Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flori1972
Scris: Monday, October 1, 2012 9:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
eu sunt" Fericita" ma simpt iubita de sot,de fete ,de prieteni coeur coeur ieri am avut parte de o surpriza din partea lor dance dance doar azi fac 40 de ani dance dance am crezut ca o s-a fac depresie si o s-a ma simpt batrana sic dar nu ,ma simpt tanara ,iubita si apreciata ,ce alceva pot sa-mi mai doresc ???? MULTUMESC LUI DUMNEZEU PT TOATE ACESTE LUCRURI MINUNATE DIN VIATA MEA computerlove
Voua ,dragele mele va doresc o saptamana Binecuvantata pupici pupici
bereea
Scris: Monday, October 1, 2012 9:44 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La multi ani, Flori!computerlove Ai primit un cadou foarte frumos: dragoste din partea celor dragi!
giulia_mamik
Scris: Monday, October 1, 2012 10:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
La multi ani si aici ,Flori!

Eu am intrat asa scurt pe forum.Am ramas singura de vineri si inca sunt in perioada de adaptare.Sunt asa nemultumita de tot.Azi dimineata am mers cu fata la scoala si mi s a parut asa departe.Mergem pe jos cam 7-8 minute.Ce super ar fi fost sa avem o scoala pe straduta noastra aici cum e si gradinitasic .Daria s a adapatat cu brio la scoala.Nu prea ii convin pauzele de 10 minutehohot si faptul ca 50 de minute trebuie sa stea tintita intr un locras pana cand suna iar.Si bineinteles ca nici afterschoolul nu l indrageste prea tare dar nu are incotro...uff

Va urez la toate o luna si o saptamana superbe!Sa aveti parte de realizari si fara depresia de toamnapupici computerlove iloveyou
bereea
Scris: Monday, October 1, 2012 10:07 AM
Nivel

Noi am inceput rau si saptamana si luna: Ale a pierdut autobuzul si a trebuit sa alergam in alta statie.Culmea e ca asta-noapte am visat-o pe mami care-mi spunea: grabeste-te ca pierzi autobuzul si tot ma grabea si ma impingea.
giulia_mamik
Scris: Monday, October 1, 2012 10:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Ei Bereea,dar de ce rau?Un autobuz pierdut nu i un capat de tara.Mai pierde omul tramvaiul ca doar deh,nu suntem robotei!pupici Cat despre vis sa stii ca multe sunt premonitorii si cred ca mama ta,de sus de acolo va ocrotestepupici computerlove
shirel
Scris: Monday, October 1, 2012 11:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Noi am inceput rau si saptamana si luna: Ale a pierdut autobuzul si a trebuit sa alergam in alta statie.Culmea e ca asta-noapte am visat-o pe mami care-mi spunea: grabeste-te ca pierzi autobuzul si tot ma grabea si ma impingea.

Pierderea autobizului poate fi cateodata asa o mare minune nici nu-ti inchipui.Mama ta te-a avertizat bine stiind care va fi starea ta dupa.
Mami la noi in perioada de antentate ,un copil un baietel imi aduc aminte nu a ajuns la timp in statie si a pierdut autobuzul de scoala ,ei bine a fost singurul din clasa care a ramas in viatza toti ceilalti au fost prinsi iainte cu o statie de scoala cand autobuzul a fost aruncat in aer.Mama lui povestea cat de tare s-a innervat cand a vazut ca el intarzie.In viatza iubita mea trebuie sa stim ca raul este spre bine ca dealtfel nu ar fi rau.Incearca si da ceva de pomana in numele mamei tale si aprinde-i lumanarii sau ce obisnuiesti o rugaciune prinde bine pentru sufletul ei acolo sus.

(hai ca acuma parca sunt ca domnul /doamna apasarar care ne-a invadat forumul cu tot felul de clasificari si dezbaterii religioase.ras alcool

Noi ieri am petrecut tare frumos in cortul nostru(Sarbatorim Sokot -sarbatoarea corturilor)astazi poate ies la un film cu fetele mele Eden si o prietena si frumoasa-i viatza.ras Acuma deabia am observat ca intram in octombrie,deci sa aveti o luna binecuvantata asa cum se spune pe la noi!Voi posta si poze la jurnal poate va este dor de noi!pupici pupici
TatyKS
Scris: Monday, October 1, 2012 11:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Flori , la multi ani ! sa te tina aceasta stare de spirit toata viata alaturi de familia tapupici .

