|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mela,multumesc, daaa,mi-i s-a imbunatatit considerabil O zi de sambata minunata,frumoasa si asa cum va doriti voi,sa o aveti! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Un sfarsit de saptamana relaxant fetelor ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Un sfarsit de saptamana minunat !! Multumesc de aprecieri dragele mele |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| shirel wrote:Draga mea oricand esti bine venita la noi,chiar te asteptam cu drag!! Stii ca asa este in lumea noastra ca binele sa fie platit cu rau,asta este misiunea sufletului nostru pe acest pamant si asa vom primi viatza vesnica doar trecand prin asa niste clipe care nu trebuie sa ne afecteze cu nimic ,mai fa-i un bine cand ai ocazie ca sa-i dai totul peste nas ,asta ne ridica si ne apropie si mai mult de cel de sus si ne face sa ne simtim si mai bine cu noi insine.Pup!  (ti-o spun fiindca trec si eu de multe ori prin asa ceva si am invatzat ca si rautatea tot prin bunatate se repara).
Multumesc Da, asa este, trebuie sa intoarcem raul prin bine, altfel suntem la fel ca ei.Dar...prietenii nostri nu mai pot fi
Mela, daca nu ne-ar fi pus intr-o situatie delicata in fata sefului nu ma consumam nici eu
Fetele, un week-end placut Eu am fost la spital si mi-am facut analizele, acym ma pregatesc sa ies la o cafea cu cateva prietene.
p.s.Am vazut-o logata pe Aurisha.Esti bine, draga mea? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Nu stiu cum sa ma simt... tocmai am vorbit cu o amica, fetita ei are 6 luni si 9 kg... musculita mea are imediat 8 luni si nu are nici 8 kg... ... |

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel, pregatiri cu spor si petreceri frumoase - asa cum stiti voi sa petreceti!
Bereea, capul sus...trec toate si ... seful daca-i sef cu adevarat, va sti sa diferentieze intre persoane.
Koko, petrecere frumoasa!
Mela ma bucur ca nu mai pui la suflet rautatile!
Marivic, Gabyta, Adina, Mariana, Oana si tuturor fetelor va doresc un week-end minunat! |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| denisa_rachid wrote:Shirel, pregatiri cu spor si petreceri frumoase - asa cum stiti voi sa petreceti! Bereea, capul sus...trec toate si ... seful daca-i sef cu adevarat, va sti sa diferentieze intre persoane. Koko, petrecere frumoasa! Mela  ma bucur ca nu mai pui la suflet rautatile! Marivic, Gabyta, Adina, Mariana, Oana si tuturor fetelor va doresc un week-end minunat! MULTUMIM un sfarsit de saptamana minunat si voua |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Denisa,multumesc O zi frumoasa ,relaxanta sau cu spor la treaba,asa cum vrei tu sa fie!Va sarut cu drag.... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| va pup fetelor. puiutzii imi dorm iar eu ma relaxez crosetand ceva pentru Giulia |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Adina wrote: Nu stiu cum sa ma simt... tocmai am vorbit cu o amica, fetita ei are 6 luni si 9 kg... musculita mea are imediat 8 luni si nu are nici 8 kg...  ...
Nu ai de ce sa-ti faci griji. Fiecare copil se dezvolta in felul propriu. Cea mica a mea a avut 9 kg pana pe la 1 an jumate. O subtirica! Si, slava Domnului, nu a avut nici o problema de sanatate! Daca e vesela si na da semne de "slabiciune", nu ai de ce sa-ti faci probleme! oricum, micuta e o frumoasa!
Iubitele mele, va pup si va doresc week end placut! |

| Multumim Monique, m-am linistit, in fond si la urma urmei fetita e atat de activa ca pica rupta de somn seara, ce pretentii sa mai am sa se faca pufy? |

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| monique wrote:Nu ai de ce sa-ti faci griji. Fiecare copil se dezvolta in felul propriu. Cea mica a mea a avut 9 kg pana pe la 1 an jumate. O subtirica! Si, slava Domnului, nu a avut nici o problema de sanatate! Daca e vesela si na da semne de "slabiciune", nu ai de ce sa-ti faci probleme! oricum, micuta e o frumoasa! Iubitele mele, va pup si va doresc week end placut!
Exact asta vroiam sa-ti spun si eu Adina fiecare copil se dezvolta in felul lui ,niciodata sa nu faci greseala sa te superi pentru ceva ce nu ai sa vezi ca are copilul tau.Al tau este si va ramane special asa cum este el si mai slabutz si mai spun (poate nu asa destept ca ceilalti )dar el este cel mai important si cel mai perfect fiindca este al tau.Pup!
Monique,si tie un sfarsit de saptamana minunat! |

| Ca de obicei Shirel esti omul potrivit la momentul potrivit si intotdeauna pregatita cu o vorba buna!! Multumesc!!! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Tocmai mi-am zvantat sotul si fetita de bataie...am jucat avioane! Ce m-am distrat! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ce amintiri mi-ai trezit, Bereea! Uffff....
Eu imi fac bagajele. Maine plec la Sinaia la o sedinta, apoi marti plec cu iubitul meu sot la Munchen la Octoberfest. De maine incepe si Alexandra programul la un alt after school in Galati. Primele doua saptamani au fost un calvar pentru noi, nu credeam ca pe banii nostri cineva ne poate trata cu nesimtire. Mai ales ca e vorba de copii. Nu-i nimic, trupa lui "papuc" in frunte cu dl. invatator s-a mutat. Om trai si-om vedea.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta! |
|
|