Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, September 24, 2012 7:58 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu am o stare tare buna:atat eu, cat si sotul ne-am facut abonamente la sala de sport.Le-am facut pe un an de zile ca sa fim siguri ca nu renuntam.Putem face palestra, aerobic, ridicari de greutati, karate, piscina, acqua gym.Abia astept sa incepem desi am emotii mari

Mari,imi pare rau
Fluturas
Scris: Monday, September 24, 2012 8:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bereea wrote:

La noi se simte criza, dar nu ca la voi.Tocmai pentru situatii din acestea vrem sa cerem cetatenia italiana ...asa ne vom putea misca altfel, merge in ce tara vrem.Eu romaniei ii zic pas (daca pot sa o fac)

Cappy, ma bucur pentru tine

O saptamana buna tuturorcomputerlove

in schimb eu nu as cere cetatenia spaniola .eu in orice moment m-as intoarce in ro, dar sotul e cel care deocamdata nu vrea. numai Dumnezeu stie ce o mai fi si pe unde om mai fi
bereea
Scris: Monday, September 24, 2012 8:46 PM
Nivel

Fiecare cu prioritatile ei
marivic
Scris: Monday, September 24, 2012 9:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Berre,pupici Eu am luat un paracetamol si m-am bagat in pat,....parca nici nu-mi vine sa ma scol maine din pat,....Sa vedem ce-o mai fi pana maine,.....pale Offfff,va pupic si o stare cat mai buna va doresc!
Berre,super!cool computerlove
bereea
Scris: Tuesday, September 25, 2012 9:51 AM
Nivel

Eu sunt socata: nu stiu daca sa ma bucur sau nu pentru o cunostinta de a mea care este insarcinata cu gemeni si mai are inca 4 copii.Si o situatie materiala precara.
marivic
Scris: Tuesday, September 25, 2012 12:24 PM
Nivel

Berre,daca Dumnezeu a ajutat-o sa creasca 4,o va mai ajuta sa creasca inca 2angel angel angel Asa cum au crescut cei 4 vor creste si cei 2.Dumnezeu sa o apere,sa-i dea putere si credinta,sa fie sanatosi si voiosi,...restul vin de la Dumnezeu
Pe mine m-a blamat multa lume ca aveam 4 copii,dar am avut hainute unul de la altul,am primit o multime,am fost ajutata atunci cand nu mai vedeam nici o solutie,iar ce a mancat unul,am mancat cu totii.Dumnezeu are grija de cei multi in modul sau special,.....angel angel angel
Poate se gasesc oameni cu suflet sa o ajute,....Este din tara sau de acolo?
bereea
Scris: Tuesday, September 25, 2012 2:20 PM
Nivel

Nu ma indoiesc ca o va ajuta...doar ca nu in Italia.Sa traiasca aici o familie formata din 8 persoane cu un salariu e imposibil.De aceea nu stiu daca sa ma bucur pentru ea.Si sunt socata ca a ramas iar gravida stiind cat a bombanit ultima oara cand i s-a intamplat.
marivic
Scris: Tuesday, September 25, 2012 4:13 PM
Nivel

Ahhhh,am inteles,....da no comment!sorry
raly
Scris: Wednesday, September 26, 2012 8:50 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Saluti fetele!iloveyou iloveyou Cam busy in ultima vreme dar am intrat sa va spun ca aseara am avut musafiri in vizita!yes yes yes Cam scurta vizita,insa a mai astamparat putin din dor,sper ca data viitoare sa fie mai lungasic Poze nu am descarcat inca sa va si dovedesc si nu promit ca o sa fie curand ca nu stiu cand apuc sa decarc aparatul,poate mai repede le pune ea dupa ce ajunge sa se odihneasca!computerlove computerlove
Despre noi stiati ca de anul acesta avem doi scolarei nu unul,mi-a fost mare teama ptr Raul ca o sa reactioneze mai rau,insa spre surprinderea noastra flacaul este indragostit pur si simplu de scoala!De nevoie l-am lasat si la program prelungit,ptr ca el iesea la 12,Cosmin la 14 si eu la 15 si nu aveam ce sa fac cu el pana ieseam noi,asa ca sta pana la 14 la aferschool cand il ia Cosmin,si el il intreaba pe Cosmin,asa de repede ai venit dupa mine?Sper sa-l tina starea si pe cand incep mai cu greul!sic Cosmin este in cls a 8-a si la sfarsitul acestui an avem examene de sustinut asa ca trebuie sa se gandeasca sa invete de pe acum!sic sic
Va pup pe toate,multe salutaricomputerlove computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Thursday, September 27, 2012 9:25 AM
Nivel

Raly, succes scolarilor mari si mici!computerlove

Fetele, o zi cat mai buna va doresc!pupici
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Fetele, va pup cu drag pe toate si va doresc numai zile bune cu multe bucurii si tristetile mici si putine, atat doar cat sa va aminteasca sa va bucurati din inima de viata voastra!

Noi suntem bine...dupa mai bine de cateva luni in care nu am avut ba laptop ba net, le avem pe amandoua. A inceput si scoala deja de 3 saptamani, programul nu mi-e incarcat, insa dimineata cu Marw pe acasa, dupa-amiaza la scoala....timpul trece trece. In rest, suntem bine...asteptam sa se mai racoreasca si la noi ca deja nu mai suport tot 38-40 de grade, bine ca seara e mai racoare si dimineata se simte briza marii, aici la noi la muntehohot .

Eu va doresc succes tuturor in noul an scolar - micilor si marilor, la gravidute le doresc sarcini usoare si nasteri usoare si bebei sanatosi, si la toate va doresc numai zile senine!hearts computerlove pupici
roxinthya
Scris: Thursday, September 27, 2012 11:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
eu am o stare de n-am chef de nimic.
Maria e la doctor sa - i faca antirabicul pt ca a muscat-o(e mult spus) un caine.
Petru doarme si el cate 10 minute si trebuie sa cam stau pe langa el ca nu-i place singur.
va pup si va doresc multa sanatate!
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 27, 2012 2:02 PM
Nivel

Hei, cum s-a intamplat? sorry1 Lasa, mami ca trec ele necazurile, si uite asa copiii ni se fac mari! Cu Dumnezeu inainte le facem si le trecem pe toate!computerlove
bereea
Scris: Thursday, September 27, 2012 2:14 PM
Nivel

Nici eu n-am o stare buna: mi s-a facut tare dor de mami a mea!
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 27, 2012 2:17 PM
Nivel

bereea wrote:
Nici eu n-am o stare buna: mi s-a facut tare dor de mami a mea!

Bereeacomputerlove o imbratisare de la mine!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.