Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, August 20, 2012 6:23 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Shirel, la multi ani flacaului si mult succes la scoala lui Eden!hearts Cand incepe?

madalinutzaa, imi dau seama ca nu-ti este usor deloc.

Denisa, imi pare bine ca te-ai reintors

Mie mi-e dor tare de printesa mea...abia astept ziua de vineri sa o aduc acasa.
LilianaD
Scris: Monday, August 20, 2012 8:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Fetelor va pup si va trimit gandurile mele bune.pupici computerlove Aveti grija de voi si de sanatatea voastra.computerlove
Eu sunt in tara, de vinerea trecuta, asa ca ma simt excelent, langa iubirile mele.yes yes
Am intrat sa vad ce mai faceti, sa va salut si sa nu ma dati disparuta, sunt prin preajma, numai ca intru mai rar acum.sic pupici
marivic
Scris: Monday, August 20, 2012 8:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Denisa,bine ai revenit!dance dance pupici computerlove
Lili,sedere placuta si timp fumos!computerlove
Bereea,stiu ca ti-e dor,dar profita la maxim de zilele acesstea numai voi doihearts hearts hearts
madalinutzaa
Scris: Monday, August 20, 2012 9:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
Da shirel faptul ca stiu ca e in pericol zi si noapte ne termina mai mult decat distanta. ITI multumesc din suflet pentru gandurile tale bune si cu ajutorul lui Dumnzeu vom trece cu bine peste desi uneori ma demoralizez si simt ca nu o sa rezist miru si a pus pe frigider un calendar care la numit zile fara taticu in fiecare zi cd bifam o zi din calendar ne ingrozim cand vedem cate mai sunt.

BEREEA e greu fara fetita ta dar imediat o sa o ai in brate

va poop pe toate o seara frumoasa va doresccomputerlove
S.ELENA
Scris: Monday, August 20, 2012 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Tatiana, te vad prin zona, abia astept vestile bune de la tine!!!!pupici pupici

Brandusa, nu sunt titulara pe post, eu sunt angajata extrabugetar, prin asociatia juridica a parintilor din scoala, iar doamna cea noua ma poate considera o "piedica" de care nu are nevoie....nu stiu, zic si eu. Oricum de vineri si pana acum am reusit sa ma mai linistesc un pic desi imi fac fel de fel de scenarii uff uff nervi closedtopic

Madalina, bine ai revenit (vad ca esti inscrisa din 2009).pupici Roaga-te la Dumnezeu si totul va fi bine. Eu am niste fosti colegi care au fost plecati de 3 ori cate 6 luni, in Khabul si de fiecare data s-au intors cu bine. Au fost pericole si atacuri, dar nu erau chiar linia intai. Sotul tau in ce zona este plecat??? Nu aveti posibilitatea sa va vedeti pe camera??? Poate asa i-ar mai trece si Mirunei dorul de tati!!!!pupici

Va imbratisez cu drag pe toate!!!!computerlove iloveyou
madalinutzaa
Scris: Monday, August 20, 2012 10:04 PM
Nivel

Iti multumesc pentru primire ELENA
Si la noi este plecat pentru a patra oara acum este pe LAGMAN si nu au net de luna viitoare poate intra. Saptamana trecuta a fost intr-un alt fob ,acolo avea net dar cANd se vedeau plangeau amandoi. Eu trebuie sa fiu tare pentru amandoi sa mai intamplat in misiunile trecute sa le mai moara colegii dar acum sunt convinsa ca or sa vina toti sanatosi la familiile lor.

IN SEARA ASTA MA SUNAT SUNT FOARTE FERICITA NU MAI VORBISEM LA TELEFON DE O SAPTAMANA ne dadeam doar mesajetopai topai topai
raly
Scris: Monday, August 20, 2012 11:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Shirelutza,succes la scoala printesei!computerlove

