Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu am o stare tare buna:atat eu, cat si sotul ne-am facut abonamente la sala de sport.Le-am facut pe un an de zile ca sa fim siguri ca nu renuntam.Putem face palestra, aerobic, ridicari de greutati, karate, piscina, acqua gym.Abia astept sa incepem desi am emotii mari
Mari,imi pare rau |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bereea wrote:La noi se simte criza, dar nu ca la voi.Tocmai pentru situatii din acestea vrem sa cerem cetatenia italiana ...asa ne vom putea misca altfel, merge in ce tara vrem.Eu romaniei ii zic pas (daca pot sa o fac) Cappy, ma bucur pentru tine O saptamana buna tuturor
in schimb eu nu as cere cetatenia spaniola .eu in orice moment m-as intoarce in ro, dar sotul e cel care deocamdata nu vrea. numai Dumnezeu stie ce o mai fi si pe unde om mai fi |
|

| Fiecare cu prioritatile ei |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre, Eu am luat un paracetamol si m-am bagat in pat,....parca nici nu-mi vine sa ma scol maine din pat,....Sa vedem ce-o mai fi pana maine,..... Offfff,va pupic si o stare cat mai buna va doresc! Berre,super! |
|

| Eu sunt socata: nu stiu daca sa ma bucur sau nu pentru o cunostinta de a mea care este insarcinata cu gemeni si mai are inca 4 copii.Si o situatie materiala precara. |
|

| Berre,daca Dumnezeu a ajutat-o sa creasca 4,o va mai ajuta sa creasca inca 2 Asa cum au crescut cei 4 vor creste si cei 2.Dumnezeu sa o apere,sa-i dea putere si credinta,sa fie sanatosi si voiosi,...restul vin de la Dumnezeu Pe mine m-a blamat multa lume ca aveam 4 copii,dar am avut hainute unul de la altul,am primit o multime,am fost ajutata atunci cand nu mai vedeam nici o solutie,iar ce a mancat unul,am mancat cu totii.Dumnezeu are grija de cei multi in modul sau special,..... Poate se gasesc oameni cu suflet sa o ajute,....Este din tara sau de acolo? |
|

| Nu ma indoiesc ca o va ajuta...doar ca nu in Italia.Sa traiasca aici o familie formata din 8 persoane cu un salariu e imposibil.De aceea nu stiu daca sa ma bucur pentru ea.Si sunt socata ca a ramas iar gravida stiind cat a bombanit ultima oara cand i s-a intamplat. |
|

| Ahhhh,am inteles,....da no comment! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Saluti fetele! Cam busy in ultima vreme dar am intrat sa va spun ca aseara am avut musafiri in vizita! Cam scurta vizita,insa a mai astamparat putin din dor,sper ca data viitoare sa fie mai lunga Poze nu am descarcat inca sa va si dovedesc si nu promit ca o sa fie curand ca nu stiu cand apuc sa decarc aparatul,poate mai repede le pune ea dupa ce ajunge sa se odihneasca! Despre noi stiati ca de anul acesta avem doi scolarei nu unul,mi-a fost mare teama ptr Raul ca o sa reactioneze mai rau,insa spre surprinderea noastra flacaul este indragostit pur si simplu de scoala!De nevoie l-am lasat si la program prelungit,ptr ca el iesea la 12,Cosmin la 14 si eu la 15 si nu aveam ce sa fac cu el pana ieseam noi,asa ca sta pana la 14 la aferschool cand il ia Cosmin,si el il intreaba pe Cosmin,asa de repede ai venit dupa mine?Sper sa-l tina starea si pe cand incep mai cu greul! Cosmin este in cls a 8-a si la sfarsitul acestui an avem examene de sustinut asa ca trebuie sa se gandeasca sa invete de pe acum! Va pup pe toate,multe salutari |
|

| Raly, succes scolarilor mari si mici!
Fetele, o zi cat mai buna va doresc! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, va pup cu drag pe toate si va doresc numai zile bune cu multe bucurii si tristetile mici si putine, atat doar cat sa va aminteasca sa va bucurati din inima de viata voastra!
Noi suntem bine...dupa mai bine de cateva luni in care nu am avut ba laptop ba net, le avem pe amandoua. A inceput si scoala deja de 3 saptamani, programul nu mi-e incarcat, insa dimineata cu Marw pe acasa, dupa-amiaza la scoala....timpul trece trece. In rest, suntem bine...asteptam sa se mai racoreasca si la noi ca deja nu mai suport tot 38-40 de grade, bine ca seara e mai racoare si dimineata se simte briza marii, aici la noi la munte .
Eu va doresc succes tuturor in noul an scolar - micilor si marilor, la gravidute le doresc sarcini usoare si nasteri usoare si bebei sanatosi, si la toate va doresc numai zile senine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| eu am o stare de n-am chef de nimic. Maria e la doctor sa - i faca antirabicul pt ca a muscat-o(e mult spus) un caine. Petru doarme si el cate 10 minute si trebuie sa cam stau pe langa el ca nu-i place singur. va pup si va doresc multa sanatate! |
|

| Hei, cum s-a intamplat? Lasa, mami ca trec ele necazurile, si uite asa copiii ni se fac mari! Cu Dumnezeu inainte le facem si le trecem pe toate! |
|

| Nici eu n-am o stare buna: mi s-a facut tare dor de mami a mea! |
|

| bereea wrote:Nici eu n-am o stare buna: mi s-a facut tare dor de mami a mea!
Bereea o imbratisare de la mine! |
|
|