Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Multumesc Mariana. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mela, curaj ca nu e nimic grav, mai ales ca e vorba de laser! Mergi inainte cu Dumnezeu in suflet si putere multa de la El, cu ganduri pozitive si imbratisari virtuale de la noi. Va fi bine! Anelise, bine ati venit din vacanta! Mariana, asta da veste buna, felicitari! Iasmina, fara cuvinte. Victoria, revedere placuta cu fetele! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mela, Doamne - ajuta sa fie totul bine
Iasmina, imi pare rau
Elena, mult spor sa ai
Eu astept telefon de la dentista... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mela, mult curaj si putere sa-ti dea Dumnezeu. Nu te ingrijora! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mela...
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, nu stiu cum sa te imbarabatez...Imi pare tare rau ca treci prin asta. Parintii tai par genul de oameni care te-ar sprijini in astfel de situatii, nu-i lasa pe dinafara, spune-le problema ta, lasa-i sa te imbarbateze...
Pe de alta parte, la intoarcerea in Belgia poate ar trebui sa ai o discutie cu dr tau si poate ar trebui sa revii asupra deciziei (mai putin radicale )pe care ai luat-o acum un timp si sa reevalueazi situatia...
Offff, Doamne, draga mea...Sunt cu gandul la tine!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mela,numai bine scumpa prietena!Fii fara teama,.....interventia cu laser este rapida si cu recuperare rapida,.....Inseamna ca este ceva minor si nu trebuie sa se faca o interventie clasica.Eu zic sa le spui alor tai,....ce este mai minunat decat sa ai si suportul lor moral langa tine! Totul o sa fie ok,....te iubesc si am sa ma gandesc la tine sa-ti fie bine! In alta ordine de idei ,eu sunt VARZA.Varza,da,cu litere mari pt ca asta sunt.Nici prietena mea Tudorita,spunea ca nu a invatat nimic,.....parca am avea creierul sters,.....nu stiu ce se intampla.Poate ca faptul ca avem atatea pe cap,sa nu ne lase sa ne concentram,.....Imi vine sa-i impusc pe cei din Minister sau de unde au venit noile decizii de a schimba pe ultima suta de metri programa.Daca stiam,din momentul terminarii anului scolar,cel putin la ce sa ne pregatim,....cu totul altfel ar fi fost acum.Simt ca o iau razana,...pe cuvant,.... Spuneti-mi,....stiti careva,....daca stau acolo si scriu/sau nu,dar in final imi doresc sa anulez lucrarea pt ca nu cred ca am vreo sansa la o nota mai mare,va fi neprezentat sau anulat in fisa de prezenta?Care ati fost in Comisia de evaluare la examene?Simt ca explodez,..... |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Mela, multa sanatate!
Eu sunt depresiva azi. Am avut o zi plina si mi-am stabilit si data operatiei. Cred ca ma apuc de calcat |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mariana, Brandusa, multumesc frumos!!!!
Victoria drum bun spre casa si revedere fara de emotii iti doresc!!!
Iasmina...........imi p-are rau ptr pierderea suferita
Mioara, eu nu am fost in comisia de evaluare, doar in cea de inregistrare a dosarelor . Oricum ar fi situatia, eu iti doresc mult succes!!!!
Katy ... , o sa treci cu bine peste tot, ai sa vezi. Unde o sa aiba loc operatia, in tara sau strainatate???? Te pup si spor la calcat!!!
Eu sunt........dezamagita.........nu-mi imaginam ca pot sa existe persoane atat de cinice, pe care sa nu le miste nici macar plansul diperat al unui copil de 6 ani Nu-mi imaginam ca lumea de la tara (eu am copilarit la tara, iar lumea era de o bunatate fara margini) poate sa fie atat de rea, de invidioasa, de.......insensibila (as mai avea destule calificative de genu', dar mi-e ca ma suspenda Adriana)..........offffffff, am niste vecini...sa-mi traiasca |
|

| Multumesc Elena! Ce ai patit?Cine plangea?Denis? |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu insfarsit ma simt ..... om. nu stiu dc e autosugestie sau isi spune cuvantul tratamentul de la homeopat dar ma simt bine. muullllllllttttt mai linistita. Doamne ce dor imi era sa ma simt bine!!!!! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| marivic wrote:Multumesc Elena! Ce ai patit?Cine plangea?Denis?
Nuu, baiatul vecinilor de langa mine, este prea mult de povestit, poate intr-una din zile o sa dau detalii la "ma enerveaza", caci am zis ca-mi explodeaza capul de nervi nu alta, din cauza unei idioate de pe strada |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Elena,pup sa treaca dezamagirea!
Lizucu,bine ai revenit,sper sa mai auzim vesti de la tine si chiar imi doresc mult sa te revad pe tine si pe pitica(care banuiesc ca nu mai e pitica)
Mioara,toate se aseaza incetul cu incetul!Ai rabdare!Invatza acolo si prezinta-te la examen,numai asa o sa stii ce ai invatzat,nu inteleg de ce vrei sa renunti??
Katy tin pumnii pt operatie! Am si eu cateva de calcat....nu te oferi cumva??
Mela,eu zici sa vorbesti cu parintii tai,oricum pana la urma tot o sa le zici!Ai trecut tu prin altele mai rele,sunt sigura ca asta o sa fie floare la ureche pt tine
Eu am apucat azi sa dorm de amiaza si sa-mi mai revin din oboseala acumulata!Sambata si duminica am avut inventar,asa ca sambata am stat de la 8-23 si duminica am luat-o de la capat de data asta de la 8-21,am terminat,a iesit bine,si am primit si o satisfactie...sunt asistenta sefa Dau ceva de baut da?? Va pup pe toate si o saptamana frumoasa va doresc(sau ce a mai ramas din ea) |
|

| Multumesc,Ralu,....am sa vad ce-o iesi!!!Dumnezeu cu mila,....El este mare si la El mi-e ruga! Nu-i un capat de tara,dar ma consum ca prostul,... Si tu sa ai o sapatamana buna si mai relaxata Elena,am inteles Te pup si te imbratisez sa se mai duca incordarea |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Katy, ce operatie? Sper ca nimic foarte grav
Raly, felicitari. Da si tu ceva caldut de baut ca eu sunt cu maselele pilite |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| caldut nu merge Brandusa ca se simte la maseaua pilita,asa doar la temperatura camerei....Asa o cafea in 4 culori e buna??
|
|
|