Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Leutule, fii sigura ca nu scapi de mine!
Mirela, saru'mana! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Transpiratie, dush, transpiratie, dush... La voi cum e? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| madanuta wrote:Transpiratie, dush, transpiratie, dush... La voi cum e? La fel draga mea ! De maine se racoreste cica. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| madanuta wrote:Transpiratie, dush, transpiratie, dush... La voi cum e?
in timpul zilei ca peste tot, ne-am topit, nu alta , dar noroc, spre seara s-a innourtat, a inceput sa bata vantul, cam tare ca mi-au zburat ghivecele cu flori din balcon, iar pe terasa e dezastru am paguba o muscata curgatoare si era asa frumoasa... sper sa o recuperez una peste alta am profitat de racoare si am facut cateva sticle cu suc de rosii
Elena, ce ma bucur ca va puteti racori indiferent de vremea de afara
Ange, un credit la banca, eventual un card ...
clalina, bucura-te ca se pot umfla in pene, mai rau cu bunicii care nu-si accepta nepotii.
o seara racoroasa! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Lilly, iti multumesc ca te-ai gandit si la mine, dar in conditiile in care avem deja credite la doua banci, nu-mi mai aproba nimeni nimic. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Maria, poate o refinantare la unul din credite.........din banutii pe care i-ai lua ai achita unul din credite si ai ramane cu o singura rata. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Buna dimineata...ma gandesc la Taty...oare ce-i cu ei? Din tot blocul, ieri, am ramas fara curent. Au venit ieri cei de la firma furnizoare si au verificat...firul e undeva pe hol impuscat (de la furtuna de-acum trei saptamanai) si uite-asa, o sa ma aleg cu o gaura in peretele din hol... N-aveam niciun chef de munca...cah! In rest, ne prajim in oras la 41 de grade... |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| am ajuns acasa dupa o "vacanta "plina ne-am bucurat de soarele din romania ,(la noi sunt 15°si ploua ),ne-am facut dantura de sus si eu si sotul am vizitat din nou cateva familii sarace (vreo 12 )am ranas marcati de felul cum traiesc unii oameni ,saraci cu adevaarat ,bolnavi,copii abandonati ,offf greu ,eu sunt fericita ca impreuna cu alti cativa oameni am reusit s-a aducem zambetul pe fetele lor chiar daca pt putin timp . in rest toate bune si frumoase ,am zugravit ,am pus muraturi si pt noi si pt socrumeu (deci nu m-am odihnit )dar am venit satisfacuta ca am lasat ceva in urma noastra . pe aici nu am apucat s-a citesc nimic,(calculatorul meu e cam lenes si merge tare greu). va doresc tot binele din lume . |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| flori1972 wrote:am ajuns acasa dupa o "vacanta "plina  ne-am bucurat de soarele din romania ,(la noi sunt 15°si ploua ),ne-am facut dantura de sus si eu si sotul  am vizitat din nou cateva familii sarace (vreo 12 )am ranas marcati de felul cum traiesc unii oameni ,saraci cu adevaarat ,bolnavi,copii abandonati ,offf greu ,eu sunt fericita ca impreuna cu alti cativa oameni am reusit s-a aducem zambetul pe fetele lor chiar daca pt putin timp . in rest toate bune si frumoase ,am zugravit ,am pus muraturi si pt noi si pt socrumeu (deci nu m-am odihnit )dar am venit satisfacuta ca am lasat ceva in urma noastra . pe aici nu am apucat s-a citesc nimic,(calculatorul meu e cam lenes si merge tare greu). va doresc tot binele din lume . Flori draga,bine ati revenit !! Ma bucur ca v-ati simtit bine acasa chiar si daca nu v-ati odihnit macar sunteti fericiti sufleteste,felicitari ptr tot ceea ce faceti si ptr ca sunteti persoane minunate . |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Bine v-am regasit fete dragi , desi in ultima vreme intru din ce in ce mai rara si tot mai pe fuga.Va saluta pe