Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Tuesday, August 14, 2012 4:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
marivic wrote:
innori Fetelor am o stare de beatitudine,.....Sunt fericita,.....ma simt atat de implinita,....nici nu stiu sa va descriu starea mea,.....yes yes yes dance hainoroc dance ras topai Dansez,beau, cant,rad,topai,....plutescinnori
Dragostea pluteste in aerlove1 love1 love1
Probabil ca maine este ziua mea?Nu stiu ce am,.....?:018:

Ce ma bucur sa te vad asa,,,ne transmiti si noua din starea ta,eu numa am citit si deja m-am inseninat .Te pupic cu dragpupici computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove iloveyou
marivic
Scris: Tuesday, August 14, 2012 4:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc ,Gabita si ma bucur ca asta transmit pt ca ma simt extraordinar,.....pupici computerlove
Cappy85
Scris: Tuesday, August 14, 2012 9:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2010
LA multi ani cu multa sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marivic
Scris: Tuesday, August 14, 2012 9:32 PM
Nivel

Cappy,MULTUMESCCCCCCCCCC!pupici pupici pupici computerlove
clalina
Scris: Wednesday, August 15, 2012 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
La multi ani tuturor Mariilor !pupici
marivic
Scris: Wednesday, August 15, 2012 8:25 PM
Nivel

Clalina,multumesc din suflet!pupici computerlove
Starea mea de spirit s-a imbunatatit si asta datorita telefoanelor primite astazi,....computerlove Va multumesc din suflet fete dragi sufletului meu pt ca m-ati readus pe linia de plutire si am inteles ca nu sunt singura!computerlove computerlove computerlove
raly
Scris: Wednesday, August 15, 2012 10:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!computerlove computerlove
marivic
Scris: Wednesday, August 15, 2012 10:43 PM
Nivel

Raly,pupici computerlove
iasmina_ioana
Scris: Wednesday, August 15, 2012 10:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
dance yes yes yes yes yes yes hainoroc newclap topai topai topai topai topai topai topai topai topai
Gata, am batut palma, in curand ma voi muta intr-un apartament cu 4 camere imens........ 110 mp.
gabyta
Scris: Wednesday, August 15, 2012 11:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
iasmina_ioana wrote:
dance yes yes yes yes yes yes hainoroc newclap topai topai topai topai topai topai topai topai topai
Gata, am batut palma, in curand ma voi muta intr-un apartament cu 4 camere imens........ 110 mp.

Felicitari !!! Sa il folositi sanatosi si multa fericire in noua casutadance yes newclap newclap pupici computerlove
S.ELENA
Scris: Thursday, August 16, 2012 12:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Iasmina sa-l folositi/locuiti sanatosi!!!! Ma bucur mult ptr tine!!!!dance

Cu intarziere (sorry ) urez si eu sarbatoritilor zilei multa sanatate, fericire si noroc!!!!!

Eu am avut azi un "meci" disputa1 disputa1 cearta cearta cu al meu sot, in urma caruia am ramas cu o durere zdravana de cap!!! rambo Noroc ca dupa-amiaza mi-a iesit "o mica afacere" si cu ocazia asta mi-am mai revenit!!!!dance
leut
Scris: Thursday, August 16, 2012 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Buna dimineata!
Elena...meciurile exista pentru a fi castigate...uneori si cu durere de cap...pupici ras
Sunt chiauna...am ajuns acasa aseara la 12...pe faleza superioara a Dunarii, Horia Brenciu si orchestra de nebuni, ne-au tinut de n-am putut sa plecam. Spectacol de Ziua Marinei... O premiera a fost si faptul ca ai mei copii sunt invatati sa adoarma in jur de 22, asa ca, a fost greut sa-i tin. Matei nu vroia nici sa plece(urmau artificiile pe care le adora) nici sa stea...saracul...Artificiile au fost de vis, pe muzica, suuuuuuuuuper...cele mai frumoase vazute de mine live...A meritat da' acu suntpale
flori1972
Scris: Thursday, August 16, 2012 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
La multi ani !si din partea mea ,Mariutelor noastre dragi pupici
Eu am avut ieri o zi supar yes yes am vizitat o gradina botanica super faina si mare (normal ca nu am reusit s-a vedem tot ,ne-am propus s-a mai mergem si alta data pt a vedea tot ).
Elena ,sper ca azi esti mai bine pupici
Iasmina ,s-a aveti parte numai de bucurii in noua casa pupici
Leut,lasa ca trece ea, oboseala ,important e ca te-ai simptit bine computerlove
O zi faina va doresc tuturor computerlove
S.ELENA
Scris: Thursday, August 16, 2012 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
flori1972 wrote:
.........
Elena ,sper ca azi esti mai bine pupici
.................

Multumesc Flori, sunt mai bine in ceea ce priveste "durerea de cap" din vina sotului, insa acum simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare...............tocmai ce am aflat (acum cred nici 5 minute) ca ni s-a schimbat directoareauff uff uff s-a invartit pamantul cu mine.....am pierdut un sef extraordinar, o persoana intelegatoare, cu care se putea discuta.......ce ma fac eu acum?????? am doua motive de ingrijorare:
1. s-ar putea sa raman fara serviciu, daca noua directoare nu vrea sa ma tina si pe mine
2. daca raman in continuare, or sa fie probleme in zilele cand trebuie sa merg la controale si la analize (acum ma intelesasem cu colega mea - cu acordul conducerii, bineinteles, si imi tinea ea locul, 2-3 ore cat eram la spital ca sa nu imi iau liber sau fara plata.....................dar acum...........)cry cry cry cry cry cry
verusca
Scris: Thursday, August 16, 2012 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2010
heeeei, stai usor, ce te ingrijorezi, ce stii despre noua conducere, o cunosti, ai motiv sa te ingrijorezi, ce-ti faci griji?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.