrati-va ,inveseliti-va fiindca viatza trebuie traita din plin ,este prea scurta ca sa treaca asa fara rost.iloveyou iloveyou pupici

corect!!!!
gabyta
Scris: Wednesday, October 3, 2012 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
SHIREL distractie la maxim,ma bucur ptr voi .pupici computerlove

EU putin obosita dupa o noapte pe la urgenta,Aseara m-a luat o durere de cap insuportabila,,m-a tot durut de vreo 2 zile dar nu am luat in seama,luam un calmant si trecea,dar aseara nu si nu ,, pana la urma atat a fost de puternica durearea de am inceput sa vomit , nu ma opream din cascat.Dupa 5 ore de stat acolo (mi-au facut analizele) mi-au dat diagnosticul de ,,ochii obositi,,banghead
Asa ca acum sotul mi-a zis ca nu vrea sa ma mai vada vreo cateva zile ca pun mana pe andrele sau citit,,,toata vina e a mea ca lucrand la sal mi-am fortat ochii nepunand ochelari ,,am inceput o carte de cateva seri si citesc ( KEN FOLLETT -Los Pilares de la Tierra -- ,,Stalpii Pamantului ,, ) ,,tot fara ochelari,, si uite asa,,cine si-o face cu mana lui se numeste ,,lucru manual ,, nu ?hohot sic
nicoymika
Scris: Wednesday, October 3, 2012 3:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
Shirel distractie placuta.Sa nu uiti sa ne pui poze.pupici
Cum te mai simti gabyta?
Maine am programare cu Nik la medic,asa ca profit de ocazie sa mergem prin magazine sa cascam ochii si i-am promis ca o sa-l duc sa manance un hamburger. E atat de fericit ca stie ca la meniu ii da si o jucarie. Toata saptamana s-a purtat frumos cu gandul la hamburger.
Pe Mika o las la cresa, si asa pot sa petrec eu o zi cu febletea mea.
flori1972
Scris: Wednesday, October 3, 2012 10:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
Va multumesc dragele mele pt urari ,Florentinam,Denisa Giulia,Taty,Marivic iloveyou iloveyou , am avut luni o zi plina (trei ture de musafiri surpriza )am primit o gramada de cadouri dar important e ca am avut langa mine persoane dragi si m-au facut s-a ma simpt iubita coeur coeur am plans toata ziua ca un copil (de fericire si emotii )sic
Nicoymika ,ma bucur ca esti prin zina si sper ca s-a treci cu bine peste aceasta perioada grea din viata ta pupici E foarte important ca ai copilasii langa tine pupici
Gabyta ai grija de tinepupici pupici (prostii din astea si eu mai fac si apoi trag )
Shyrel ,distractie placuta si o sarcina usoara fara prea multe greturi computerlove
Taty ,ma bucur pt voi ca sunteti mai bine ,Dumnezeu s-a va poarte de grija si in continuare computerlove
oanamaria
Scris: Thursday, October 4, 2012 7:54 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Ozi frumoasa dragele mele !computerlove
bereea
Scris: Friday, October 5, 2012 9:23 AM
Nivel

Azi sunt trista: o cunostinta de 82 de ani, profesor de teatru si proprietarul unui teatru din Roma (sotul meu e administrator acolo) probabil va muri.Un om extraordinar , cu o cultura deosebita, o personalitate puternica...imi pare tare rau!
iasmina_ioana
Scris: Friday, October 5, 2012 9:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Poate unii oameni, nu ar trebui sa moara.
Eu sunt extrem de fericita, in cateva zile ma pot muta in noul apartament, maine imi monteaza mobila si gata, ca de mult astept momentul.dance yes yes yes yes yes yes
bereea
Scris: Friday, October 5, 2012 9:39 AM
Nivel

iasmina_ioana wrote:
Poate unii oameni, nu ar trebui sa moara.

E in firea lucrurilor sa murim, dar asta nu ma face mai putin trista.

Ma bucur ca esti fericitacool
mikaela
Scris: Friday, October 5, 2012 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Ce multe noutati !! Shirel, felicitari pentru burtica! Gaby, sanatate multa! Nik, bine ai revenit si la cat mai putine probleme cu ex-ul! Berea, nu fi trista, toti murim, amintirile insa raman! Ioana, felictari si spor la mutat!
Eu am intrat in program plin cu toate alea, si gradinita si serviciu si scoala/internship, acum de voie de nevoie mi-am luat baby sitter cateva ore pe zi, poate o sa intru cand am ceva mai mult timp pe la subiectul respectiv sa va zic pataniile mele cu babysitterele chitara Asta este, cu soacra la 5 min de noi, io tre' sa platesc strainii sa stea cu fii-mea, buna treaba, nu? Va pup si weekend placut! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.