Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Bereea si de la mine o 
Eu sunt tare mandra de mine(daca nu eu atunci cine ) La scoala la Lucya ,in fiecare AN parintii ajuta (VOLUNTAR) la organizarea de activitati extra scolare ptr copiii cu varste intre 3 si 12 ani. Eu am participat azi la preselectia ptr ,,Cuenta cuentos,,Povestiri,,ptr copii de 3-5 ani si sunt tare multumita,din 37 cati ne-am prezentat am ramas 2 care vom tine activitatea ,eu ,care nu am studii de asa ceva si o mama care e profesoara dar la alta scoala,,,am fost tare felicitata in primul rand ca le-a placut copiilor foarte mult, in al doilea ptr ca nu sunt spaniola si m-am descurcat asa de bine. Sunt tare incantata, abia astept sa incepem de luna ce vine,,,cate 2 zile pe saptamana. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Bravo , felicitari si pupici !!! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| endy wrote:Bravo , felicitari si pupici !!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Fetele,
Gabyta, felicitari!
Eu sunt fericita ca mi-am cumparat echipament sportiv, ca mi-am facut certificatul medical...abia astept sa incep. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| gabyta felicitari
pupici fetelor si va dorim un weekend placut si o stare cat mai buna |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bereea,iubita mama ta este intr-un loc bun si are grija de tine de acolo!Pupici si de la noi ,stiu exact ce simpti am si eu zile din astea cand ma i-a un dor de nebun de taty al meu.
Gaby,si eu sunt taaaare mandra de tine mai ales ca si stiu despre ce vorbesti . Si eu sunt cunoscuta la toate gradinitzele unde au fost copii mei de a fi singura mamica care a fost mereu voluntara in asemenea activitati de povestit povesti si de activitati practice,copii sunt super incantati de mine parinti lor mai putin . Succes in continuare ,offf ce vreau sa te cunosc live imi semeni in multe ,draga mea!
Noi in vacantza si tatay in sfarsit trebuie sa construim cortul avem sarbatoarea corturilor saptamana viitoare ,musafiri ,petreceri,festivale si multe activitati!Am o stare de imi vin sa zbor de fericire cu toate ca o veste rea ieri a incercat sa ma darame moral insa nu a reusit.Doamne cum chiar oamenii din propia familie pot sa fie asa de vicleni si smecheri si sa creada ca ceilalti sunt niste fraieri. Un sfarsit de saptamana minunat,fetelor!! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| gaby, te felicit si eu si iti urez mult succes!
Fetele, va urez un week-end placut! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gabyta,felicitari! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Gabyta, |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Shirel, daca tot e o perioada de feste la voi pot sa vin si eu? Am nevoie sa rad, sa uit de toate!Azi o persoana pe care am ajutat-o in toate modurile posibile ne-a pus - pe mine si pe sotul meu- intr-o situatie foarte , foarte delicata.M-a enervat atat de tare ca si acum simt o gheara in piept de nervi.De ce mi se intoarce binele facut cu rau? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor va salut . Noi suntem in pregatim...duminica botezam baiatul
Va pupam . |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ohhh,Berre,imi pare atat de rau,....dar vino la mine,caci starea mea s-a schimbat,....te astept cu drag si ai sa vezi ce petrecere incingem.... Koko,petrecere frumoasa si sa vii cu muuulte poze sa vedem micul crestin! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Shirel, daca tot e o perioada de feste la voi pot sa vin si eu? Am nevoie sa rad, sa uit de toate!Azi o persoana pe care am ajutat-o in toate modurile posibile ne-a pus - pe mine si pe sotul meu- intr-o situatie foarte , foarte delicata.M-a enervat atat de tare ca si acum simt o gheara in piept de nervi.De ce mi se intoarce binele facut cu rau?
Draga mea oricand esti bine venita la noi,chiar te asteptam cu drag!! Stii ca asa este in lumea noastra ca binele sa fie platit cu rau,asta este misiunea sufletului nostru pe acest pamant si asa vom primi viatza vesnica doar trecand prin asa niste clipe care nu trebuie sa ne afecteze cu nimic ,mai fa-i un bine cand ai ocazie ca sa-i dai totul peste nas ,asta ne ridica si ne apropie si mai mult de cel de sus si ne face sa ne simtim si mai bine cu noi insine.Pup! (ti-o spun fiindca trec si eu de multe ori prin asa ceva si am invatzat ca si rautatea tot prin bunatate se repara). |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Gabyta,felicitari ai un sufletel tare frumos
Shirel,spor la pregatiri si petreceri frumoase sa aveti
Koko,spor la pregatiri si voua
Bereea,am si eu impresia ca sunt luata de fraiera uneori...mi s-a intamplat de 2 ori luna asta...invat sa nu mai pun la suflet si sa nu ma consum...
Fetele,Marivic (ma bucur ca ti s-a schimba starea de spirit ),Bereea,Denisa,Fluturas...si toate care mai sunteti pe-aici,un sfarsit de saptamana linistit va doresc |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| O sambata frumoasa va doresc ! |
|
|