Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu ma simt ca nevasta lui Shreak. Am toti dintii din fata piliti, ma dor, sper sa pot dormi in aceasta noapte. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Uffff,nasol,...stiu cat este de rau,.....sotul meu a trecut prin asta.O noapte cat mai linistita iti doresc! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bereea,am si eu 2 piliti+masea de minte scoasa dar nu ma dor deloc...o sa treaca in 2-3 zile cu putin Nurofen
Elena,am o cartela dar nu-i stiu nr lasa tu nr tau,ok? vineri plec dar poate reusim sa vorbim
Ma duc sa beau o bere,fetele,ca mooooor de cald |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mela, gata, te-ai racorit?????
Raly, m-am calmat relativ repede, dar stii ca ma enerveaza cel mai tare la el????? Eu ii explic foarte clar si raspicat (asa m-am obisnuit de la sedinte de cand eram "in the army" si asa trebuie sa procedez si cu copiii la scoala) ceea ce trebuie sa faca (acum ma refer strict la lucrurile ce-l vizeaza pe el -teme de vacanta, citit, ordinea din camera lui si nu la ce ma ajuta pe mine), iar el face ce vrea, cum vrea, cum ii pica lui bine si apoi vine si-mi zice asa cu tupeu "pai asa mi-ai zis tu sa fac" |
|

| Mela, imi va trece si mie. Sper ca pe vineri voi avea deja dintii imbracati.Sper
O zi buna tutror |
|

| Fetelor,am o stare de plutire,....Nu am consumat etnobotanice, dar am consumat pe ziua de azi cola si o amandina O fi avut amandina aia ceva Probabil ca visez cu ochii deschisi ca maine plec,zbor catre iubirea mea si nu mai am rabdare.Parca as fi la 18 ani si ma duc la intalnire,...... Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Va pup si va iubesc muuuuuuult!Am fugit la baie si la somnic. Maine ma trezesc la 5.Pupiciiiiiiiiiiiiiiiiii |
|

| Nebunaticooo!!! |
|

| bereea wrote:Nebunaticooo!!!
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
|
Si nu ne zici ce ai facut la examan??????????? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| A scris la jurnal Zbor usor printre nori si zile cat mai romantice cu putinta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Wow dragelor cate vi s-au mai intamplat1 Katy imi pare tare rau, mult sanatate! Bereea mai e putin si vei avea dantura dorita! Mari sbor usor si zile pline de dragoste! Elena, Mela, Raly, Mirelus !
Eu sunt agitata maine noapte plecam spre Ro pentru o luna ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu am vazut reclama la noul S60 si m-am indragostit:018:
Clalina, ne vedem, asa-i? Nu mai fi agitata, vei avea o vacanta minunata
Mari, ce fericire pe tine
Bereea, de ce nu vii si pe la mare sa-mi dai un sut spre dentist Abia astept sa povestesti cum a fost intreaga procedura, cat a durat, ce ti-a facut, si, biensur, pozici.
Somn usor dragelor si nu va uitati pe Antena
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Maine, adica azi dupa ceasul din Romania, am iarasi un interviu si ... nici macar nu mi-au comunicat ora. Asta inseamna ca-s condamnata sa stau toata ziua in fata calcultorului. Of! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| se pare ca e luna vizitelor la stomatolog desi tratamentele aplicate sunt uneori dureroase e spre bine, totusi. eu lucrez la zambet pe doua planuri unul e dureros rau in rest vacanta si relaxare. zile racoroase va doresc |
|

| Maria, ma gandsc la tine. Poate mai vorbim zilele acestea Katy, nu astepta sutul meu, dentistul e foarte important. Revin cu poze si impresii. Cand spui S60 te referi la volvo?
Clalina, drum bun si vacanta placuta
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut |
|
|