Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Shirel, la multi ani flacaului si mult succes la scoala lui Eden! Cand incepe?
madalinutzaa, imi dau seama ca nu-ti este usor deloc.
Denisa, imi pare bine ca te-ai reintors
Mie mi-e dor tare de printesa mea...abia astept ziua de vineri sa o aduc acasa. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor va pup si va trimit gandurile mele bune. Aveti grija de voi si de sanatatea voastra. Eu sunt in tara, de vinerea trecuta, asa ca ma simt excelent, langa iubirile mele. Am intrat sa vad ce mai faceti, sa va salut si sa nu ma dati disparuta, sunt prin preajma, numai ca intru mai rar acum. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Denisa,bine ai revenit! Lili,sedere placuta si timp fumos! Bereea,stiu ca ti-e dor,dar profita la maxim de zilele acesstea numai voi doi |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/27/2009 Mesaje: 138
| Da shirel faptul ca stiu ca e in pericol zi si noapte ne termina mai mult decat distanta. ITI multumesc din suflet pentru gandurile tale bune si cu ajutorul lui Dumnzeu vom trece cu bine peste desi uneori ma demoralizez si simt ca nu o sa rezist miru si a pus pe frigider un calendar care la numit zile fara taticu in fiecare zi cd bifam o zi din calendar ne ingrozim cand vedem cate mai sunt.
BEREEA e greu fara fetita ta dar imediat o sa o ai in brate
va poop pe toate o seara frumoasa va doresc |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Tatiana, te vad prin zona, abia astept vestile bune de la tine!!!!
Brandusa, nu sunt titulara pe post, eu sunt angajata extrabugetar, prin asociatia juridica a parintilor din scoala, iar doamna cea noua ma poate considera o "piedica" de care nu are nevoie....nu stiu, zic si eu. Oricum de vineri si pana acum am reusit sa ma mai linistesc un pic desi imi fac fel de fel de scenarii
Madalina, bine ai revenit (vad ca esti inscrisa din 2009). Roaga-te la Dumnezeu si totul va fi bine. Eu am niste fosti colegi care au fost plecati de 3 ori cate 6 luni, in Khabul si de fiecare data s-au intors cu bine. Au fost pericole si atacuri, dar nu erau chiar linia intai. Sotul tau in ce zona este plecat??? Nu aveti posibilitatea sa va vedeti pe camera??? Poate asa i-ar mai trece si Mirunei dorul de tati!!!!
Va imbratisez cu drag pe toate!!!! |
|

| Iti multumesc pentru primire ELENA Si la noi este plecat pentru a patra oara acum este pe LAGMAN si nu au net de luna viitoare poate intra. Saptamana trecuta a fost intr-un alt fob ,acolo avea net dar cANd se vedeau plangeau amandoi. Eu trebuie sa fiu tare pentru amandoi sa mai intamplat in misiunile trecute sa le mai moara colegii dar acum sunt convinsa ca or sa vina toti sanatosi la familiile lor.
IN SEARA ASTA MA SUNAT SUNT FOARTE FERICITA NU MAI VORBISEM LA TELEFON DE O SAPTAMANA ne dadeam doar mesaje  |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shirelutza,succes la scoala printesei!
Eu am trebaluit de azi dimi,am fost la piaza,am pus gogosari in otat si gogosari cu conopida,la 1 jumate am fugit la lucru si la 9 jumata cand am venit am dat rosiile prin masina pentru bulion!Acum stau sa dau bulionul in clocot si fug la nani ca nu mai pot de obosita intre timp ca citesc la un pahar de Reds...mmmm,ce buna e!Cine vrea? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| EU, eu!!! Ca si eu tot la fiert bulion stau Rad eu, glumesc dar cred ca fac noapte alba sau scurta oricum |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mai, ce gospodine sunteti fetelor! Eu nu fac nimic pentru iarna.Si am o stare de moleseala ingrozitoare ...e mult prea cald. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Asta urma eu sa zic...cate fete harnice aici! Eu anul asta parca nu am treaba cu gospodaria.Nicio intentie de a conservari ceva.Imi astept sotul sa ma ajute in acest scop:018:
Katy,cum mai esti?Te simti mai bine?Esti la tratament?Sper ca deja esti mai bine
Madalinutza,Dumnezeu sa il aibe in paza pe sotul tau.Acusica trec 6 luni.Ai sa vezi!
Eu inca ma simt in vacanta.A fost o luna de distractii si asa greu ma acomodez la viata normala.In septembrie mai mergem o tura la Brasov la Aqua Park si sper sa gasim deschis afara sa fie inca cald.De 4 zile Daria are enterocolita dar vestea buna e ca nu necesita spitalizare sau tratament special.Luam tratamentul clasic pt asa ceva si regim alimentar cu care Daria nu se prea intelege !Va pup si va doresc o saptamana placuta! |
|

| Vaaaaaiiiiiiiii cate fete harnicute ....spor la treaba. Eu in vara asta m am plimbat foarte mult ca a zis sotul ca apoi pleaca si de doua saptamani am intrat in forta in conservarit...:018: pana acum am facut bulion...zacusca....am copt 7 pungute de vinete pentru congelator ...am copt ardei capia si zilele trecute magiun(de prune). Eu sunt la servici acum pana diseara la 8
DARIUTZA multa sanatate si sa scapi cat mai repede de regim |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Harnica si eu! Sos de iarna ii zic eu bulionului meu, pentru ca are si ceapa! Sunt epuizata dupa 15 kg rosii, 8 kg ardei si 2 kg de ceapa. Va imbratisez si va doresc spor in toate si numai bine! |
|

| Ai facut treaba nu gluma. Bravo harnicuto.... ... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Harnicutzele lui mama!Plin forumul nostru de fete muncitoare si super gospodine.Aaa nu vorbesc de mine care dupa ziua lui Oshry nu mai am chef sa fac deloc mancare. Astazi am fost tare harnicutza adica m-am trezit de dimineatza si am stat la randul ptr carti de clasa intai! ati mai pomenit asa ceva ,frate mai ,mai sa se i-a astia la bataie.Venind acasa cand am vrut sa le invelesc cu copertile am constatat ca la unele carti nici nu se potrivesc ,cum naiba au dat o lista asa de aiurea astia de la scoala ptr coperti care nu au nici o folosintza' dar in fine vedem noi mai cautam . Toti au primit invitatie la posta ptr sedintza cu parinti numai noi nu ,am aflat printr-o prietena ca maine este intalnirea cu invatatoarea lor ,principalul ca prietena ei cea mai buna este cu ea in clasa. Eu cred ca sunt putin tensionata ma innerveaza sistemul de aici cum lucreaza sper sa nu ma iau de ei prea tare scoala o incepem de 28 august deci numai avem mult. Pup cu drag toate harnicutzele si ce pofta imi faceti ....fug de aici ca o iau rau de tot sau mai stiti poate sunt deja insarcinata fiindca parca prea rapid mi-l imaginez si vreau sa mananc bulionul vostru ! :018: |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ptiu,ca numai fete harnice sunt pe aici!Asa fetelor nu va lasati,bucatariti totul! Sa aveti spor(si eu cu voi in rand ) |
|
|