Eu am trebaluit de azi dimi,am fost la piaza,am pus gogosari in otat si gogosari cu conopida,la 1 jumate am fugit la lucru si la 9 jumata cand am venit am dat rosiile prin masina pentru bulion!Acum stau sa dau bulionul in clocot si fug la nani ca nu mai pot de obosita intre timp ca citesc la un pahar de Reds...mmmm,ce buna e!Cine vrea?sic sic
mikaela
Scris: Tuesday, August 21, 2012 3:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
EU, eu!!!hohot hohot Ca si eu tot la fiert bulion stau alcool hohot hohot
Rad eu, glumesc dar cred ca fac noapte alba sau scurta oricum uff
bereea
Scris: Tuesday, August 21, 2012 8:00 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mai, ce gospodine sunteti fetelor!newclap newclap newclap Eu nu fac nimic pentru iarna.Si am o stare de moleseala ingrozitoare ...e mult prea cald.
giulia_mamik
Scris: Tuesday, August 21, 2012 10:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Asta urma eu sa zic...cate fete harnice aici!newclap Eu anul asta parca nu am treaba cu gospodaria.Nicio intentie de a conservari ceva.Imi astept sotul sa ma ajute in acest scop:018:

Katy,cum mai esti?Te simti mai bine?Esti la tratament?Sper ca deja esti mai binepupici computerlove

Madalinutza,Dumnezeu sa il aibe in paza pe sotul tau.Acusica trec 6 luni.Ai sa vezi!computerlove

Eu inca ma simt in vacanta.A fost o luna de distractii si asa greu ma acomodez la viata normala.In septembrie mai mergem o tura la Brasov la Aqua Park si sper sa gasim deschis afaratopai sa fie inca cald.De 4 zile Daria are enterocolita dar vestea buna e ca nu necesita spitalizare sau tratament special.Luam tratamentul clasic pt asa ceva si regim alimentar cu care Daria nu se prea intelegemaseluta !Va pup si va doresc o saptamana placuta!computerlove
madalinutzaa
Scris: Tuesday, August 21, 2012 10:43 AM
Nivel

Vaaaaaiiiiiiiii cate fete harnicute ....spor la treaba. Eu in vara asta m am plimbat foarte mult ca a zis sotul ca apoi pleaca si de doua saptamani am intrat in forta in conservarit...:018: pana acum am facut bulion...zacusca....am copt 7 pungute de vinete pentru congelator ...am copt ardei capia si zilele trecute magiun(de prune). Eu sunt la servici acum pana diseara la 8 plans plans

DARIUTZA multa sanatate si sa scapi cat mai repede de regimnewclap newclap
madanuta
Scris: Tuesday, August 21, 2012 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Harnica si eu! Sos de iarna ii zic eu bulionului meu, pentru ca are si ceapa!
Sunt epuizata dupa 15 kg rosii, 8 kg ardei si 2 kg de ceapa.
Va imbratisez si va doresc spor in toate si numai bine!computerlove
madalinutzaa
Scris: Tuesday, August 21, 2012 6:22 PM
Nivel

Ai facut treaba nu gluma. Bravo harnicuto....computerlove
...
shirel
Scris: Tuesday, August 21, 2012 8:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Harnicutzele lui mama!Plin forumul nostru de fete muncitoare si super gospodine.Aaa nu vorbesc de mine hohot hohot care dupa ziua lui Oshry nu mai am chef sa fac deloc mancare.
Astazi am fost tare harnicutza adica m-am trezit de dimineatza si am stat la randul ptr carti de clasa intai!hohot hohot hohot alcool ati mai pomenit asa ceva ,frate mai ,mai sa se i-a astia la bataie.Venind acasa cand am vrut sa le invelesc cu copertile am constatat ca la unele carti nici nu se potrivesc ,cum naiba au dat o lista asa de aiurea astia de la scoala ptr coperti care nu au nici o folosintza' dar in fine vedem noi mai cautam .
Toti au primit invitatie la posta ptr sedintza cu parinti numai noi nu ,am aflat printr-o prietena ca maine este intalnirea cu invatatoarea lor ,principalul ca prietena ei cea mai buna este cu ea in clasa.
Eu cred ca sunt putin tensionata ma innerveaza sistemul de aici cum lucreaza sper sa nu ma iau de ei prea tare uff alcool scoala o incepem de 28 august deci numai avem mult.
Pup cu drag toate harnicutzele si ce pofta imi faceti ....fug de aici ca o iau rau de tot sau mai stiti poate sunt deja insarcinata hohot hohot fiindca parca prea rapid mi-l imaginez si vreau sa mananc bulionul vostru ! :018: hohot alcool pupici pupici
raly
Scris: Tuesday, August 21, 2012 10:53 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ptiu,ca numai fete harnice sunt pe aici!Asa fetelor nu va lasati,bucatariti totul!bravo bravo Sa aveti spor(si eu cu voi in randhohot hohot )computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.