Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ange blanc
Scris: Monday, August 6, 2012 6:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
O noua zi grea. pale Tineti-mi pumnii.
ildi
Scris: Monday, August 6, 2012 7:39 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ruth wrote:
offfff fetelor am o stare de nervi nervi
azi am fost plecati de acasa toti la o nunta cand vin de acolo obosita din cauza caldurii si a lui Abel k toata ziua am fost cu ochi pe el, vin acasa si am crezut k o sa ma odihnesc si ce vad tooooooooooate muscatele mele au fost pascute de gaini cry , imi vine sa plang de ciuda, le am lasat mancare si apa si au fost socri la amiaz la ele si tot au facut ravagii, imi vine sa le duc pe toate la abatorrambo

hmmm,gaini crescute la casa.mi le poti da mie daca vrei,sa vezi ce supa va iesi! muscatele isi vor reveni,nu te ingrijora,atit ca acum au un look aparte!pupici
Ruth
Scris: Monday, August 6, 2012 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
multumesc fetelor azi sunt cu zambetul pe buze :018: mi a trecut starea de nervinervi peste noapte vorba aia perna e cel mai bun sfatuitor
cat despre gaini ildi cu mare drag ti as da cateva k avem aici destule si tie mikaela k fac oua zilnic
maria mult succes azicomputerlove
fetelor va doresc o zi placuta si relaxanta k doar e sarbatoare azi pupici
katy_lumika
Scris: Monday, August 6, 2012 4:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Coucou bau din Bucuresti, unde stau cu un picior scos pe geamul masiniiras , o astept pe Deutza sa vina de la serviciu. Diseara booptzi la concert Placeboyes topai Iar maine ma intalnesc cu Onutz drag si Ruxuletz si poate o revad si pe Elenacoeur
Mirela e cu maimutzele mele, sper sa le faca fatza cu briofirstprize computerlove
leut
Scris: Monday, August 6, 2012 5:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
katy_lumika wrote:
Coucou bau din Bucuresti, unde stau cu un picior scos pe geamul masiniiras , o astept pe Deutza sa vina de la serviciu. Diseara booptzi la concert Placeboyes topai Iar maine ma intalnesc cu Onutz drag si Ruxuletz si poate o revad si pe Elenacoeur
Mirela e cu maimutzele mele, sper sa le faca fatza cu briofirstprize computerlove

S-o pupi pe Oana...si spune-i ca si acu' astept sa ma sune! Bataita merita! Na...si pe tine te imbratisez...de la departare!computerlove
mirela74chris
Scris: Monday, August 6, 2012 7:17 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Eu doar ce am aterizat de pe plaja.Si m-am descurcat de minune cu piticii.Domnisoarele au ramas acasa.E tare fain cu copii crescuti gatachitara chitara chitara
raly
Scris: Monday, August 6, 2012 9:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ce distractie aici mai frate...........unii lucra altii se distreaza....e corect??ras ras Katy saluta-le pe fete si din partea mea!computerlove computerlove Mirela cum sa nu se descurce cu copii,i-ar mai trebui cativa,uite fata ti-ai gasit si tu dadaca ptr ca si asa te plangeaihohot hohot
clalina
Scris: Monday, August 6, 2012 11:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
am ajuns si noi cu bine de aseara si mi-am facut o mie de nervi ca Sara a tinut mortis sa doarma cu soacra-mea si socra-miu azi noapte iar de noi nici nu mai voia sa audabanghead banghead banghead banghead ( ea pana acum nu a dormit cu nimeni in afara de mine nici claudiu nu reusea sa o adoarma)imi venea sa-i dau vreo doua!
sa aveti o saptamana minunata!computerlove computerlove computerlove computerlove
misha
Scris: Tuesday, August 7, 2012 1:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
clalina wrote:
am ajuns si noi cu bine de aseara si mi-am facut o mie de nervi ca Sara a tinut mortis sa doarma cu soacra-mea si socra-miu azi noapte iar de noi nici nu mai voia sa audabanghead banghead banghead banghead ( ea pana acum nu a dormit cu nimeni in afara de mine nici claudiu nu reusea sa o adoarma)imi venea sa-i dau vreo doua!
sa aveti o saptamana minunata!computerlove computerlove computerlove computerlove

Pai si problema ta care e, ca ai si tu o noapte linistita in care poti sa te intorci de pe o parte pe alta fara griji? pupici

Eu sunt fara pui vreo 2 saptamani, dar n-am timp sa ma relaxez caci muncesc aproape in fiecare zi...dar astept cu nerabdare concediul, nunta surioarei, botezul finutei, mare, poate si munte...una peste alta, cand imi trag sufletul mai arunc un ochi si pe forum, sunteti oaza mea de relaxare!computerlove
leut
Scris: Tuesday, August 7, 2012 7:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Buna dimineata...
Mishuleana, cand vii pe la noi? De-abia astept sa te vad...pupici
Am multe lucruri de facut, da' la 40 de grade, sa vad de pot...
Cum rezistati?uff
iasmina_ioana
Scris: Tuesday, August 7, 2012 8:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
E asa de cald!!! Am fost plecati un pic in zona Neamt si era asa de bine. Vreau inapoi.
clalina
Scris: Tuesday, August 7, 2012 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
[quote=misha]

Pai si problema ta care e, ca ai si tu o noapte linistita in care poti sa te intorci de pe o parte pe alta fara griji? pupici
M- a deranjat faptul ca se umfla socra/ miu in pene ca vezi doamne ne ignora copilul si mu- i place sa doarma cu noi.pupici
mirela74chris
Scris: Tuesday, August 7, 2012 11:13 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Clalina asa sunt bunicii,se bucura si ei de nepoti,mai ales ca voi o aveti mereu.Tu prinde momentul si nu rata ocazia de a te relaxa.computerlove pupici
Misha distractie placuta la nunta,la botez si sa treaca cat mai rpede timpul pana la concediu.computerlove pupici
Fetelor va pup si va doresc numai binecomputerlove pupici
S.ELENA
Scris: Tuesday, August 7, 2012 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Bine v-am regasit, dragele mele!!!!
Nu ne-am "vazut" de vineri, dar sa stiti ca v-am dus dorul!!!! Nu am avut timp sa intru, deoarece si sambata si duminica am avut musafiri, iar ieri au venit baietii sa-mi monteze AC-ul yes yes yes mama-mama ce trai pe vatrai acum la racoare!!!!dance dance dance dance

Ghiciti cu cine m-am vazut eu aseara??????ras................................. Cu Katyyyyyyy!!!!!!yes yes Saraca de ea, am adus-o aici la mine, la tara, dar s-a descurcat cu brio (adica a nimerit drumul usor). Mi-a facut mare placere s-o revad dupa aproape 4 ani si sa stam de vorba!!!!

Katy, te pup si te astept pe la noi si saptamana viitoare (Eugen, nestiind ca tu ai program aseara, m-a certat ca nu te-am oprit la noi)pupici pupici
Ange blanc
Scris: Tuesday, August 7, 2012 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Starea mea de azi este yes yes yes si plans plans plans banghead
Dupa un an de asteptari, zeci de examene si stres peste masura, azi am primit marea veste: un contract pe durata nedeterminata (evident cu perioada de proba), in Belgia.
Motivul pentru care nu ma pot bucura deplin de aceasta veste, este faptul ca nu am bani de chirie.
Imi puteti da vreo idee de unde sa imprumut acesti bani pana in decembrie?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.