toate mamicile mai noi si vechi .Starea mea de spirit este aceeasi , ma intreb cat voi mai putea rezista in halul acesta. la locul de munca situatia nu s-a schimbat cu nimic , volumul de munca a crescut , controloalele s-au intetit ca ma intreb cat am sa mai pot face fata.Saptamana viitoare astept un control de la Uniunea Europeana , si sincer ma intreb de unde ar mai putea sa vina.La celalalt loc de munca lucrurile stau mai bine dar nu sunt decat cateva ore pe saptamana.Acasa lucrurile oscileaza in continuare si inca nu stiu ce decizie sa iau.Ma intreb cat pot sa mai rezist oricum in ultima luna am ajuns de 3 ori lesinata la spital si cred ca asta nu e bine de loc. Am o stare de somnolenta si de oboseala permanenta incat sunt zile in care imi este greu sa ma ridic si de pe scaunul de la birou.Si de concediu nici nu poate fi vorba.Oricum sper sa trecem cu bine de controlul de la UE (am inteles ca va fi o delegatie de 14 persoane) si sper ca macar dupa acest control sa-mi iau macar 3 zile de concediu medical sau de odihna , numai sa nu mai aud nici de servici nici de nimic altceva.Va pup si va las cu bine. Concediu placut iubitelor ! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| offff Michi ..... ce situatie nasoala!!!!! nu e de joaca dc ai lesinat de atatea ori ..... trebuie sa te ingrijesti de sanatate. nu poti pleca de aici si sa te angajezi cu norma intreaga dincolo? |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| leut wrote:Buna dimineata...ma gandesc la Taty...oare ce-i cu ei?
Si eu ma gandesc la proaspata mamicasi ma rog la DD sa fie bine. Michi, mergi la un medic si descrie starile tale. Poate ti-ar trebui niste vitamine care sa-ti fortifice organismul. Sanatate multa! Ange_blanc, mult succes u noile planuri si DD sa fie cu voi. Lilly, succes cu recuperarea muscatei. Sunt preferatele mele.
Zile cu ploi binefacatoare si un pic de racoare va doresc! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Alexandra -de angajat cu norma intreaga dincolo nu se poate cel putin nu anul acesta.Problemele s-au accentuat in ultima perioada atat la servici cat si acasa, si nu mai stiu cum sa le rezolv.In ultimele luni am slabit ingrozitor ca imi este frica sa ma urc si pe cantar .Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca sotului nici macar nu-i pasa de problemele de la servici desi lucram in aceeassi institutie.De exemplu mie mi-au anulat concediul avand in vedere ca pe 17 vin cei din UE in control si or sa controleze incepand cu 2009.Iar al meu sot ma anunta foarte senin ca dupa 14 cand aveam concediu aprobat amandoi el o sa plece la mare si cand o sa se termine controlul daca o sa pot sa ma duc si eu cateva zile (probabil calare pe matura).Deci lui nici macar nu-i pasa ca eu o sa fiu intr-un stres total zilele acelea.Daca am fi luat bilete dinainte as fi inteles ca nu ar fi vrut sa piarda biletul , dar noi aveam de gand sa plecam la niste prieteni.Dar vad ca el este total detasat de tot stresul pe care eu il duc zilnic.Iar eu muncesc in 2 locuri, si sunt rupta de oboseala , iar el pleaca la mare.Nu mai conmentez nimic ca deja m-am suparat din nou. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Michi, imi pare rau. Sotului tau i-ar trebui un soc puternic sa se trezeasca la realitate. E imperativ sa iei cateva masuri drastice pentru redresarea situatiei. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Michi fi si tu mai egoista,ca nu iti ridica nimeni stauie.Mai lasa grijile de acasa si pentru sot,mai ales ca se pare ca nu prea ii pasa de tine.Incepe sa te pui pe primul plan si sa te iubesti si pe tine.i neaparat sa mergi la medis.Bafta la control si ai grija de tine
Maria mult succes pe mai departe si felicitari pentru cotractul de munca.Sa ai parte doar de bine la noul loc de munca
Flori bine ai revenit.
Lilly Fetelor va pup dulce |
|
|