Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Friday, August 10, 2012 10:07 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc, Mioarapupici Abia astept ziua de maine
S.ELENA
Scris: Friday, August 10, 2012 10:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Giulia ma bucur mult ptr tine si sper sa rezolvi cat mai repede si problema cu infectiapupici

Flori, multa sanatate sotului si spor in continuare sa va gasiti casuta doritacomputerlove

Mari, multi ani inainte impreuna pe forum si nu numai!!!majoreta majoreta majoreta

Cris, inca o data - bine ai revenit!!!pupici Poate ne pui si noua macar o poza mica cu tine si frumosii tai!!!computerlove majoreta majoreta

Brandusa, plimbare placuta prin Viena si sa nu uiti sa faci multe poze!!!pupici

Si eu, ca si voi, ma gandesc neincetat la Taty si bebelusul ei si ma rog la Dumnezeu pentru eiangel angel
marivic
Scris: Friday, August 10, 2012 10:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Elena,multumesc sa dea Domnul,...cu voi alaturi!computerlove
ildi
Scris: Friday, August 10, 2012 10:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
[quote=endy]Astazi am o stare de bucurie , datorita unui suflet minunat de aici care mi-a facut o mare bucurie .Ce frumos e sa ai prieteni virtuali cu suflet mare .Multa sanatate si tot binele din lume tuturor dar mai ales lui ILDI a mea si familiei ei .pupici [/quote
endy,te pupic de mii de ori!pupici pupici pupicima bucur de bucuria ta!
bereea
Scris: Saturday, August 11, 2012 10:35 AM
Nivel

La Viena ploua...ce norocoasa sunt...iar!
LilianaD
Scris: Saturday, August 11, 2012 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Lasa...intrun oras frumos si ploaia e romantica.hearts
Multa sanatate tuturor.computerlove computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, August 11, 2012 1:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Nu stiu cum se face ca in timpul saptamanii tragem de copii sa ii trezim iar in weekend se trezesc la 6:30 am si tare am mai dormi si noi....alcool
Un weekend placut fetelor! computerlove
marivic
Scris: Saturday, August 11, 2012 1:39 PM
Nivel

Cand esti cu persoana iubita chiar si ploaia poate fi romantica,Brandusahearts hearts hearts As alerga prin ploaie ,mana in mana,as dansa prin ploaie,.....daca ar fi asa.Minunat!Profita,chiar si de ploaie!computerlove
La mine ploua torential,trazneste de mi se face pielea de gaina,...curg siroaie prin curte,.....daca ar fi soata mea acasa,mi-ar spune....MINUNAT,HAI PRIN PLOAIE,.....hohot hohot hohot
Distractie placuta ,Brandusa si un sfarsit de saptamana minunat fetelor,.....hearts hearts hearts
flori1972
Scris: Saturday, August 11, 2012 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Elena,multumesc din suflet draga mea pupici si tie sa-ti de-a Dumnezeu sanatate pupici
Bereea sper ca te-ai distrat bine la Viena pupici pupici ,si noi am facut un popas pe acolo la intoarcerea din Ro ,a fost cadoul pt Oana ca a luat premiul I ,am vizitat castelul printesei Sissy ,totul e foarte frumos yes
Praslea ,la fel pateam si noi cu fetele ,vesnic erau pe dos ,cand aveau timp de dormit se trezeau si invers sic
Marivic ,ma bucur ca te mentii mereu tanara si plina de viata "bravo"pupici
bereea
Scris: Saturday, August 11, 2012 10:29 PM
Nivel

marivic wrote:
Cand esti cu persoana iubita chiar si ploaia poate fi romantica,Brandusahearts hearts hearts As alerga prin ploaie ,mana in mana,as dansa prin ploaie,.....daca ar fi asa.Minunat!Profita,chiar si de ploaie!computerlove

Ei, Mioara, cand sunt numai 14 grade si mai ai si un copil infrigurat dupa tine nu prea-ti arde de joaca in ploaie.
Flori,pupici

Dupa-amiaza am fost in Prater, in parcul de distractii.A fost grozav, ne-am dat in ambele roti panoramice si in multe alte jocuri.Din pacate nu m-am dat in una beton pentru ca era prea frig si eu prea dezbracata, iar sus unde trebuia sa urc cu siguranta ca as fi inghetat.
Abia astept ziua de maine!
marivic
Scris: Sunday, August 12, 2012 8:11 AM
Nivel

Asa frig?Wauuuuuuuu,...da,ai dreptate,....
In asa ceva mie mi-ar fi fost frica sa ma dau,....Bravoooooo!cool
pupici computerlove
Flori,multumesc,dar unde ma vezi pe mine tanara?ras Ce bine ar fi,...sa mai fiu.....pupici pupici pupici computerlove
S.ELENA
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
flori1972 wrote:
Elena,multumesc din suflet draga mea pupici si tie sa-ti de-a Dumnezeu sanatate pupici
......................

computerlove pupici
marivic
Scris: Sunday, August 12, 2012 2:22 PM
Nivel

Cand ma gandesc ca peste o luna incep scolile,ma apuca toate celebanghead banghead
Cand au trecut zilele astea frate?Unde s-au dus?
Aveam atatea planuri pt vara asta si mi-au fugit printre degete,....nervi Am fost cu invatatul,cu acte pt depunerea dosarului de titularizare, cu stresul examenului,am fost cu plecarea mea,....si nu am facut nimic vara asta.alcool alcool alcool
Acum,incepe scoala.....cumparaturi de scoala,stresul de inceput de an scolar,.....ufffff,o luam de la capat,.....
Voiam sa-mi zugravesc camera mea,sa-mi cumpar o alta mocheta,....pfiuuuuuuuuu,poate reusesc in alta viata sa-mi rezolv toate problemele,....sic
bereea
Scris: Sunday, August 12, 2012 10:32 PM
Nivel

Azi am avut o zi absolut minunata.Doamne, cata frumusete am putut vedea!!!
Fluturas
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
am revenit si eu pe aici.mi s-a facut dor de fetele de pe forum...sa vad cine a mai nascut,cine mai e graviduta....sa mai vad poze cu copilasii care au crescut asa de mult...si pe langa asta am vazut si multe fete noi pe aici

noi suntem binisor,am avut o vara destul de grea...cu multe ganduri de a ne intoarce sau nu definitiv in romania,dar pana la urma am hotarat sa mai ramanem pe aici,sa vedem cum o fi.cam greu cu lucrul pe aici...
copiii sunt bine,cresc.in septembrie incepe si karina clasa 1,lukas incepe gradinita si uite asa cresc ei mari.

marivic,iti dau si din timpul meu??uneori mi se pare ca sta pe loc.abea apuc sa inceapa scoala

o saptamana placuta va doresc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.