Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Tuesday, July 31, 2012 9:52 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Mela o sa treaca si asta.Ma gandesc la tine si sunt aici daca ai nevoie.Parintii cred ca ar trebui sa ste despre ce e vorba,esti langa ei,macar acum sa te sprijine.Pupici si te imbratisez cu mare drag.computerlove pupici

Katy vorbim.Sti ca va fi ok,nu-i asa?Lasa depresia ca nu e buna.Fetele au nevoie de tineiloveyou

Ralyyes yes yes Felicitari!Eu mai astept pana ne vedem ca sa faci cinste.ras pupici

Iasmina condoleante.

Anelise sa va fie de bine vacanta.Ma bucur sa te vad pe aicicomputerlove pupici

Marivic fi pozitiva.Poate iti pica ceva mai usor si o sa fie bine,daca nu ,tu esti tot aceeasi.

Alexandra ce ma bucur ca ti-ai revenitcomputerlove pupici

Elena oameni fara caracter sunt peste tot,iar lipsa de educatie isi spune cuvantul uneori.Nu iti mai face tu nervi pentru altii.Le ai pe ale tale.computerlove pupici
Fetelor va pup pe toate si va doresc sanatate si concedii placute.computerlove pupici
marivic
Scris: Tuesday, July 31, 2012 10:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Surioara,multumesc!pupici computerlove computerlove computerlove Sa te auda Dumnezeu!angel Multumesccoeur
Raly,felicitari!newclap newclap newclap La cat mai multe promovarithumright
S.ELENA
Scris: Tuesday, July 31, 2012 11:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Raly yes yes yes felicitaribravo bravo bravo ma bucur ptr tine pupici

Alexandra, e minunat cand toate nelinistile dispar si avem dispozitia necesara ptr a ne trai viata asa cum trebuiecomputerlove

Mirela, cata dreptate ai, dar nu ma asteptam ca la o singura persoana sa gasesti atat de multe lipsurifool fool fool

Va imbratisez cu drag pe toate!!!!computerlove computerlove computerlove
marivic
Scris: Wednesday, August 1, 2012 1:06 AM
Nivel

Katy,ce operatie faci?uff
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, August 1, 2012 3:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Fetelor computerlove hearts pupici
bereea
Scris: Wednesday, August 1, 2012 8:01 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
raly wrote:
caldut nu merge Brandusa ca se simte la maseaua pilita,asa doar la temperatura camerei....Asa o cafea in 4 culori e buna??hearts

Merge supercool

O zi buna fetelecomputerlove
Mela
Scris: Wednesday, August 1, 2012 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Katy,sanatate,mami angel daca te operezi...recuperare rapida computerlove

Raly,felicitari din suflet firstprize

Elena,sa stii ca si eu am observat ca lumea devine mai rea,mai invidioasa parca de la an la an...sunt curioasa si eu de intamplarea care te-a suparat asa...

Mari,calmeaza-te putin,da? o sa fie bine si cu examenul,am incredere in tine computerlove

pup fetele pupici computerlove multumesc pentru sustinere grup o sa vedem pe parcurs ce-o sa mai fie...
giulia_mamik
Scris: Wednesday, August 1, 2012 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mari,succes maxim la examen.computerlove

Katy,ce operatie faci?Sper sa fie una usoara si sa treci cu bine peste pupici

Alexandra,ce veste minunata ne ai dat.Ma bucur ca te simti mai bine.Ai facut foarte bine ca ai mers la un doctorcomputerlove

Elena,nu te mai agita.Pe bune,invata sa fii mai nepasatoare de ce se intampla in jurul tau.Tu chiar ai nevoie de asa cevacomputerlove

Mela,eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai.Vei gasi tu modul cum sa o faci.Ii cunosti cel mai bine.Pana la urma urmei e ceva banal...nu vad de ce s ar speriapupici computerlove

Mirela,abia astept sa te vadtopai .Maine te sun de pe plajapupici dance computerlove

