Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mirela, succes Dianei la examene!
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Gabyta,Mada multumim. Cu asa galerie,o astept doar cu note mari |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Salutare fetele! In primul rand: multa bafta la examene tuturor! Eu am fost sambata la strand. Cu alte cuvinte: m-am parlit rau! Am stat doar doua ore la plaja, dar normal ca am uitat ceva acasa (cum mi se intampla mereu) si acum sufar in tacere. C'est la vie! Darius a avut ieri febra. Azi noapte m-am speriat rau. Pana la urma a rectionat la Nurofen, dar nu inteleg de la ce a facut-o din senin. Il tin sub observatie. Acum mi s-a plans ca-l doare gatul. Maria, orice intrebari ai avea iti stau la dispozitie. Raluca, probabil e pe drum spre mare, asa ca: have fun! si abia astept sa ne revedem luna viitoare. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Hei,hei lume noua pe aici!!Petro,bine ai revenit iubito,imi era dor de tine! Salut pe toata lumea am citit noile vesti va doresc numai bine si tot ce va doriti sa va realizati. Noi in ultima saptamana de gradi ,serbari peste serbari ,petreceri ,zile onomastice ,expozitii nici nu mai stiu cum sa ma impart intre toate asa de multe evenimente avem.Casa imi este intoarsa pe dos si nu stiu cand voi apuca sa o aranjez cu copii in vacantza.Anul acesta nici noi nu plecam cred ca nicaieri sau poate numai eu cu Eden asa ca ramanem cu voi prin zona online. Vreau sa pun poze nu mai apuc sa scriu nimic nici prin jurnal nici nicaieri ,sper sa am liber intr-o seara si sa ma pun la zi cu pozele. Fetelor ,concediu placut ,sanatate sa aveti grija de voi paziti-va de soarele asta puternic si in special ganditi pozitiv ,viatza pare mult mai frumoasa gandind astfel.Pup! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am o stare superobosita.Aseara a jucat Italia si au fost urlete pana la 1 noaptea.Deci, urasc fotbalul! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| petro wrote:salut gagici! Am intrat putin sa va vad. Cred ca dupa intalnirea cu raly mi s-a facut putin dor de voi. Noi suntem ok. Darius a terminat gradinita, grupa mijlocie si sunt foarte mandra de el ca rezolva caietele de grupa mare cu ochii inchisi. Din pacate sta rau la capitolul rabdare ca si mine. Marius e intre doua slujbe. Sper sa-i fie mai bine unde vrea sa plece. Eu merg inainte cu aceeasi colegi de trei ani. Ii mai scot in club cand ii simt suparati din cauza crizei Normal ca nu m-am linistit chiar daca am facut ieri 23 de ani Va pup pe toate, salut noile forumiste (pentru mine nou inseamna toate fete care au vreo 2 ani de forum, cred) sper sa am timp (si rabdare) sa recuperez cate ceva.
Petro,doar 23 de anisori? Ce mamica tanara are Darius Multi inainte,sanatate si numai bine iti doresc
Mirela,tin si eu pumnii pentru Diana ta
O saptamana placuta sa aveti,fetele! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Petroooooooooo!Ce ma bucur sa te revad pe aici!Aaaa......si ma bucur ca ti-am facut pofta de putina forumeala!Bine ai revenit! O...si scuze de intarziere LA MULTI ANI! Inca nu sunt in drum spre mare,doar peste cateva ore(care mi se par infernale )Maine dimineatza voi fi in Bulgaria!Abia astept!Concedii placute fetelor!Va pupacesc! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Rali concediu placut ,vreme frumoasa si distractie la maxim!Drum bun! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Raly,concediu placut!Si balaceala multa,..... |
|
| Concediu placut, Raly & family! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Multumesc mult fetelor,desi am o temere maaaare in privinta vremii!La noi la ora asta tuna si fulgera si ploua cu galeata!Uff...de n-ar ploua acolo! |
|
| Mela wrote:
Petro,doar 23 de anisori?
Si unii chiar ma cred, iti vine sa crezi??? Incerc totusi sa ma mentin ca la 23 Mela, am vazut bine? Sunteti 5? Nu mai stiu ce stiu si ce nu stiu, am multe de recuperat. Poate treceti prin Alba cand veniti in Romania!
Raluco, drum bun draga si sa ne vedem cu bine! Sper ca sofeaza si Nicu de data asta sa ajungi si tu mai linistita! Si daca te intalnesti cu Shirel&co sa-i strangi tare in brate din partea noastra! Si nu te mai gandi in privinta vremii: o sa fie cald si soare. Am pus eu o vorba buna ;) |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| petro wrote:Si unii chiar ma cred, iti vine sa crezi??? Incerc totusi sa ma mentin ca la 23 Mela, am vazut bine? Sunteti 5? Nu mai stiu ce stiu si ce nu stiu, am multe de recuperat. Poate treceti prin Alba cand veniti in Romania!
Maiiiii,da' tu chiar n-ai 23? Oricum,arati de 20,sa stii Da,suntem 5,de un an si 8 luni deja
Raly,vacanta placuta si vreme buna sa aveti |
|
| Eu nu stiu daca sa rad sau sa plang cand vad de ce sunt capabili unii.Voi scrie la jurnalul meu pentru ca am nevoie de sfaturi. |
|
| Mela, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii cu totii!
Nu stiu ce s-a intamplat, dar raluca ori nu mai are jurnal pe forum ori nu am eu acces la el. Hmmm! |
|
|