Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iasmina_ioana
Scris: Tuesday, July 31, 2012 3:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Multumesc Mariana.
monica irimia
Scris: Tuesday, July 31, 2012 4:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mela, curaj ca nu e nimic grav, mai ales ca e vorba de laser! pupici Mergi inainte cu Dumnezeu in suflet si putere multa de la El, cu ganduri pozitive si imbratisari virtuale de la noi. majoreta majoreta majoreta Va fi bine! computerlove
Anelise, bine ati venit din vacanta! computerlove
Mariana, asta da veste buna, felicitari! newclap computerlove
Iasmina, fara cuvinte. cry
Victoria, revedere placuta cu fetele! dance
bereea
Scris: Tuesday, July 31, 2012 4:18 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mela, Doamne - ajuta sa fie totul binepupici

Iasmina, imi pare rau

Elena, mult spor sa ai

Eu astept telefon de la dentista...
madanuta
Scris: Tuesday, July 31, 2012 5:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mela, mult curaj si putere sa-ti dea Dumnezeu.computerlove Nu te ingrijora!computerlove
bulinutza
Scris: Tuesday, July 31, 2012 5:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mela...sorry1 sorry1 sorry1

Nu stiu ce sfat sa-ti dau, nu stiu cum sa te imbarabatez...Imi pare tare rau ca treci prin asta. Parintii tai par genul de oameni care te-ar sprijini in astfel de situatii, nu-i lasa pe dinafara, spune-le problema ta, lasa-i sa te imbarbateze...uff

Pe de alta parte, la intoarcerea in Belgia poate ar trebui sa ai o discutie cu dr tau si poate ar trebui sa revii asupra deciziei (mai putin radicale )pe care ai luat-o acum un timp si sa reevalueazi situatia...

Offff, Doamne, draga mea...Sunt cu gandul la tine!computerlove computerlove computerlove computerlove
marivic
Scris: Tuesday, July 31, 2012 6:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mela,numai bine scumpa prietena!Fii fara teama,.....interventia cu laser este rapida si cu recuperare rapida,.....Inseamna ca este ceva minor si nu trebuie sa se faca o interventie clasica.Eu zic sa le spui alor tai,....ce este mai minunat decat sa ai si suportul lor moral langa tine!computerlove
Totul o sa fie ok,....te iubesc si am sa ma gandesc la tine sa-ti fie bine!angel angel angel
In alta ordine de idei ,eu sunt VARZA.Varza,da,cu litere mari pt ca asta sunt.Nici prietena mea Tudorita,spunea ca nu a invatat nimic,.....parca am avea creierul sters,.....nu stiu ce se intampla.Poate ca faptul ca avem atatea pe cap,sa nu ne lase sa ne concentram,.....Imi vine sa-i impusc pe cei din Minister sau de unde au venit noile decizii de a schimba pe ultima suta de metri programa.Daca stiam,din momentul terminarii anului scolar,cel putin la ce sa ne pregatim,....cu totul altfel ar fi fost acum.Simt ca o iau razana,...pe cuvant,....
Spuneti-mi,....stiti careva,....daca stau acolo si scriu/sau nu,dar in final imi doresc sa anulez lucrarea pt ca nu cred ca am vreo sansa la o nota mai mare,va fi neprezentat sau anulat in fisa de prezenta?Care ati fost in Comisia de evaluare la examene?Simt ca explodez,.....plans plans
katy_lumika
Scris: Tuesday, July 31, 2012 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Mela, multa sanatate!computerlove

Eu sunt depresiva azi. Am avut o zi plina si mi-am stabilit si data operatiei. Cred ca ma apuc de calcatras dance
S.ELENA
Scris: Tuesday, July 31, 2012 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Mariana, Brandusa, multumesc frumos!!!!pupici pupici

Victoria drum bun spre casa si revedere fara de emotii iti doresc!!!pupici

Iasmina...........imi p-are rau ptr pierderea suferita uff sorry

Mioara, eu nu am fost in comisia de evaluare, doar in cea de inregistrare a dosarelorras. Oricum ar fi situatia, eu iti doresc mult succes!!!!majoreta majoreta pupici

