Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Friday, August 3, 2012 9:06 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Maria succes la interviu.tin pumniimajoreta
Clalina drum bun spre tara.Astept sa ma suni cand ajungi in Constantacomputerlove pupici
Brandusa sa ne arati noul tau zambetcomputerlove pupici
Lily un zambet fara durere iti doresc.
Katy ma uit la Rtvsic Iti dau eu un sut sa mergi la dentist,ca eu nu ma sfiesc.Mai ales ca stiu ce probleme ai.Sau ma ofer voluntar sa iti dau mancarica prin blenderras sic iloveyou
Ange blanc
Scris: Friday, August 3, 2012 9:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Brandusa, Mirela computerlove iloveyou
clalina
Scris: Friday, August 3, 2012 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Katy mi-ar placea sa ne vedem o anunt pe Mirela cand ajung la mare si stabilim o intalnire impreuna!pupici computerlove
Bereea, Mirelus !computerlove computerlove
katy_lumika
Scris: Friday, August 3, 2012 7:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Oficial, am terminat curateniayes yes yes
Mai am de dus canapeaua la avocata mea la Bran, apoi sa-mi iau alta extensibila, un birou pentru moi la care adaugam calculatorul de lucru, m-a pocnit sa-mi iau tocmai din Franta niste etajere asa ca in septembrie trebuie sa merg dupa ele si apoi pot rasufla usurata. Apoi imi vor mai veni idei cu siguranta:018:

Revin cu pozici mai tarziu sau maine.

Clalina, abia asteptcomputerlove

Mirela, azi am facut pui la rotisor, yamiiii. Bagam o prajitura maine?:018:
leut
Scris: Saturday, August 4, 2012 6:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaa! Am revenit, mi-a fost bine, da' si dor de voi. Nu prea o sa stau pe-aici pentru ca astazi...alcool alcool alcool , da' de maineeeeeeeeeeeee...topai
Sa aveti o zi frumoasa...hearts
bereea
Scris: Saturday, August 4, 2012 7:34 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu n-am sa am o zi buna pentru ca am dormit foarte rau in urma unei vesti proaste pe care am primit-o aseara si care m-a enervat la culme. Si venisem acasa atat de bine dispusa dupa o intalnire super...
mirela74chris
Scris: Saturday, August 4, 2012 8:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
bereea wrote:
Eu n-am sa am o zi buna pentru ca am dormit foarte rau in urma unei vesti proaste pe care am primit-o aseara si care m-a enervat la culme. Si venisem acasa atat de bine dispusa dupa o intalnire super...

Off!Nu lasa nimic sa iti schimbe starea de bine.Vestile rele ne influenteaza in masura in care lasam noi sa se intample asta.Pupici si o imbratisare sa treaca starea proasta.computerlove computerlove pupici

Katy vorbim,dar nu stiu daca pot azi.computerlove pupici

Leut bine ai revenit.Sa va fie de bine vacantapupici computerlove
bereea
Scris: Saturday, August 4, 2012 10:19 AM
Nivel

Mirela, din pacate, nu am cum sa nu ma supar, mai ales ca imi strica tot concediul, mi-a dat peste cap toate planurile
sweet angel
Scris: Saturday, August 4, 2012 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
astazi am o stare de spirit mai buna ca ieri.
ieri am trecut prin toate starile posibile.
am facut accident cu motorul, imediat dupa curba un curier a lasat masina in drum, altele doua nu puteau sa treaca de masina lui si s-au oprit apoi am aparut eu in curba cu motorul si masina la nici 3 metri in fata mea , am franat dar ............tot am intrat in masina, apoi am cazut sunt plina de vanatai ma doare tot corpul (mai tare azi decat ieri).
dar sunt bucuroasa ca am scapat doar cu atat. curierul cand a vazut ce s-a intamplat din cauza lui si-a luat masina si a plecat , nici macar nu m-a intrebat cum ma simt, politia nu am vrut sa o chem , nu avea rost ca imi dadea si mie amenda ca nu am mers cu viteza regulamentara, asa am economisit macar amenda. asigurarea mea plateste masina ce am lovito si motorul trebuie sa il repar eu, si ma costa in jur la 200-300 de euro . atata paguba sa fie dar tot nu pot sa nu ma enervez de cat sunt uni de nesimtiti.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, August 4, 2012 9:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
sweet angel wrote:
astazi am o stare de spirit mai buna ca ieri.
ieri am trecut prin toate starile posibile.
............
politia nu am vrut sa o chem , nu avea rost ca imi dadea si mie amenda ca nu am mers cu viteza regulamentara, asa am economisit macar amenda. asigurarea mea plateste masina ce am lovito si motorul trebuie sa il repar eu, si ma costa in jur la 200-300 de euro . atata paguba sa fie dar tot nu pot sa nu ma enervez de cat sunt uni de nesimtiti.

