Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madanuta
Scris: Sunday, June 24, 2012 11:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mirela, succes Dianei la examene!majoreta
mirela74chris
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Gabyta,Mada multumim.computerlove pupici Cu asa galerie,o astept doar cu note maridance
petro
Scris: Monday, June 25, 2012 6:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Salutare fetele! In primul rand: multa bafta la examene tuturor!
Eu am fost sambata la strand. Cu alte cuvinte: m-am parlit rau! Am stat doar doua ore la plaja, dar normal ca am uitat ceva acasa (cum mi se intampla mereu) si acum sufar in tacere. C'est la vie! sic Darius a avut ieri febra. Azi noapte m-am speriat rau. Pana la urma a rectionat la Nurofen, dar nu inteleg de la ce a facut-o din senin. Il tin sub observatie. Acum mi s-a plans ca-l doare gatul. Maria, orice intrebari ai avea iti stau la dispozitie. pupici
Raluca, probabil e pe drum spre mare, asa ca: have fun! si abia astept sa ne revedem luna viitoare. pupici
shirel
Scris: Monday, June 25, 2012 7:49 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Hei,hei lume noua pe aici!!Petro,bine ai revenit iubito,imi era dor de tine!
Salut pe toata lumea am citit noile vesti va doresc numai bine si tot ce va doriti sa va realizati.
Noi in ultima saptamana de gradi ,serbari peste serbari ,petreceri ,zile onomastice ,expozitii nici nu mai stiu cum sa ma impart intre toate asa de multe evenimente avem.Casa imi este intoarsa pe dos si nu stiu cand voi apuca sa o aranjez cu copii in vacantza.Anul acesta nici noi nu plecam cred ca nicaieri sau poate numai eu cu Eden asa ca ramanem cu voi prin zona online.ras Vreau sa pun poze nu mai apuc sa scriu nimic nici prin jurnal nici nicaieri ,sper sa am liber intr-o seara si sa ma pun la zi cu pozele.
Fetelor ,concediu placut ,sanatate sa aveti grija de voi paziti-va de soarele asta puternic si in special ganditi pozitiv ,viatza pare mult mai frumoasa gandind astfel.Pup!pupici pupici iloveyou
bereea
Scris: Monday, June 25, 2012 8:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am o stare superobosita.Aseara a jucat Italia si au fost urlete pana la 1 noaptea.Deci, urasc fotbalul!banghead
Mela
Scris: Monday, June 25, 2012 1:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
petro wrote:
salut gagici! Am intrat putin sa va vad. Cred ca dupa intalnirea cu raly mi s-a facut putin dor de voi. Noi suntem ok. Darius a terminat gradinita, grupa mijlocie si sunt foarte mandra de el ca rezolva caietele de grupa mare cu ochii inchisi. Din pacate sta rau la capitolul rabdare ca si mine. Marius e intre doua slujbe. Sper sa-i fie mai bine unde vrea sa plece. Eu merg inainte cu aceeasi colegi de trei ani. Ii mai scot in club cand ii simt suparati din cauza crizei ras Normal ca nu m-am linistit chiar daca am facut ieri 23 de ani sic Va pup pe toate, salut noile forumiste (pentru mine nou inseamna toate fete care au vreo 2 ani de forum, cred) sper sa am timp (si rabdare) sa recuperez cate ceva. pupici

Petro,doar 23 de anisori? Ce mamica tanara are Darius angel Multi inainte,sanatate si numai bine iti doresc floare2 floare2 floare2

Mirela,tin si eu pumnii pentru Diana ta majoreta

O saptamana placuta sa aveti,fetele! computerlove
raly
Scris: Monday, June 25, 2012 6:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Petroooooooooo!Ce ma bucur sa te revad pe aici!Aaaa......si ma bucur ca ti-am facut pofta de putina forumeala!Bine ai revenit!computerlove computerlove O...si scuze de intarziere LA MULTI ANI!iloveyou iloveyou Inca nu sunt in drum spre mare,doar peste cateva ore(care mi se par infernalesic )Maine dimineatza voi fi in Bulgaria!Abia astept!Concedii placute fetelor!Va pupacesc!computerlove computerlove computerlove
oanamaria
Scris: Monday, June 25, 2012 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Rali concediu placut ,vreme frumoasa si distractie la maxim!Drum bun!computerlove
marivic
Scris: Monday, June 25, 2012 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Raly,concediu placut!Si balaceala multa,.....topai topai
bereea
Scris: Monday, June 25, 2012 7:14 PM
Nivel

Concediu placut, Raly & family!computerlove
raly
Scris: Monday, June 25, 2012 8:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Multumesc mult fetelor,desi am o temere maaaare in privinta vremii!La noi la ora asta tuna si fulgera si ploua cu galeata!Uff...de n-ar ploua acolo!ras ras
petro
Scris: Monday, June 25, 2012 9:06 PM
Nivel

Mela wrote:

Petro,doar 23 de anisori?

Si unii chiar ma cred, iti vine sa crezi??? hohot Incerc totusi sa ma mentin ca la 23ras Mela, am vazut bine? Sunteti 5? Nu mai stiu ce stiu si ce nu stiu, am multe de recuperat. Poate treceti prin Alba cand veniti in Romania!

Raluco, drum bun draga si sa ne vedem cu bine! Sper ca sofeaza si Nicu de data asta sa ajungi si tu mai linistita! Si daca te intalnesti cu Shirel&co sa-i strangi tare in brate din partea noastra! Si nu te mai gandi in privinta vremii: o sa fie cald si soare. Am pus eu o vorba buna ;)
Mela
Scris: Monday, June 25, 2012 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
petro wrote:

Si unii chiar ma cred, iti vine sa crezi??? hohot Incerc totusi sa ma mentin ca la 23ras Mela, am vazut bine? Sunteti 5? Nu mai stiu ce stiu si ce nu stiu, am multe de recuperat. Poate treceti prin Alba cand veniti in Romania!

Maiiiii,da' tu chiar n-ai 23? sic Oricum,arati de 20,sa stii love
Da,suntem 5,de un an si 8 luni deja dance

Raly,vacanta placuta si vreme buna sa aveti sunny
bereea
Scris: Tuesday, June 26, 2012 8:50 AM
Nivel

Eu nu stiu daca sa rad sau sa plang cand vad de ce sunt capabili unii.Voi scrie la jurnalul meu pentru ca am nevoie de sfaturi.
petro
Scris: Tuesday, June 26, 2012 9:08 AM
Nivel

Mela, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii cu totii!

Nu stiu ce s-a intamplat, dar raluca ori nu mai are jurnal pe forum ori nu am eu acces la el. Hmmm! bataus
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.