Katy ...uff uff , o sa treci cu bine peste tot, ai sa vezi. Unde o sa aiba loc operatia, in tara sau strainatate???? Te pup si spor la calcat!!!pupici computerlove

Eu sunt........dezamagita.........nu-mi imaginam ca pot sa existe persoane atat de cinice, pe care sa nu le miste nici macar plansul diperat al unui copil de 6 aninervi fool Nu-mi imaginam ca lumea de la tara (eu am copilarit la tara, iar lumea era de o bunatate fara margini) poate sa fie atat de rea, de invidioasa, de.......insensibila (as mai avea destule calificative de genu', dar mi-e ca ma suspenda Adriana)..........offffffff, am niste vecini...sa-mi traiasca disputa1 duel duel banghead banghead banghead banghead
marivic
Scris: Tuesday, July 31, 2012 7:07 PM
Nivel

Multumesc Elena!computerlove
Ce ai patit?Cine plangea?Denis?
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, July 31, 2012 7:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
eu insfarsit ma simt ..... om. nu stiu dc e autosugestie sau isi spune cuvantul tratamentul de la homeopat dar ma simt bine. muullllllllttttt mai linistita. Doamne ce dor imi era sa ma simt bine!!!!!
S.ELENA
Scris: Tuesday, July 31, 2012 7:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
marivic wrote:
Multumesc Elena!computerlove
Ce ai patit?Cine plangea?Denis?

Nuu, baiatul vecinilor de langa mine, este prea mult de povestit, poate intr-una din zile o sa dau detalii la "ma enerveaza", caci am zis ca-mi explodeaza capul de nervi nu alta, din cauza unei idioate de pe strada tunete tunete tunete
raly
Scris: Tuesday, July 31, 2012 7:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Elena,pup sa treaca dezamagirea!pupici pupici

Lizucu,bine ai revenit,sper sa mai auzim vesti de la tine si chiar imi doresc mult sa te revad pe tine si pe pitica(care banuiesc ca nu mai e pitica)hearts hearts

Mioara,toate se aseaza incetul cu incetul!Ai rabdare!Invatza acolo si prezinta-te la examen,numai asa o sa stii ce ai invatzat,nu inteleg de ce vrei sa renunti??ras

Katy tin pumnii pt operatie!hearts Am si eu cateva de calcat....nu te oferi cumva??sic

Mela,eu zici sa vorbesti cu parintii tai,oricum pana la urma tot o sa le zici!Ai trecut tu prin altele mai rele,sunt sigura ca asta o sa fie floare la ureche pt tineiloveyou iloveyou

Eu am apucat azi sa dorm de amiaza si sa-mi mai revin din oboseala acumulata!Sambata si duminica am avut inventar,asa ca sambata am stat de la 8-23 si duminica am luat-o de la capat de data asta de la 8-21,am terminat,a iesit bine,si am primit si o satisfactie...sunt asistenta sefayes Dau ceva de baut da??hainoroc
Va pup pe toate si o saptamana frumoasa va doresc(sau ce a mai ramas din ea)computerlove computerlove
marivic
Scris: Tuesday, July 31, 2012 7:19 PM
Nivel

Multumesc,Ralu,....am sa vad ce-o iesi!!!Dumnezeu cu mila,....El este mare si la El mi-e ruga!angel
Nu-i un capat de tara,dar ma consum ca prostul,...ras Si tu sa ai o sapatamana buna si mai relaxatacomputerlove
Elena,am intelesthumright Te pup si te imbratisez sa se mai duca incordareacomputerlove sic
bereea
Scris: Tuesday, July 31, 2012 7:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Katy, ce operatie? Sper ca nimic foarte gravpupici
newclap Raly, felicitari. Da si tu ceva caldut de baut ca eu sunt cu maselele pilite
raly
Scris: Tuesday, July 31, 2012 7:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
caldut nu merge Brandusa ca se simte la maseaua pilita,asa doar la temperatura camerei....Asa o cafea in 4 culori e buna??hearts

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.