Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Cris-DL wrote:PS: Sa ne rugam pentru Taty, va rog din suflet... nu prea e bine deloc insa stiu ca Domnul ii va ajuta si-i va mai alina suferinta!
Taty, Dumnezeu sa va aiba in grija, pe tine si pe BB mic. Veti fi in gandurile si rugaciunile mele.
Cris_DL, bine-ai revenit pe forum. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Crisule, mi-a fost dor de voi! Va pup dulce!
Ce stii de Taty? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si miiiie, Oana Off, Taty... era ravasita azi, nu-i prea bine micutul... nu mai spun nimic, doar ma rog si-o tin in gand mereu!
Monica, multumesc! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Criiis, ce bine sa te stim din nou printre noi! Doamne ce dor ne
Ne rugan si noi pr bebe! Doamne ajuta-l! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Cris welcome back! Off saracutul micut.Asa m am cutremurat cand am citit ieri la jurnalul micutului.Numai la ei ma gandesc.Sper din suflet sa lupte sufletelul ala mic pt viata lui si Dumnezeu sa l inzdraveneasca rapid.
Am primit rezultatul analizelor si nu s a confirmat boala LYme.In schimb am o mare infectie pe undeva.Vsh ul e foarte marit si cu leucocitele ar fi o problema....
Va doresc o noapte frumoasa |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Doamne ..... mi s-a facut pielea de gaina cand am citit despre Taty!!! Doamne ai grija de Bubu! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sper sa primim vesti bune despre Taty si bebelusul ei. Dumnezeumsa-si intinda mana lui!
Iulia, ma bucur ca nu ai pacatoasa aia de boala
Noi tocmai am iesit din Cluj, sper in vreo doua ore sa iesim din tara.Imi pare tare rau ca tati al meu a ramas iar singur, era atat de trist azi dimineata cand am plecat, dar ma si bucur ca merg acasa. Sper sa ajungem cu bine. In seara acesta ne oprim in Viena, poate si maine.
O zi buna tuturor |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bereea,drum bun si sa ajungeti sanatosi acasa! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bereea, drum bun , sa ajungeti cu bine acasa . giulia_mamik, bine ca nu s-a adeverit boala, multa sanatate Doamne !! fi alaturi de Taty si puiutul ei drag !!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bereea drum bun spre casa.Imi pare rau ca nu am apucat sa mai vorbim.
Iulia bine ca nu e boala Lyme,dar oricum trebuie sa faci investigatii.
Crys bine ai revenit. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bereea,drum bun catre casa Giulia,ce bine ca nu e boala aceea,....dar ai grija de tine si cauta de unde vine infectia Eu nu am acces la jurnalul lui Taty Va doresc numai bine,putere si sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste asta! Surioara,minunata poza de la avatar!Imi place la nebunie,dar stii asta,nu? |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Va pup si eu , suntem la Brasov, deja s- a dus o saptamana din concediu. Taty Doamne Doamne sa va fie alaturi , nici eu nu am acces la jurnal dar am citit ce au scris fetele. Giulia bine ca nu e boala aceea ingrozitoare, Bereea drum bun sa ajungeti cu bine! Weekend minunat tuturor! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ieri n-am avut internet si m-am tot gandit la Taty .Doamne ajuta sa fie totul bine !Sa treaca cu bine peste cumpana asta ! Fetelor w-kend placut sa aveti ~! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,OANA! Si tie la fel,...... |
|
|