foarte rau ca nu ai declarat accidentul, reparatiile nu le poti face fara autorizatie de reparatie pe care nu o obtii decat de la politie, niciun service nu se baga, iar asigurarile cer si el constatarea daunei de la politie in functie de valoare. amenda e mai mare acum.
dar bine ca nu s-a intamplat ceva mai raupupici

eu azi am fost harnicuta, de fapt toata saptamana (mi-au murit laudatoriialcool ).
am speculat momentul de izolare la care sunt condamnata datorita frumusetii "cuielor" din gura si am facut ce nu m-as incumetat in veci pe o vreme ca asta. gradina mea arata super acum. ma cam doare ca a trebuit sa smulg frumusete de srdei si vinete, dar datorita secetei, apa se imputineaza in fantana si tot s-ar fi uscat mai devreme sau mai tarziu, ar fi aratat ca si celelalte straturi, aproape arse de soare.
la ora pranzului gradina era gata. dupa un scurt moment de respiro m-am ocupat de mica recolta, am copt si cateva vinete (si eu pe langa ele), iar dupa atata munca imi permit leneveala.

o seara racoroasa !

Lilly of the valley attached the following image(s):
zamos.jpg

bereea
Scris: Saturday, August 4, 2012 9:17 PM
Nivel

Lia, imi par rau de accident

Lilly, in Italia nu te intreaba nici un atelier unde ai strambat masina, decat, bineinteles, daca sunt urme vizibile de accident. Eu mi-am gasit masina cu o aripa botita in parcare si am reparat-o fara probleme. Si daca vrei sa umbli cu ea asa nimeni nu te intreaba nimic.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, August 5, 2012 7:41 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
bereea wrote:
Lia, imi par rau de accident

Lilly, in Italia nu te intreaba nici un atelier unde ai strambat masina, decat, bineinteles, daca sunt urme vizibile de accident. Eu mi-am gasit masina cu o aripa botita in parcare si am reparat-o fara probleme. Si daca vrei sa umbli cu ea asa nimeni nu te intreaba nimic.

ce tare sunt! nici nu m-am uitat la profil sa vad ce locatie are!maseluta
bereea
Scris: Sunday, August 5, 2012 9:32 AM
Nivel

Ieri seara, plimbandu-ma prin Suceava am dat nas in nas cu o fosta colega si prietena pe care nu o mai vazusem de aproape 8 ani. M-am bucurat sa vad ca e sanatoasa si arata bine si sper sa reluam legatura dintre noi. La un moment dat ea a devenit martor a lui Iehova si probabil i s-a impus sa rupa legaturile cu cei care nu sunt ca ea, dar acum mi s-a parut ca s-a bucurat de intalnira noastra.

O duminica placuta tuturorcomputerlove
Ruth
Scris: Sunday, August 5, 2012 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
offfff fetelor am o stare de nervi nervi
azi am fost plecati de acasa toti la o nunta cand vin de acolo obosita din cauza caldurii si a lui Abel k toata ziua am fost cu ochi pe el, vin acasa si am crezut k o sa ma odihnesc si ce vad tooooooooooate muscatele mele au fost pascute de gaini cry , imi vine sa plang de ciuda, le am lasat mancare si apa si au fost socri la amiaz la ele si tot au facut ravagii, imi vine sa le duc pe toate la abatorrambo
mikaela
Scris: Monday, August 6, 2012 5:38 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Ruth, lasa gainile in pace, auzi la abator hohot , le faci supa sau mai bine pune-le sa faca oua ras Lasa, ca florile isi revin ele, daca nu, mai e si anul viitor... pupici
Fetele, vacanta placuta pe unde sunteti! Si noi suntem in concediul mult asteptat si meritat, pfiiu ce bine e sa stai tolanit pe plaja si sa uiti de toate hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.