Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mariana71
Scris: Friday, October 12, 2012 8:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Stiu Bereea ca fara "recomandare" nu o sa gaseasca ceva,dar nici pe aia nu o avem ,ca nu cunostem pe nimeni in domeniu.Ea are sperante ca o sa gaseasca ceva,acum ,cum o vrea Domnul ,sper sa aiba sanse.
Ei gargaritza ,tu vorbesti ca te apuca plansul? Si cand au fost in vacanta aici ,am incercat sa le fac sa inteleaga ca in Romania nu poti avea un viitor concret,mai ales tinerii de azi,dar nimicbanghead .Le-am zis eu ca sper sa nu isi dea seama mai tarziu ca in Italia ar fi fost mai bine.E adevarat ca e din ce in ce mai greu si aici, tot pt tineri ,ca se gasesc cu greu locuri de munca si asta parca ma face sa le dau un pic de dreptate fetelor.Nu stiu ....sper sa aiba acolo sus pe cineva care o iubeste ras .
TatyKS
Scris: Friday, October 12, 2012 8:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
bereea wrote:
Multumim, Taty, succes la evaluarepupici

pupici Sa fie !
Ana
Scris: Friday, October 12, 2012 9:15 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
O zi frumoasa fetelor...aici ploua.
oanamaria
Scris: Friday, October 12, 2012 9:45 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Azi e vineri!yes
marivic
Scris: Friday, October 12, 2012 2:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Da,Oana,...este wekeendyes yes yes
De maine intr-o saptamana avem nuntayes yes dance hainoroc dance De abia astepttopai topai topai Am niste emotiicoeur coeur coeur
katy_lumika
Scris: Sunday, October 14, 2012 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Noi ne pregatim de doua petreceri, una vineri si una sambatadance Joi si vineri voi gati la greu asa ca am inceput azi cu decoratiunileras Mirela, vezi ce bine da panza aia neagra pe draperia facuta de tine?computerlove Trick or treatras

clalina
Scris: Sunday, October 14, 2012 9:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
wow Katy am vazut pozele si pe fb nu-i este frica Mayucului ( mie mi-ar cam fi sorry1) ? Oricum este super cred ca ati muncit ceva! va pup sa aveti petrecere frumoasa!!!pupici computerlove computerlove computerlove
Mela
Scris: Monday, October 15, 2012 1:05 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Katy,arata cool de tot! ras Petreceri reusite sa aveti dance pupici
mikaela
Scris: Monday, October 15, 2012 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Katy, super! Sa ne arati si ce snack-uri si bauturi ai love

Eu azi m-am suparat pe toti si toate, mi-am luat liber de la orice, asa ca la inceput de saptamana alcool maseluta maseluta
marivic
Scris: Wednesday, October 17, 2012 6:33 PM
Nivel

Katy,designul interior arata bestial,....newclap newclap newclap
Si eu amenajez pt petrecere,.....poate vineri seara sa fac poze,....dance hainoroc dance hainoroc yes yes
LilianaD
Scris: Wednesday, October 17, 2012 8:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Doamne ce de noutati s-au adunat de cand am lipsit de pe-aici....
Shirel gravida, nu-mi venea sa cred. Sarcina usoara iubita si tie si pritenei tale.coeur coeur
Marivic ce nunta ? Nunta de argint ? Daca da, sa fie intr-un ceas bun si ma bucur pentru starea ta de fericire, sa fii mereu asa.pupici coeur
Alexandra s-a apucat de crosetat yes super. chiar nu ma asteptam. Sper sa treci si pe la crosetate, nu conteaza ca esti incepatoare, toate am fost odata.pupici coeur
Katy campioana la raliu, felicitari pentru reusita.newclap newclap pupici si petrecere frumoasa.dance
Numai vesti bune si asta ma bucura.computerlove computerlove
Eu...din nou in Germania , dupa doua luni petrecute in tara,ieri si alaltaieri am pus casa la punct si astazi am lenevit si forumit.
marivic
Scris: Wednesday, October 17, 2012 8:19 PM
Nivel

LILI,DAAAAAAAAAA,NUNTA DE ARGINT!yes yes yes
SAmbata o facem,....schimbare de planuri,caci nasa trebuie sa plece din tara,cu treburi si o facem cam la repezeala,....fara tam-tam-ul planificat.Am sa scriu,dupa la jurnal,....Am emotii,am griji,....o facem acasa si asta implica timp si pregatire.Saptamana acesta,am fost zombi la gradinita,dar nu se punesic ,totul va trece dupa nuntahohot
Multumim,Lili,sa dea Dumnezeu!angel angel angel Sa dea Domnul sa ma tina mult timpras
pupici pupici pupici computerlove
denisa_rachid
Scris: Thursday, October 18, 2012 12:57 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mari, sa va fie intr-un ceas bun si petrecere frumoasa!pupici

Liliana, bun venit acasa!hearts

Mikaela, sper ca esti mai bine acum...computerlove

Mela, ce mai faceti? Cum mai esti? Pup cu drag!hearts pupici

Katy, felicitari si petrecere frumoasa!computerlove Arata tare interesant pe acolo thumright

Oana, Ana, Liz, Shirel, Clalina si toate toate fetele, va pup cu drag si va doresc numai bine!pupici hearts
Mela
Scris: Thursday, October 18, 2012 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Bine sunt,Denisa pupici multumesc lui Dumnezeu ca toate-s in regula cu mine,cu tati si cu copiii angel sunt atat de linistita,din toate punctele de vedereangel
Te pup pupici merci de intrebare computerlove

Mari,parca te vad,agitata de numa' cu atatea pregatiri ras sa aveti o petrecere frumoasa coeur

Bereea,cum mai e Ale? angel

Dupa-amiaza placuta sa aveti,fetele! grup computerlove
LilianaD
Scris: Thursday, October 18, 2012 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Multumesc Denisa.computerlove computerlove
Fetelor pe mine ma cam lasa vederea. Iarna trecuta mi-am facut ochelari, dar nu i-am prea purtat, doar cateodata cand crosetam, dar acum vad ca nu ma mai descurc fara ei nici la citit sau scris.pale
Si cand ma gandesc ce bine vedeam inainte.....

Va pup pe toate.computerlove computerlove computerlove
Aaaa....vesti de la Maria....nimic ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.