Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Monday, August 27, 2012 10:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Sunt trezita de la 7 dimineata si parca imi ploua in gura.Stau si ma uit pe retete de parca nu am facut prajituri niciodata. trebuie sa fac cateva prajituri pe sambata dimineata si habar nu am ce sa fac.banghead banghead uff
shirel
Scris: Monday, August 27, 2012 12:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nu am prea dormit noaptea dar astazi am fost fresh fara emotii nici eu nici Eden ,am o fetitza foarte matura deci gata suntem scolaritze.Multumesc ca v-ati gandit la noi Buli,Ildi si toate fetele.Va doresc o zi minunata ,eu indata fug la gradi dupa Oshry.Aaa inca ceva Eden are un dinte care se clatina si este in culmea fericirii!Noi continuam cu proiectul bebe 4 sper ca luna viitoare sa fiu in greturi !Brrrr!

Gabytza ,succes la pregatit prajituri ,esti experta si sigur te vei hotara la ceva ce va iesi super gustoase si aspectoase.Ce bine ca nu imi plac dulciurile ,ca eram in drum spre tine!pupici pupici
vali horhoianu
Scris: Monday, August 27, 2012 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
Succes la scoala ! sa fie cuminte si sa-si bucure parintii, iar pentru tine ginduri bune si greturi mai...usoare!computerlove
shirel
Scris: Monday, August 27, 2012 5:07 PM
Nivel

vali horhoianu wrote:
Succes la scoala ! sa fie cuminte si sa-si bucure parintii, iar pentru tine ginduri bune si greturi mai...usoare!computerlove

Saru-mana !!ras pupici pupici Pupam cu drag!!computerlove
kali
Scris: Monday, August 27, 2012 7:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
shirel wrote:
Nu am prea dormit noaptea dar astazi am fost fresh fara emotii nici eu nici Eden ,am o fetitza foarte matura deci gata suntem scolaritze.Multumesc ca v-ati gandit la noi Buli,Ildi si toate fetele.Va doresc o zi minunata ,eu indata fug la gradi dupa Oshry.Aaa inca ceva Eden are un dinte care se clatina si este in culmea fericirii!Noi continuam cu proiectul bebe 4 sper ca luna viitoare sa fiu in greturi !Brrrr!

Mult succes la scoala, mami... si o piticuta de nota 10!firstprize Cat te inteleg, draga mea!iloveyou
raly
Scris: Monday, August 27, 2012 8:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Succes la scoala Eden si tie Shirel ca tu ai emotii mai mari ca ea!iloveyou iloveyou
marivic
Scris: Monday, August 27, 2012 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
raly wrote:
Succes la scoala Eden si tie Shirel ca tu ai emotii mai mari ca ea!iloveyou iloveyou

Subscriu si adaug:Doamne-ajuta,pt bebe 4!angel computerlove pupici
clalina
Scris: Monday, August 27, 2012 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
marivic wrote:

Subscriu si adaug:Doamne-ajuta,pt bebe 4!angel computerlove pupici
. Subscriu!pupici Pupici tuturor! Eu numar zilele pana am sa ma intorc in Italia, mi se rupe sufletul ca plec!plans
katy_lumika
Scris: Tuesday, August 28, 2012 10:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Shirel, sunt sigura ca vei avea o scolarita modelmajoreta coeur

Noi o tragem cu motanelul, sansele sunt 50-50. Coloana ii este fisurata, de azi incepem un nou tratament.
oanamaria
Scris: Tuesday, August 28, 2012 10:37 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu va citesc ,dar sunt mai mereu pe fuga si n-am timp sau dispozitie sa postez.
Zile frumoase va doresc -mai sunt cateva zile de vara si va veni toamna asa ca profitati de ce-a mai ramas din vara !
gabyta
Scris: Tuesday, August 28, 2012 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
shirel wrote:

Gabytza ,succes la pregatit prajituri ,esti experta si sigur te vei hotara la ceva ce va iesi super gustoase si aspectoase.Ce bine ca nu imi plac dulciurile ,ca eram in drum spre tine!pupici pupici

Deabia azi m-am apucat de prajiturit ieri parca nu eram eu asa ca am lasat-o balta. Shirelutzo ce drag mi-ar fi sa te primesc la mine acasa si lasa ca fac sarate daca dulce nu mananci,,numa sa vii pupici iloveyou
Mult succes in noua etapa din viata lui Eden,sunt convinsa ca e o fetita de nota10,,nu se poate altfel ,,e destepta e frumoasa ,are radacini puternice deci,,,inainte cu capul bine ridicat!!!
Iar tie mami bafta multa cu proiectul bebe 4, iar daca se poate fara greturi ar fi si mai super !!ras pupici computerlove coeur
shirel
Scris: Tuesday, August 28, 2012 5:18 PM
Nivel

gabyta wrote:

Deabia azi m-am apucat de prajiturit ieri parca nu eram eu asa ca am lasat-o balta. Shirelutzo ce drag mi-ar fi sa te primesc la mine acasa si lasa ca fac sarate daca dulce nu mananci,,numa sa vii pupici iloveyou
Mult succes in noua etapa din viata lui Eden,sunt convinsa ca e o fetita de nota10,,nu se poate altfel ,,e destepta e frumoasa ,are radacini puternice deci,,,inainte cu capul bine ridicat!!!
Iar tie mami bafta multa cu proiectul bebe 4, iar daca se poate fara greturi ar fi si mai super !!ras pupici computerlove coeur

Esti asa de speciala ,te iubesc mult!Ai sa vezi ca am sa ajung si pe la tine cu sigurantza!Pup!
S.ELENA
Scris: Tuesday, August 28, 2012 5:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Mult succes la scoala Eden!!!!majoreta majoreta firstprize Mami, nu ne-ai povestit primele impresii!!!!!!!uff

Eu sunt tare necajita, mai am cateva zile si incep munca......si am aflat ca nici directorul adjunct nu mai este pe post si ca cea care vine este un zbir si jumatate plans plans plans plans
endy
Scris: Tuesday, August 28, 2012 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Elena tu fa-ti treaba si nu te stresa 0 sa fie bine !
shirel
Scris: Tuesday, August 28, 2012 5:31 PM
Nivel

S.ELENA wrote:
Mult succes la scoala Eden!!!!majoreta majoreta firstprize Mami, nu ne-ai povestit primele impresii!!!!!!!uff

Eu sunt tare necajita, mai am cateva zile si incep munca......si am aflat ca nici directorul adjunct nu mai este pe post si ca cea care vine este un zbir si jumatate plans plans plans plans

Am sa incerc sa scriu deseara la jurnal ,deocamdata Eden se comporta c-am ciudat acasa deci cred ca trece printr-o perioada delicata. (sau ce-l putin asa cred si inteleg eu)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.