Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa stapaniti sanatosi noua casuta,... Iasmina Flori,multumesc Elena,nu te ingrijora,...poate e de inteles noua directoare,....nu iti face de acum griji,....Si tu tot pe 1 sept incepi? Leut,super petrecere acolo,....Mi-ar fi placut sa-l vad pe Horia live( afost prietenul verisoarei mele),.....nu l-am mai vazut de ceva ani,...... Te recuperezi tu,important este ca te-ai simtit bine!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor va pup pe toate! Eu am o stare tare buna ca doarme ala mic de ceva timp si mai pot intra si eu pe forum sa mai vorbim! Elena nu iti face inca griji. Dar personal cred ca orice om ar trebui sa se poarte la fel cu fosta directoare si sa poti merge la controale! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Multumesc fetelor. Abia astept sa incheiem actele si sa imi iau cheia. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Buna fetele!
Ce mai faceti? Inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris...eu din nou in vizita in Anglia. Ma gandeam la fetele din Anglia - eu sunt in nordul Londrei) daca au timp si dipsozitie daca putem stabili o intalnire ceva...Astept PM (eu va trebui sa ma consult si cu sora mea care nu este in concediu pentru ca depind de ea pt transport).
In rest suntem bine,ultimele zile de concediu caci pe 29 mergem acasa si pe 3 incepe scoala, si deci munca.
Va pup pe toate si va doresc numai bine! |
|
| Denisa,mi-era tare dor de tine! Welcome back,Denisa! I miss you very much..... Ma bucur sa aud ca sunteti bine...Marwan ce face?Cred ca este un nazdravan si jumatate,....va pup si va doresc vacanta placuta in continuare.Si eu pe 3 ma intorc la munca,..... |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| marivic wrote:Denisa,mi-era tare dor de tine! Welcome back,Denisa! I miss you very much..... Ma bucur sa aud ca sunteti bine...Marwan ce face?Cred ca este un nazdravan si jumatate,....va pup si va doresc vacanta placuta in continuare.Si eu pe 3 ma intorc la munca,.....
Mari mersi din suflet! Si mie imi e dor de voi toate! Cat despre Marw, e cumintel dar iute si foarte foarte destept. Sper ca zilele astea sa vin cu ceva vesti si poze la jurnal. Tu ce mai faci? Cum mai esti? Te pup cu mult drag! |
|
| Bine in general,(uita-te la jurnale,daca ai timp).Astept poze cu voi,...si cu tine sa stii Multumesc!Astept cuminte,...... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetele, va salut. Revin dupa 3 zile de plaja, piscine, mare, timp petrecut in familie si distractie maxima.Miercuti m-a rapit sotul d elanga masa de calcat amintindu-mi ca suntem inca in concediu si am plecat la Marea Adriatica.A fost super, super... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Iasmina sa-l stapaniti sanatosi si asteptam poze cu noua casutza!Sa fie intr-un ceas bun,draga mea!
Denisa,ce dor mi-a fost de voi ,vreau pozeee si multe cu voi!Pup si vacantza frumoasa in continuare!!
Bereea,uite ce noroc cu sotul tau ,auzi la ea calcat in vacantza ?! Ma bucur pentru voi ca v-ati distrat!
Leut,toate petrecerile vin cu oboseala de dupa ...dar cui i pasa de asta.Odihna placuta si la cat mai multe distractii!
Marivic,ce fericire pe tine ca vine iubitul acasa!
Eu astazi am musafiri ,maine am musafiri fiind ziua lui Oshry are 4 ani ,doamne fetelor parca ieri anuntam ca sunt insarcinata cu baietel!Deci la noi petrecere mare in familie ,am casa si curtea impodobita cu baloane si fac ultimele randuieli. o zi minunata tuturor! |
|
| Daaa,Shirel de abia astept! Numar orele,fac pregatiri,.....chesti din astea,.... La multi ani si petrecere frumoasa !Intr-adevar,trece timpul ca nebunul,.....trec zilele,trec anii,fara sa ne dam seama,..... Zile minunate Shirel,va doresc! Brandusa,super!!! Felicitari sotului pt initiativa,....ma bucur tare mult pt tine! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu am facut o criza de angina pectorala instabila, in termeni populari cica e preinfarct. Posibil sa mai fi avut doua episoade luna aceasta. |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| katy imi pare rau, iti doresc multa sanatate |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| kATY imi pare rau ! inainte te-ai simtit rau ? iti doresc multa sanatate ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Numai bine, Katy! |
|
| Katy,sanatate multa!Ai mare grija de tine!TE ROOOG...... Este posibil sa o faci pe baza de stres,...am facut si eu,......
|
|
|