Raly,felicitari sefasalut ras hainoroc

Bereea,Mela concediu placut in continuarecomputerlove

Eu printre bagaje.Maine pe timpul asta o sa fiu cu mandra la maretopai coeur
S.ELENA
Scris: Wednesday, August 1, 2012 11:08 AM
Nivel

Giulia, ai dreptate pupici ; eu oricum m-am schimbat mult de anul trecut de cand am aflat de problema mea, nu ma mai agit din si ptr orice, insa acum era vorba de un copil si asta m-a deranjat foarte tare...............
Drum bun si concediu placut!!!!computerlove

Mela, o sa va povestesc, dar acum abia m-am "linistit" oarecum, ca, de cate ori ies in curte si o vad pe "doamna" respectiva, ma apuca asa o stare de agitatie si mai-mai ca as sari in gatul ei. Te pup si sa ai parte de zile minunate in continuare alatui de cei dragi tie (daca ai vreun nr de Vodafone sau de tel fix si vrei sa vorbim, da-mi pm).iloveyou

Praslica - miss you all computerlove computerlove

Eu stau pe terasa, sunt 29 de grade si e innorat, deci numai bine de pierdut vremea la aerras
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, August 1, 2012 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Mie mi s-a facut rau de la sushi de aseara asa ca de dimineata puker Sotul a spus ca l-a facut in fata lui dar cine stie cum era salmonul care l-au pus. Plus ca sotul nu are nimic, a plecat deja la servici. Eu stau si bolesc si sper si eu sa plec acusi, le-am spus deja ca o sa intarzii..Hahaha, imi vine sa si rad! Am facut si noi ceva mai special de aniversarea noastra de cand suntem aici si uite unde ajung! ras
O zi buna va doresc fetelor si mi-e dor si mie sa stau mai mult timp pe aici dar din pacate nu prea am timp...alcool Elena computerlove iloveyou pupici
S.ELENA
Scris: Wednesday, August 1, 2012 5:11 PM
Nivel

Eu am terminat de facut tarta, insa nu mai am chef sa spal si vasele.
Copiii sunt cu bicicletele la plimbare, iar Robert a reusit performanta sa ma enerveze din nou: eu nu stiu cum copilul asta intelege mereu ceea ce vrea si nu ce am spus de fapt, intotdeauna rastalmaceste totul si imi "pune vorbe in gura".
Asa ca am o durere de cap de nu vad, plus ca in seara asta sunt doar eu cu copiii acasa si nu ma simt tocmai bine din acest pdv. uff
katy_lumika
Scris: Wednesday, August 1, 2012 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Stresul din ultimii doi ani, alimentatia pe fuga, oboseala incep sa-mi creeze problemute.
Zona Zoster imi trebuia mie acumtunete
marivic
Scris: Wednesday, August 1, 2012 5:32 PM
Nivel

Offff,Katy,.....imi pare tare rau!pale pale
Sa te faci bine ,repede hearts ....Ai grija de tine!Te pup!pupici
Mela,Giulia,va multumescpupici computerlove pupici computerlove
Eu ma destind aici cu voi,mi-am facut o baie lungaaaa si reconfortanta,incerc sa ma linistesc putin,apoi sa-mi calc ceva si apoi cica sa ma culc,...dar nu pot.Mi-e teama ca nu ma mai trezesc maine la ora care trebuie,.....ca nu aud ceasul si ma apuca fel si fel de ganduri,...Asa ca mai stau cu voi aici,...pupici computerlove
S.ELENA
Scris: Wednesday, August 1, 2012 5:51 PM
Nivel

Katy, draga mea, chiar imi pare rau.........ce ti-e si cu bolile astea autoimuneplans plans , eu am vitiligo uff uff
raly
Scris: Wednesday, August 1, 2012 7:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mersi fetelor,va pup pe fiecare in parteiloveyou iloveyou
Elena,hai si tu la o cafelutza sa treaca nervii!Hai ca ai baiat cumsecade totusi,gandeste-te ca ai un ajutor in el!Acuma ca mai rastalmaceste,stii si tu asa-s baietii!Parca nu i-ai cunoaste!Pup sa treaca!pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.