Bereea, fetele au mare dreptate ... nici nu stim poate cate pericole am ocolit prin acetse mici schimbari spontane care ne enerveaza pe moment ... uitat ceva in casa, la serviciu si trebuie sa te intorci din drum , pierdut autobuzbounce ... varsat nu stiu ce ... vorba lui Shirel ...tot raul spre binepupici .

Pupici la toate fetele!

Eu acasica cu bubu care doarme si-l astept sa se trezeasca sa pape, Kari in parc cu mama ... mai trebaluiesc pe aici cate ceva si apoi vreau sa ma vopsesc si eu dupa 1 luna si jumatate.pupici
shirel
Scris: Monday, October 1, 2012 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Taty,iubita nici nu stii cat ma bucur cand iti vad o postare ,te simpt cat esti de linistita acuma si ma bucur enorm pentru tine.D-zeu este mare si tu ai vazut si simtit asta!Pup si numai bine si in continuare!
TatyKS
Scris: Monday, October 1, 2012 12:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
shirel wrote:
Taty,iubita nici nu stii cat ma bucur cand iti vad o postare ,te simpt cat esti de linistita acuma si ma bucur enorm pentru tine.D-zeu este mare si tu ai vazut si simtit asta!Pup si numai bine si in continuare!

computerlove Asa e Shirel si am credinta ca va fi in continuare alaturi de noipupici . Multumesc mult draguta, la fel si voua pupici pupici pupici
marivic
Scris: Monday, October 1, 2012 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Fetele,va pup,.....va doresc o saptamana usoara si cu multe realizari!pupici computerlove
Flori,LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI BUCURII!pupici computerlove
Berre,ma bucur ca o visezi pe mama ta,....eu in 9 ani de zile nu am visat-o pe mama,clar decat o datauff
bereea
Scris: Monday, October 1, 2012 2:10 PM
Nivel

giulia_mamik wrote:
Ei Bereea,dar de ce rau?Un autobuz pierdut nu i un capat de tara.Mai pierde omul tramvaiul ca doar deh,nu suntem robotei!pupici Cat despre vis sa stii ca multe sunt premonitorii si cred ca mama ta,de sus de acolo va ocrotestepupici computerlove

Giulia, Shirel, Taty nu-i nimic rau in asta.Mi-a dat chiar o stare de bucurie simtind ca mami a mea imi este alaturi.Noi nu aprindem lumanari si nici nu ne rugam pentru sufletul celor morti, dar asta nu inseamna ca nu sunt in inima noastra.
Si asta-vara cand am fost acasa tatal meu dormea si i-a aparut mami in vis spunandu-i sa deschida poarta ca vine Brindusa , iar dupa 5 minute am ajuns noi.Oo, doamne, ce dor m-a luat iarasi!
nicoymika
Scris: Monday, October 1, 2012 2:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
Bun gasit fetele.Ma bucur sa revin printre voi.Starea mea : deocamdata linistita,deocamdata ca nu stiu ce-i mai trece prin cap fostului sot sa-mi mai faca. Eu acum locuiesc cu copiii in alta casa, suntem relativ bine. Dupa ce am trecut prin amenintari,denuntie la politie,tipete,scandaluri, ce mai,tot circul de au aflat 3 sate ca ne-am despartit.
Eu am bagat divortul in spania,el in romania, nu da nici 2 bani pe copii,nu-i vine nici macar sa-i vada.A ajuns sa spuna ca nu sunt copiii lui.
Asta e viata mea, sper ca,cu ajutorul lui Dumnezeu sa trec peste toate cu bine. Nu vreau decat sa-mi traiesc viata linistita alaturi de copiii mei.
mariana71
Scris: Monday, October 1, 2012 2:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Imi pare rau ca treci prin asa ceva nico ,dar important e ca tu si copii sa fiti bine.Asa speciment, ca exul tau,nu merita nici sa fie nominat.
Nu te stiam dupa noul nume,dar am vazut ca ai un mod familiar de a vorbi si m-am dus la numele tau si am descoperit cine esti.Aveti grija de voipupici pupici .
marivic
Scris: Monday, October 1, 2012 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Aveti grija de voi si Dumnezeu sa va apere nicoymikacomputerlove
bereea
Scris: Tuesday, October 2, 2012 8:35 AM
Nivel

Cine e nicoymika ca eu chiar nu m-am prins.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.