Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc, Mioara Abia astept ziua de maine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Giulia ma bucur mult ptr tine si sper sa rezolvi cat mai repede si problema cu infectia
Flori, multa sanatate sotului si spor in continuare sa va gasiti casuta dorita
Mari, multi ani inainte impreuna pe forum si nu numai!!!
Cris, inca o data - bine ai revenit!!! Poate ne pui si noua macar o poza mica cu tine si frumosii tai!!!
Brandusa, plimbare placuta prin Viena si sa nu uiti sa faci multe poze!!!
Si eu, ca si voi, ma gandesc neincetat la Taty si bebelusul ei si ma rog la Dumnezeu pentru ei |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Elena,multumesc sa dea Domnul,...cu voi alaturi! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| [quote=endy]Astazi am o stare de bucurie , datorita unui suflet minunat de aici care mi-a facut o mare bucurie .Ce frumos e sa ai prieteni virtuali cu suflet mare .Multa sanatate si tot binele din lume tuturor dar mai ales lui ILDI a mea si familiei ei . [/quote endy,te pupic de mii de ori! ma bucur de bucuria ta! |
|

| La Viena ploua...ce norocoasa sunt...iar! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Lasa...intrun oras frumos si ploaia e romantica. Multa sanatate tuturor. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Nu stiu cum se face ca in timpul saptamanii tragem de copii sa ii trezim iar in weekend se trezesc la 6:30 am si tare am mai dormi si noi.... Un weekend placut fetelor! |
|

| Cand esti cu persoana iubita chiar si ploaia poate fi romantica,Brandusa As alerga prin ploaie ,mana in mana,as dansa prin ploaie,.....daca ar fi asa.Minunat!Profita,chiar si de ploaie! La mine ploua torential,trazneste de mi se face pielea de gaina,...curg siroaie prin curte,.....daca ar fi soata mea acasa,mi-ar spune....MINUNAT,HAI PRIN PLOAIE,..... Distractie placuta ,Brandusa si un sfarsit de saptamana minunat fetelor,..... |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Elena,multumesc din suflet draga mea si tie sa-ti de-a Dumnezeu sanatate Bereea sper ca te-ai distrat bine la Viena ,si noi am facut un popas pe acolo la intoarcerea din Ro ,a fost cadoul pt Oana ca a luat premiul I ,am vizitat castelul printesei Sissy ,totul e foarte frumos Praslea ,la fel pateam si noi cu fetele ,vesnic erau pe dos ,cand aveau timp de dormit se trezeau si invers Marivic ,ma bucur ca te mentii mereu tanara si plina de viata "bravo" |
|

|
Ei, Mioara, cand sunt numai 14 grade si mai ai si un copil infrigurat dupa tine nu prea-ti arde de joaca in ploaie. Flori,
Dupa-amiaza am fost in Prater, in parcul de distractii.A fost grozav, ne-am dat in ambele roti panoramice si in multe alte jocuri.Din pacate nu m-am dat in una beton pentru ca era prea frig si eu prea dezbracata, iar sus unde trebuia sa urc cu siguranta ca as fi inghetat. Abia astept ziua de maine! |
|

| Asa frig?Wauuuuuuuu,...da,ai dreptate,.... In asa ceva mie mi-ar fi fost frica sa ma dau,....Bravoooooo!
Flori,multumesc,dar unde ma vezi pe mine tanara? Ce bine ar fi,...sa mai fiu..... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| flori1972 wrote:Elena,multumesc din suflet draga mea  si tie sa-ti de-a Dumnezeu sanatate ......................
|
|

| Cand ma gandesc ca peste o luna incep scolile,ma apuca toate cele Cand au trecut zilele astea frate?Unde s-au dus? Aveam atatea planuri pt vara asta si mi-au fugit printre degete,.... Am fost cu invatatul,cu acte pt depunerea dosarului de titularizare, cu stresul examenului,am fost cu plecarea mea,....si nu am facut nimic vara asta. Acum,incepe scoala.....cumparaturi de scoala,stresul de inceput de an scolar,.....ufffff,o luam de la capat,..... Voiam sa-mi zugravesc camera mea,sa-mi cumpar o alta mocheta,....pfiuuuuuuuuu,poate reusesc in alta viata sa-mi rezolv toate problemele,.... |
|

| Azi am avut o zi absolut minunata.Doamne, cata frumusete am putut vedea!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| am revenit si eu pe aici.mi s-a facut dor de fetele de pe forum...sa vad cine a mai nascut,cine mai e graviduta....sa mai vad poze cu copilasii care au crescut asa de mult...si pe langa asta am vazut si multe fete noi pe aici
noi suntem binisor,am avut o vara destul de grea...cu multe ganduri de a ne intoarce sau nu definitiv in romania,dar pana la urma am hotarat sa mai ramanem pe aici,sa vedem cum o fi.cam greu cu lucrul pe aici... copiii sunt bine,cresc.in septembrie incepe si karina clasa 1,lukas incepe gradinita si uite asa cresc ei mari.
marivic,iti dau si din timpul meu??uneori mi se pare ca sta pe loc.abea apuc sa inceapa scoala
o saptamana placuta va doresc |
|
|