Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| marivic wrote: Fetelor am o stare de beatitudine,.....Sunt fericita,.....ma simt atat de implinita,....nici nu stiu sa va descriu starea mea,..... Dansez,beau, cant,rad,topai,....plutesc Dragostea pluteste in aer Probabil ca maine este ziua mea?Nu stiu ce am,.....?:018: Ce ma bucur sa te vad asa,,,ne transmiti si noua din starea ta,eu numa am citit si deja m-am inseninat .Te pupic cu drag |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc ,Gabita si ma bucur ca asta transmit pt ca ma simt extraordinar,..... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| LA multi ani cu multa sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Cappy,MULTUMESCCCCCCCCCC! |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| La multi ani tuturor Mariilor ! |
|
| Clalina,multumesc din suflet! Starea mea de spirit s-a imbunatatit si asta datorita telefoanelor primite astazi,.... Va multumesc din suflet fete dragi sufletului meu pt ca m-ati readus pe linia de plutire si am inteles ca nu sunt singura! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! |
|
| Raly, |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Gata, am batut palma, in curand ma voi muta intr-un apartament cu 4 camere imens........ 110 mp. |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Felicitari !!! Sa il folositi sanatosi si multa fericire in noua casuta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Iasmina sa-l folositi/locuiti sanatosi!!!! Ma bucur mult ptr tine!!!!
Cu intarziere ( ) urez si eu sarbatoritilor zilei multa sanatate, fericire si noroc!!!!!
Eu am avut azi un "meci" cu al meu sot, in urma caruia am ramas cu o durere zdravana de cap!!! Noroc ca dupa-amiaza mi-a iesit "o mica afacere" si cu ocazia asta mi-am mai revenit!!!! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Buna dimineata! Elena...meciurile exista pentru a fi castigate...uneori si cu durere de cap... Sunt chiauna...am ajuns acasa aseara la 12...pe faleza superioara a Dunarii, Horia Brenciu si orchestra de nebuni, ne-au tinut de n-am putut sa plecam. Spectacol de Ziua Marinei... O premiera a fost si faptul ca ai mei copii sunt invatati sa adoarma in jur de 22, asa ca, a fost greut sa-i tin. Matei nu vroia nici sa plece(urmau artificiile pe care le adora) nici sa stea...saracul...Artificiile au fost de vis, pe muzica, suuuuuuuuuper...cele mai frumoase vazute de mine live...A meritat da' acu sunt |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| La multi ani !si din partea mea ,Mariutelor noastre dragi Eu am avut ieri o zi supar am vizitat o gradina botanica super faina si mare (normal ca nu am reusit s-a vedem tot ,ne-am propus s-a mai mergem si alta data pt a vedea tot ). Elena ,sper ca azi esti mai bine Iasmina ,s-a aveti parte numai de bucurii in noua casa Leut,lasa ca trece ea, oboseala ,important e ca te-ai simptit bine O zi faina va doresc tuturor |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| flori1972 wrote: ......... Elena ,sper ca azi esti mai bine .................
Multumesc Flori, sunt mai bine in ceea ce priveste "durerea de cap" din vina sotului, insa acum simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare...............tocmai ce am aflat (acum cred nici 5 minute) ca ni s-a schimbat directoarea s-a invartit pamantul cu mine.....am pierdut un sef extraordinar, o persoana intelegatoare, cu care se putea discuta.......ce ma fac eu acum?????? am doua motive de ingrijorare: 1. s-ar putea sa raman fara serviciu, daca noua directoare nu vrea sa ma tina si pe mine 2. daca raman in continuare, or sa fie probleme in zilele cand trebuie sa merg la controale si la analize (acum ma intelesasem cu colega mea - cu acordul conducerii, bineinteles, si imi tinea ea locul, 2-3 ore cat eram la spital ca sa nu imi iau liber sau fara plata.....................dar acum...........) |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| heeeei, stai usor, ce te ingrijorezi, ce stii despre noua conducere, o cunosti, ai motiv sa te ingrijorezi, ce-ti faci griji? |
|
|