Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flori1972
Scris: Friday, August 10, 2012 11:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
eu putin prin zona si am profitat s-a intru s-a mai vad ce faceti ras
azi sotul meu a facut din nou injectie in coloana (a 4 a )si speram ca s-a fie mai bine (dupa primele 3 aproape ca nu s-a schimbat nimic.Culmea ca in romania si el s-a simptit mai bine ( la fel ca si mine)se pare ca tipului asta de boala nu-i prea place frigul si umezeala de aici sic

In rest umblam toata ziua in cautare de casa ,sper s-a gasim pana la urma ca parca ne-am pierdut rabdarea .

Ma rog si eu alaturi de voi pt taty si sper s-a primim vesti cat mai bune angel

Giulia ,nu am stiut de problemele tale de sanatate dar sper s-a se rezolve cat mai repede "Doamne ajuta" computerlove computerlove

Marivic ,vada ca ai avut parte de o vacanta frumoasa alaturi de sotul tau drag,s-a ai si in continuare parte de momente cat mai frumoase computerlove
Bereea ,drum bun spre casa computerlove computerlove
Va inbratisez cu drag pe toate si va doresc s-a aveti parte de zile pline de bucurii si impliniri
marivic
Scris: Friday, August 10, 2012 12:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Flori,multumesc,sa dea Dumnezeu!angel angel angel
endy
Scris: Friday, August 10, 2012 12:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Astazi am o stare de bucurie , datorita unui suflet minunat de aici care mi-a facut o mare bucurie .Ce frumos e sa ai prieteni virtuali cu suflet mare .Multa sanatate si tot binele din lume tuturor dar mai ales lui ILDI a mea si familiei ei .pupici
marivic
Scris: Friday, August 10, 2012 2:02 PM
Nivel

Astazi sarbatoresc!!!yes yes yes dance dance hainoroc hainoroc
Se implinesc astazi 5 ani de cand activez pe acest forum!yes yes yes Multumesc prietenelor pe care mi le-am facut aici,multumesc tuturor celor care au fost langa mine si la necaz dar si la bucurii!pupici computerlove
mikaela
Scris: Friday, August 10, 2012 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Mari, felicitari! computerlove
marivic
Scris: Friday, August 10, 2012 2:12 PM
Nivel

Mikaela,multumesc din suflet!pupici computerlove
La cat mai multi ani aici impreuna,....hearts
VA IUBESC!!!!!!!!!!!!!!!!1computerlove
Cris-DL
Scris: Friday, August 10, 2012 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
DD ne asculta rugile... Bubu-mic de Taty e mai binisor azi... speram sa fie din ce in ce mai bine, sa inceapa sa ia in greutate si mai ales sa se rezolve problema ce o are - o infectie la intestine-stomacel (daca am inteles eu bine!). Maine ii viziteaza si Kari. Taty e si ea putin mai binecoeur coeur Doamne ajuta!!!!

Lacra, Giulia, Mirela, multumesc!computerlove
Va pupam.
shirel
Scris: Friday, August 10, 2012 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Cris iubita multumim de informatii despre micutul Sofian pui de Taty.chiar citisem mai sus si m-a luat cu friguri.Dumnezeu este mare si ne rugam cu toti sa fie bine si sa-l ajute pe micutz sa se dezvolte .La noi sunt medicii sunt pregatiti pentru asemenea cazuri si pana si bebelusi de 900 de grame au supravietuit.Doamne ajuta in continuare ,maine merg si eu la Ierusalim si chiar am sa ma rog pentru ei .
Ma bucur sa te vad din nou printre noi ,imi este dor de tine si de piticii care sunt cred ca taaare mari.ras astept vestii bune in continuare!!!computerlove computerlove
katy_lumika
Scris: Friday, August 10, 2012 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Ne gandim si noi la Tatycomputerlove O sa fie bine cu putina incredere in medici, in forta si puterea de supravietuire a puiului si in rugile familiei si ale prietenilor!
monica irimia
Scris: Friday, August 10, 2012 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Cris-DL wrote:
DD ne asculta rugile... Bubu-mic de Taty e mai binisor azi...

Doamne Ajuta sa fie bine Bubu si Taty! coeur Ma rog pentru ei. angel
gabyta
Scris: Friday, August 10, 2012 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
monica irimia wrote:

Doamne Ajuta sa fie bine Bubu si Taty! coeur Ma rog pentru ei. angel

subscriu,,si eu la fel ma rog la Domne-Doamne sa ai dea putere puiutului mic sa lupte mai departe ...si la mami lui sa aiba incredere si speranta ca totul o sa fie bine coeur coeur coeur pupici
raly
Scris: Friday, August 10, 2012 8:40 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Doamne ajuta,ne rugam si noi pt puiul mic!hearts
stelave
Scris: Friday, August 10, 2012 9:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/15/2011
Ma intristez foarte tare cand aud astfel de probleme, in special cand vine vorba de copilasi. Dumnezeu sa-i apere si sa le dea putereangel
bereea
Scris: Friday, August 10, 2012 9:31 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Va salut din Viena. Cred ca ne oprim vreo doua zile aici sa vizitam orasul. E racoare, se sta bine si parca nu vreau inca sa ajung in cuptorul de la Roma.pupici

Ma rog pentru Taty si puiul ei si sper ca Dumnezeu sa le dea biruintapupici

Mioara, la multi ani inainte!computerlove
marivic
Scris: Friday, August 10, 2012 10:06 PM
Nivel

Ohhhh,Brandusa,super!newclap newclap newclap Sa faci si tu poze,sa pui impresii,wauuuu,...am auzit ca este frumos,....dar este altceva cand si vezi,......pupici computerlove
Multumesc ,sa dea Domnul si tie la fel,caci numai asa ne cunoastem si ne imprietenim,....computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.