Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Wednesday, August 8, 2012 4:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu am intrat sa va spun ca imi pare rau ca nu postez nimic aici,sunt foarte obosita,....sper sa-mi revin maine dimineata,.....Nu prea am dormit deloc,...fara sot,uffffff,tare rau a fostplans plans iar azi dimineata am fugit la ISJ sa fac contestatie la nota.Am luat 5,30,deci m-am calificat ca suplinitor calificat,dar am facut contestatie sa vedem daca imi mai da ceva,....Voi vedea pe 10 acum,apoi cica pe 16 se dau repartizarile,....uff uff uff Ce-o mai fi voi vedea,....uff uff
Am pus 2-3 poze cu noi pe Faceb.......Promit ca daca imi revin postez,...pupici computerlove
PS.Am postat ceva in jurnal,....computerlove computerlove computerlove
S.ELENA
Scris: Wednesday, August 8, 2012 9:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Flori bine ai revenit!!!!pupici computerlove

Michi, imi pare tare rau sa aud ca nu s-a rezolvat catusi de putin situatia ta, atat cea de acasa cat si cea de la lucru......uff pupici

Mari, bafta la contestatie!!!majoreta majoreta Am vazut pozele de la jurnalhearts hearts hearts

Taty, Dumnezeu sa fie alaturi de tine si de puiutul tau, sa iesiti invingatori din aceasta incercare!!!!angel pupici computerlove
marivic
Scris: Wednesday, August 8, 2012 9:51 PM
Nivel

Flori,chiar intrebasem de tine,nu mai stiu pe unde......pupici computerlove
Michi,....imi pare tare rau,....uff uff Un pupic sa te mai inveselesc putin?pupici
Elena,sa dea Dumnezeu!angel angel
Ce e cu Taty?uff uff
marivic
Scris: Wednesday, August 8, 2012 9:52 PM
Nivel

am postat de 2 oribanghead banghead sorry
S.ELENA
Scris: Wednesday, August 8, 2012 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
marivic wrote:
............
Ce e cu Taty?uff uff

Tatiana a nascut prematur (30 de saptamani) acum o saptamanauff
marivic
Scris: Wednesday, August 8, 2012 10:55 PM
Nivel

Ahhhhhh,nu stiam!uff uff uff Dumnezeu sa le dea putere si sa treaca cu bine si ea si bebelusul peste aceasta incercare,.....angel
bereea
Scris: Thursday, August 9, 2012 6:45 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Salutare! Revin si eu dupa cateva zile de cosmar : un dinte a hotarat ca viata mea este prea usoara, asa ca s-a inflamat, m-am umflat si am facut febra. De mult nu m-am simtit asa de rau, am avut si dureri musculare, stari de greata de la antibioticul puternic luat fara sa mananc (as fi mancat dar cu ce?). Se pare ca acum sunt mai bine, azi imi pune dentista lucrarea pentru ca maine dimineata plecam.

Mari, ma bucur pentru tine

Misha, imi pare rau sa aud cate probleme ai

Fetelor o zi buna tuturorcomputerlove
Lilly of the valley
Scris: Thursday, August 9, 2012 7:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Mari, multa bafta!angel computerlove

bereea, daca ai sti cat te inteleg!angel

michipupici , sper sa treaca repede perioada asta grea si sa rasara soarele si la tine, important e sa nu cazi in deznadejde. Numai bine!computerlove

mirelacomputerlove , floricomputerlove

Desi fizic ma simt dezastru, am o stare din care nu ma poate scoate nimicdance

O zi frumoasa fetelehearts grup
mikaela
Scris: Thursday, August 9, 2012 7:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Michi, sa stii ca m-am gandit la tine saptamana trecuta. O sa razi, o sa zici "Ce vorbeste asta, nici nu ma cunoaste" alcool AM avut un mosulet la munca, ma teroriza nu alta, imi iesea parul prin caciula numai cand il vedeam, nu era sef dar mi-era imposibil sa-l evit. Apoi, intr-o zi, si-a anuntat demisia yes yes Si uite asa am scapat de el, dar m-am gandit la tine, cu stresul la serviciu, eu eram la un pas de a renunta ori de a-l pocniangel Vezi ce face rabdarea? Nu se stie niciodata ce aduce ziua de maine, ori pleaca aia de te deranjeaza, ori pleci tu, se va rezolva intr-o zi. Bafta si nervi de otel si fa si tu ca al tau sot, sa te doara la basc de restul!
mirela74chris
Scris: Thursday, August 9, 2012 8:49 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Bereea bafta la dentist.Stiu ce inseamna durerea de masele.Poate vorbim mai tarziu.computerlove pupici

