Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Thursday, September 27, 2012 3:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Bereea si de la mine o computerlovepupici

Eu sunt tare mandra de mine(daca nu eu atunci cinesic )
La scoala la Lucya ,in fiecare AN parintii ajuta (VOLUNTAR) la organizarea de activitati extra scolare ptr copiii cu varste intre 3 si 12 ani.
Eu am participat azi la preselectia ptr ,,Cuenta cuentos,,Povestiri,,ptr copii de 3-5 ani si sunt tare multumita,din 37 cati ne-am prezentat am ramas 2 care vom tine activitatea ,eu ,care nu am studii de asa ceva si o mama care e profesoara dar la alta scoala,,,am fost tare felicitata in primul rand ca le-a placut copiilor foarte mult, in al doilea ptr ca nu sunt spaniola si m-am descurcat asa de bine.yes yes Sunt tare incantata, abia astept sa incepem de luna ce vine,,,cate 2 zile pe saptamana.computerlove
endy
Scris: Thursday, September 27, 2012 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Bravo , felicitari si pupici !!!
gabyta
Scris: Thursday, September 27, 2012 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
endy wrote:
Bravo , felicitari si pupici !!!
pupici
bereea
Scris: Friday, September 28, 2012 8:48 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fetele, computerlove

Gabyta, felicitari!cool

Eu sunt fericita ca mi-am cumparat echipament sportiv, ca mi-am facut certificatul medical...abia astept sa incep.topai topai
Fluturas
Scris: Friday, September 28, 2012 9:02 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
gabyta felicitari

pupici fetelor si va dorim un weekend placut si o stare cat mai buna
shirel
Scris: Friday, September 28, 2012 12:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Bereea,iubita mama ta este intr-un loc bun si are grija de tine de acolo!Pupici si de la noi ,stiu exact ce simpti am si eu zile din astea cand ma i-a un dor de nebun de taty al meu.

Gaby,si eu sunt taaaare mandra de tine mai ales ca si stiu despre ce vorbesti .newclap newclap newclap Si eu sunt cunoscuta la toate gradinitzele unde au fost copii mei de a fi singura mamica care a fost mereu voluntara in asemenea activitati de povestit povesti si de activitati practice,copii sunt super incantati de mine parinti lor mai putin .sic ras Succes in continuare ,offf ce vreau sa te cunosc live imi semeni in multe ,draga mea!pupici pupici

Noi in vacantza si tatay in sfarsit sic trebuie sa construim cortul avem sarbatoarea corturilor saptamana viitoare ,musafiri ,petreceri,festivale si multe activitati!Am o stare de imi vin sa zbor de fericire cu toate ca o veste rea ieri a incercat sa ma darame moral insa nu a reusit.Doamne cum chiar oamenii din propia familie pot sa fie asa de vicleni si smecheri si sa creada ca ceilalti sunt niste fraieri.alcool alcool uff
Un sfarsit de saptamana minunat,fetelor!!iloveyou iloveyou
denisa_rachid
Scris: Friday, September 28, 2012 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
gaby, te felicit si eu si iti urez mult succes! hearts

Fetele, va urez un week-end placut!computerlove
ildi
Scris: Friday, September 28, 2012 2:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
gabyta,felicitari!hearts hearts
marivic
Scris: Friday, September 28, 2012 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Gabyta,newclap newclap cool pupici pupici pupici
bereea
Scris: Friday, September 28, 2012 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Shirel, daca tot e o perioada de feste la voi pot sa vin si eu? Am nevoie sa rad, sa uit de toate!Azi o persoana pe care am ajutat-o in toate modurile posibile ne-a pus - pe mine si pe sotul meu- intr-o situatie foarte , foarte delicata.M-a enervat atat de tare ca si acum simt o gheara in piept de nervi.De ce mi se intoarce binele facut cu rau?banghead banghead
koko2008
Scris: Friday, September 28, 2012 8:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Fetelor va salut .
Noi suntem in pregatim...duminica botezam baiatul coeur coeur

Va pupam . pupici pupici
marivic
Scris: Friday, September 28, 2012 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Ohhh,Berre,imi pare atat de rau,....dar vino la mine,caci starea mea s-a schimbat,....te astept cu drag si ai sa vezi ce petrecere incingem....sic pupici pupici pupici computerlove
Koko,petrecere frumoasa si sa vii cu muuulte poze sa vedem micul crestin!pupici computerlove angel
shirel
Scris: Friday, September 28, 2012 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Shirel, daca tot e o perioada de feste la voi pot sa vin si eu? Am nevoie sa rad, sa uit de toate!Azi o persoana pe care am ajutat-o in toate modurile posibile ne-a pus - pe mine si pe sotul meu- intr-o situatie foarte , foarte delicata.M-a enervat atat de tare ca si acum simt o gheara in piept de nervi.De ce mi se intoarce binele facut cu rau?banghead banghead

Draga mea oricand esti bine venita la noi,chiar te asteptam cu drag!!
Stii ca asa este in lumea noastra ca binele sa fie platit cu rau,asta este misiunea sufletului nostru pe acest pamant si asa vom primi viatza vesnica doar trecand prin asa niste clipe care nu trebuie sa ne afecteze cu nimic ,mai fa-i un bine cand ai ocazie ca sa-i dai totul peste nas ,asta ne ridica si ne apropie si mai mult de cel de sus si ne face sa ne simtim si mai bine cu noi insine.Pup!computerlove (ti-o spun fiindca trec si eu de multe ori prin asa ceva si am invatzat ca si rautatea tot prin bunatate se repara).sic
Mela
Scris: Friday, September 28, 2012 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Gabyta,felicitari newclap ai un sufletel tare frumos coeur

Shirel,spor la pregatiri si petreceri frumoase sa aveti dance computerlove

Koko,spor la pregatiri si voua majoreta

Bereea,am si eu impresia ca sunt luata de fraiera uneori...mi s-a intamplat de 2 ori luna asta...invat sa nu mai pun la suflet si sa nu ma consum...

Fetele,Marivic (ma bucur ca ti s-a schimba starea de spirit pupici ),Bereea,Denisa,Fluturas...si toate care mai sunteti pe-aici,un sfarsit de saptamana linistit va doresc flower
oanamaria
Scris: Saturday, September 29, 2012 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
O sambata frumoasa va doresc !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.