|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Stiu Bereea ca fara "recomandare" nu o sa gaseasca ceva,dar nici pe aia nu o avem ,ca nu cunostem pe nimeni in domeniu.Ea are sperante ca o sa gaseasca ceva,acum ,cum o vrea Domnul ,sper sa aiba sanse. Ei gargaritza ,tu vorbesti ca te apuca plansul? Si cand au fost in vacanta aici ,am incercat sa le fac sa inteleaga ca in Romania nu poti avea un viitor concret,mai ales tinerii de azi,dar nimic .Le-am zis eu ca sper sa nu isi dea seama mai tarziu ca in Italia ar fi fost mai bine.E adevarat ca e din ce in ce mai greu si aici, tot pt tineri ,ca se gasesc cu greu locuri de munca si asta parca ma face sa le dau un pic de dreptate fetelor.Nu stiu ....sper sa aiba acolo sus pe cineva care o iubeste . |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:Multumim, Taty, succes la evaluare
Sa fie ! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| O zi frumoasa fetelor...aici ploua. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi e vineri! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da,Oana,...este wekeend De maine intr-o saptamana avem nunta De abia astept Am niste emotii |
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Noi ne pregatim de doua petreceri, una vineri si una sambata Joi si vineri voi gati la greu asa ca am inceput azi cu decoratiunile Mirela, vezi ce bine da panza aia neagra pe draperia facuta de tine? Trick or treat
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| wow Katy am vazut pozele si pe fb nu-i este frica Mayucului ( mie mi-ar cam fi ) ? Oricum este super cred ca ati muncit ceva! va pup sa aveti petrecere frumoasa!!! |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Katy,arata de tot! Petreceri reusite sa aveti |
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Katy, super! Sa ne arati si ce snack-uri si bauturi ai
Eu azi m-am suparat pe toti si toate, mi-am luat liber de la orice, asa ca la inceput de saptamana |
| Katy,designul interior arata bestial,.... Si eu amenajez pt petrecere,.....poate vineri seara sa fac poze,.... |
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Doamne ce de noutati s-au adunat de cand am lipsit de pe-aici.... Shirel gravida, nu-mi venea sa cred. Sarcina usoara iubita si tie si pritenei tale. Marivic ce nunta ? Nunta de argint ? Daca da, sa fie intr-un ceas bun si ma bucur pentru starea ta de fericire, sa fii mereu asa. Alexandra s-a apucat de crosetat super. chiar nu ma asteptam. Sper sa treci si pe la crosetate, nu conteaza ca esti incepatoare, toate am fost odata. Katy campioana la raliu, felicitari pentru reusita. si petrecere frumoasa. Numai vesti bune si asta ma bucura. Eu...din nou in Germania , dupa doua luni petrecute in tara,ieri si alaltaieri am pus casa la punct si astazi am lenevit si forumit.
|
| LILI,DAAAAAAAAAA,NUNTA DE ARGINT! SAmbata o facem,....schimbare de planuri,caci nasa trebuie sa plece din tara,cu treburi si o facem cam la repezeala,....fara tam-tam-ul planificat.Am sa scriu,dupa la jurnal,....Am emotii,am griji,....o facem acasa si asta implica timp si pregatire.Saptamana acesta,am fost zombi la gradinita,dar nu se pune ,totul va trece dupa nunta Multumim,Lili,sa dea Dumnezeu! Sa dea Domnul sa ma tina mult timp |
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mari, sa va fie intr-un ceas bun si petrecere frumoasa!
Liliana, bun venit acasa!
Mikaela, sper ca esti mai bine acum...
Mela, ce mai faceti? Cum mai esti? Pup cu drag!
Katy, felicitari si petrecere frumoasa! Arata tare interesant pe acolo
Oana, Ana, Liz, Shirel, Clalina si toate toate fetele, va pup cu drag si va doresc numai bine! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bine sunt,Denisa multumesc lui Dumnezeu ca toate-s in regula cu mine,cu tati si cu copiii sunt atat de linistita,din toate punctele de vedere Te pup merci de intrebare
Mari,parca te vad,agitata de numa' cu atatea pregatiri sa aveti o petrecere frumoasa
Bereea,cum mai e Ale?
Dupa-amiaza placuta sa aveti,fetele! |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Multumesc Denisa. Fetelor pe mine ma cam lasa vederea. Iarna trecuta mi-am facut ochelari, dar nu i-am prea purtat, doar cateodata cand crosetam, dar acum vad ca nu ma mai descurc fara ei nici la citit sau scris. Si cand ma gandesc ce bine vedeam inainte..... Va pup pe toate. Aaaa....vesti de la Maria....nimic ? |
|
|