Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Thursday, August 16, 2012 5:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sa stapaniti sanatosi noua casuta,...newclap newclap Iasmina
Flori,multumescpupici computerlove
Elena,nu te ingrijora,...poate e de inteles noua directoare,....nu iti face de acum griji,....Si tu tot pe 1 sept incepi?
Leut,super petrecere acolo,....Mi-ar fi placut sa-l vad pe Horia live( afost prietenul verisoarei mele),.....nu l-am mai vazut de ceva ani,......hearts Te recuperezi tu,important este ca te-ai simtit bine!computerlove
roxinthya
Scris: Thursday, August 16, 2012 7:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor va pup pe toate!pupici pupici
Eu am o stare tare buna ca doarme ala mic de ceva timp si mai pot intra si eu pe forum sa mai vorbim!topai
Elena nu iti face inca griji. Dar personal cred ca orice om ar trebui sa se poarte la fel cu fosta directoare si sa poti merge la controale!
iasmina_ioana
Scris: Friday, August 17, 2012 8:33 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Multumesc fetelor. Abia astept sa incheiem actele si sa imi iau cheia.
denisa_rachid
Scris: Friday, August 17, 2012 3:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Buna fetele!

Ce mai faceti? Inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris...eu din nou in vizita in Anglia. Ma gandeam la fetele din Anglia - eu sunt in nordul Londrei) daca au timp si dipsozitie daca putem stabili o intalnire ceva...Astept PM (eu va trebui sa ma consult si cu sora mea care nu este in concediu pentru ca depind de ea pt transport).

In rest suntem bine,ultimele zile de concediu caci pe 29 mergem acasa si pe 3 incepe scoala, si deci munca.

Va pup pe toate si va doresc numai bine!pupici hearts
marivic
Scris: Friday, August 17, 2012 3:53 PM
Nivel

Denisa,mi-era tare dor de tine!
Welcome back,Denisa!computerlove computerlove I miss you very much.....
Ma bucur sa aud ca sunteti bine...Marwan ce face?Cred ca este un nazdravan si jumatate,....va pup si va doresc vacanta placuta in continuare.Si eu pe 3 ma intorc la munca,.....
pupici computerlove computerlove computerlove
denisa_rachid
Scris: Friday, August 17, 2012 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
marivic wrote:
Denisa,mi-era tare dor de tine!
Welcome back,Denisa!computerlove computerlove I miss you very much.....
Ma bucur sa aud ca sunteti bine...Marwan ce face?Cred ca este un nazdravan si jumatate,....va pup si va doresc vacanta placuta in continuare.Si eu pe 3 ma intorc la munca,.....
pupici computerlove computerlove computerlove

Mari mersi din suflet! Si mie imi e dor de voi toate! Cat despre Marw, e cumintel dar iute si foarte foarte destept. Sper ca zilele astea sa vin cu ceva vesti si poze la jurnal. Tu ce mai faci? Cum mai esti? Te pup cu mult drag!
marivic
Scris: Friday, August 17, 2012 5:01 PM
Nivel

Bine in general,(uita-te la jurnale,daca ai timp).Astept poze cu voi,...si cu tine sa stii pupici pupici topai topai Multumesc!Astept cuminte,......topai majoreta topai
bereea
Scris: Friday, August 17, 2012 9:05 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fetele, va salut.pupici Revin dupa 3 zile de plaja, piscine, mare, timp petrecut in familie si distractie maxima.Miercuti m-a rapit sotul d elanga masa de calcat amintindu-mi ca suntem inca in concediu si am plecat la Marea Adriatica.A fost super, super...
shirel
Scris: Saturday, August 18, 2012 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Iasmina sa-l stapaniti sanatosi si asteptam poze cu noua casutza!Sa fie intr-un ceas bun,draga mea!computerlove computerlove

Denisa,ce dor mi-a fost de voi ,vreau pozeee si multe cu voi!Pup si vacantza frumoasa in continuare!! iloveyou

Bereea,uite ce noroc cu sotul tau ,auzi la ea calcat in vacantza ?!ras sic Ma bucur pentru voi ca v-ati distrat!

Leut,toate petrecerile vin cu oboseala de dupa ...dar cui i pasa de asta.Odihna placuta si la cat mai multe distractii! computerlove pupici

Marivic,ce fericire pe tine ca vine iubitul acasa!iloveyou pupici

Eu astazi am musafiri ,maine am musafiri fiind ziua lui Oshry are 4 ani ,doamne fetelor parca ieri anuntam ca sunt insarcinata cu baietel!Deci la noi petrecere mare in familie ,am casa si curtea impodobita cu baloane si fac ultimele randuieli.
o zi minunata tuturor!iloveyou iloveyou pupici pupici
marivic
Scris: Saturday, August 18, 2012 10:45 AM
Nivel

Daaa,Shirel de abia astept!topai topai Numar orele,fac pregatiri,.....chesti din astea,....sic
La multi ani si petrecere frumoasa !Intr-adevar,trece timpul ca nebunul,.....trec zilele,trec anii,fara sa ne dam seama,.....
Zile minunate Shirel,va doresc!computerlove
Brandusa,super!!!newclap newclap newclap Felicitari sotului pt initiativa,....ma bucur tare mult pt tine!cool cool cool
katy_lumika
Scris: Saturday, August 18, 2012 5:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Eu am facut o criza de angina pectorala instabila, in termeni populari cica e preinfarct. Posibil sa mai fi avut doua episoade luna aceasta.tunete
Ruth
Scris: Saturday, August 18, 2012 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
katy imi pare rau, iti doresc multa sanatatepupici
endy
Scris: Saturday, August 18, 2012 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
kATY imi pare rau ! inainte te-ai simtit rau ? iti doresc multa sanatate !
bereea
Scris: Saturday, August 18, 2012 6:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Numai bine, Katy!pupici
marivic
Scris: Saturday, August 18, 2012 9:52 PM
Nivel

Katy,sanatate multa!Ai mare grija de tine!TE ROOOG......
Este posibil sa o faci pe baza de stres,...am facut si eu,......
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.