Mary poate iti creste nota la cotestatie si stai apoi linistita.Oricum trebuie sa fi impacata ca ai facut cat de bine ai putut.computerlove pupici

Eu putin trista ca am vorbit cu sotul si mai intarzie.Mai am o luna de asteptatpale

Va pup si va doresc o zi frumoasacomputerlove pupici
mirela74chris
Scris: Thursday, August 9, 2012 8:51 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
S-a postat de doua ori.sorry
Alina
Scris: Thursday, August 9, 2012 9:02 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
O zi minunata tuturor!!!campfire
leut
Scris: Thursday, August 9, 2012 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Buna dimineata...
Bereea...trebuie sa ai nervi tari si rabdare cu dintii astia...si cand te gandesti ca sunt nicte oscioare...banghead
Michi...o sa-ti spun ceva ce nu cred ca poti intelege, da' sper sa nu fii in situatia de a intelege vreodata...acum, dupa ce am ramas fara serviciu, ma rog in fiecare zi sa-mi gasesc orice...si cu sefi tampiti, si cu munca peste norma...orice. Inainte, cand mai aveam probleme pe la serviciu spuneam ca nu mai rezist...acu' as sta in orice conditii, asa ca fruntea sus...trec toate perioadele rele, vin altele, le faci fata si gata. Cu sotul...e alta problema...explica-i clar si vezi cum se rezolva...Numai bine!pupici
Mari...sper sa treci cu bine de contestatie si sa te vezi acolo unde vrei...Bafta!
Tot la Taty mi-e gandul...sper sa fie mai bine, din ce in ce mai bine! Doamne-ajuta...

Aseara am iesit cu doua prietene...am facut cinste, da' am cam alcool Radler...si cu ceva pepene la culcare, va cam dati seama ce stare am...banghead Da' ce bine a fost!sic
marivic
Scris: Thursday, August 9, 2012 12:42 PM
Nivel

Fete dragi sufletului meu,va multumesc muuult ca-mi sunteti alaturi,pupici computerlove
Am facut-o si pe-asta ca sa zic asa,....La indemnul sefei mele,pt ca eu nu vroiam sa mai fac contestatie, azis sa incerc sa fac pt ca nu se stie de unde sare iepurele,....
Doamne-ajuta!angel
Sunt impacata dupa cum v-am mai spus cu faptul ca am scris ce am stiut,ce am crezut eu ca este bine,si ca drept rasplata am luat nota asta,nota care nu ma asteptam sa o iau.Ma gandeam ca daca iau tot 3 nu ma mira,...dar iata ca am facut ceva bine acolo,....
Cei ce am dat titularizarea anul acesta am fost asa bulversati deorece s-a schimbat metodologia in ultima saptamana banghead banghead banghead asa cum se poate intampla doar in Romania banghead banghead banghead De aceea nu fac o mare tragedie din asta,si poate ca daca mai am ocazia pt la anul,ma pregatesc si de definitivat si de titularizare ras asata in cazul in care nu inebunesc pana atunci hohot hohot hohot
O zi minunata,tuturor,......azi am zi de relax,maine am zi de emotii din nouras
Va pupic dulceeeeeeeeeepupici
Cris-DL
Scris: Thursday, August 9, 2012 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Hop si noi in vizita ca sa nu ne uitati chiar de tot alcool. Bine v-am regasiiiiiiit!!! computerlove

Sunt in urma cu totul, asa ca imi cer scuze, in primul rand, o sa incerc sa citesc cum pot mai bine si sper sa recuperez cumva.
...Nu mai avem timpul de altadata, din pacate, plus probleme peste probleme (mici), insa, mergem mai departe cu fruntea sus... copiii sunt mari (scolari, gradinari), ce bine era cand erau bebei!!! Serviciul solicitant dupa atatea restructurari, insa nu ne plangem ca-l maniem pe Doamne-Doamne; atat doar ca suntem mereu in actiune si s-au schimbat prioritatile...

Ne era dor de voi si de discutiile si relaxarea de aicicampfire, sper sa-mi fac mai mult timp, cumva... va pupam cu drag!

PS: Sa ne rugam pentru Taty, va rog din suflet... nu prea e bine deloc cry insa stiu ca Domnul ii va ajuta si-i va mai alina suferinta!

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.