Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| Am ajuns sa fiu singura pe acest pamant pentru ca nimeni nu ma intelege prin ce trec acum si cum ma simt.Ma lupt cu morile de vant si nu stiu incotro sa o apuc.Toata lumea da vina pe mine ca eu sunt aia vinovata de tot si nimeni nu ma sustine.De o saptamana sunt pe picioarele mele dar tot singura ma simt ar trebui sa fiu mandra de mine dar nu sunt.Am iubit un om care nu ma merita dar de ce ma simt asa de singura si nu reusesc sa imi gasesc echilibru si sa ma bucur de viata asa cum trebuie.Am sufletul ranit si rupt in mii de bucati incerc sa le adun si sa fiu mai dura dar nu reusesc tot la el ma gandesc Sunt trista ,singura dar totusi mandra de mine ca mi-am luat viata in maini |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Fluturas ma bucur sa te vad pe aici.Nici in tara nu e mai bine.Important este sa fiti sanatosi cu toti ,ca restul se rezolva
Brandusa da-ne detalii pe unde ati fost ca si noi vrem sa ajungem si la Viena in toamna aceasta
Cappy toate trec,gandeste-te doar ca urmeaza ceva mai bun.Nu incepe si nu se termina viata ta cu un barbat,oricat de mult l-ai iubit.Nu baga in seama ce zice lumea,ci doar aduna-te si mergi mai departe.Esti tanara,ai viata inainte.Tot raul spre bine.Si nu uita ca ce este al tau,e pus deoparte |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Cappy viata merge inainte, nu mai fi trista, timpul le rezolva pe toate. Bereea si eu vreau sa vad pe unde ati umblat. Eu am o stare de ...indecizie, ar trebui sa plec acasa saptamana asta, ca de cealalta reincep lucrarile la casa si ar trebui sa fiu acolo...inca nu stiu ce sa fac... |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Marivic ,draga ,cum s-a nu te vad tanara cand tu esti plina de viata .Eu te admir foarte mult ca ai atata cutaj si esti mereu in actiune Bereea ,ma bucur pt voi ca a-ti avut parte de o zi asa cum v-ati dorit-o Fluturas ,Domnul s-a va calauzeasca pasii si s-a v-a deschida usi de binecuvantare Cappy,nu te uita tu ce zice lumea ,tu singura stii prin ce ai trecut si ce vrei de la viata asa ca nu-i lasa s-a te influenteze ,capul sus si mergi ,unele rani se vindeca mai greu ,dar se vindeca Lili,cred ca t-ai saturat de facut naveta in Romania ,e greu s-a fii tot pe drumuri dar sigur vei gasi tu o solutie s-a rezolvi problema O saptamana frumoasa v-a doresc tuturor |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Fluturas, bine ai revenit! chiar atat de rau este la voi? Chiar ma gandeam la voi cand am vazut ca nu mai intri deloc...ma gandeam ca poate v-ati intors in tara
Cappy, printr-o mare incercare treci acum, dar sa stii ca in Italia este o vorba care spune cam asa: cand in fata se inchide o usa se deschide o poarta.Cu siguranta ca vei intalni persoana care sa te merite si sa te faca fericita.Ei ti-o doresc din tot sufletul.
Mirela,liliana voi pune poze, dar trebuie sa le selectez dat fiind ca am peste 1000.Viena este un oras frumos, curat, deloc aglomerat, dar vienezii nu sunt chiar atat de civilizati pe cat vor sa para.
Flori , te pup
Azi dupa-amiaza am ajuns cu bine la Roma - multumim lui Dumnezeu - si am iesit repede -repede la o pizza E cald, e inabuseala , sper sa dorm bine noaptea aceasta.
O seara buna tuturor |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu am inceput o terapie in bucatarie Am experimentat noi bucate, toate bune cica Inca mai trebuie sa punctez, deoarece problemele nu au disparut si ma apasa atat de tare incat azi am spalat frumusete de gresie cu balsam de rufe
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Flori,esti tare draguta,...multumesc din suflet! Brandusa,bine ati sosit acasa!Odihna placuta! Cappy,capul sus.Esti tanara,frumoasa,acum o sa-ti surada fericirea la geam si te va gasi trista,.....Nu-ti pierde curajul!Felicitari pt ca esti pe picioarele tale,..... Eu sunt FERICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Imi vine sotul acasa sambata seara!S-a terminat contractul in Turcia,.....il vreau momentan acasa! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fluturas,bine ai revenit,chiar imi era dor de tine! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Buna dimineata... Obosita da' fericita...Am multa treaba de facut...Sa aveti o zi frumoasa... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu bine azi .... surprinzator de bine. ieri mi-am facut o bucurie micuta (m-am dus si mi-am schimbat cerceii vechi cu altii si mi-am si puscat o gaura in partea de sus a urechii) iar azi avem praji buna de facut pt ca maine Mariuca mea iubita are musafiri. o zi buna fete dragi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumesc mult.mirela,unii spun ca e rau si in romania,altii nu se plang.acum asteptam sa vedem ce va zice sora mea.ei s-au reintors in ro de vreo luna,dar asteptam sa mai treaca ceva timp(stii tu,la inceput toata lumea te iubeste,te invita) sa vedem dupa aceea cum e
bereea,nu pot spune ca e chiar atat de rau,ca m-ar bate Dumnezeu.problema e ca sotul meu in ultimul timp nu prea a avut de lucru,dar speram ca trec caldurile...si ne mai revenim si noi
raly si mie mi-a fost dor |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cappy, priveste ca pe un nou inceput, fa-ti bucurii marunte, plimba-te, citeste! Cu timpul ranile vor trece si cu siguranta o sa apara si dragostea, cineva care sa te merite. Uite o imbratisare calda de la mine!
Fluturica, ma bucur ca te-am vazut pe aici!
Bereea, leut, alexandra, raly
hop si eu ... ma asteapta o zi grea, dar nimic nu poate dauna starii mele euforice |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Hop si eu cu starea de neliniste cu care ma lupt de cateva saptamani. Maine o sa primesc raspunsul mult asteptat...pozitiv sau negativ . Eu vreau totusi sa imi aduca toamna o casa noua. Nu mai e mult pana maine. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| multumesc din suflet pentru tot starea continua dar eu incerc sa trec mai departe peste tot. Vreau sa inceapa scoala sa pot sa fac ceva cu viata mea si pe urma voi vedea ce va mai fii |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fetelor am o stare de beatitudine,.....Sunt fericita,.....ma simt atat de implinita,....nici nu stiu sa va descriu starea mea,..... Dansez,beau, cant,rad,topai,....plutesc Dragostea pluteste in aer Probabil ca maine este ziua mea?Nu stiu ce am,.....?:018: |
|
|